Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vincent
    replied
    Vene keel. Täna öösel.

Spooky, raisk.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on matemaatika olnud, et mingi arvestus tegemata, aga ma ei mäleta enam üldse mitte midagi mitte millestki.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kusjuures mina kes ma naljalt unenägusid ei näe/hommikuks ei mäleta, olen ka sarnast kooliteemalist unenägu näinud.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Mul on mingi uni, mida ma juba kordi näinud - on keskkooli lõpp, maikuu ja mina avastan, et mul pole vene keeles ühtegi hinnet, ma pole seal isegi kohal käinud. Ja tuleb irrmus paanika, et mis must nüüd saab, nii ei saa ju keskkooli lõpetada!?

Ja täna R2 hommikupoisid rääkisid unenägudest ja mõlemad väitsid, et näevad sedasama asja, ainult et õppeained, milles hinded puudu, vahelduvad. See on ikka väga sürr. Huvitav, kas unenägude kontrolli keskuses on suurel säästuajal samuti toimunud eelarvekärped ja saadetakse inimestele vaatamiseks üht ja sama und..

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Päris masendav on unes Tanelit näha.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Nägin ühel ööl homoerootilist unenägu Siim Kallasega. Tal oli kaasas mingi Reformi valimisleht, mida kasutas nina nuuskamiseks. Kui action algas, oli Siim huvitaval kombel siiski naisterahvaks moondunud.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
    tekitas sinus ka kohe tahtmise onaneerida?
    Do not want.

Leave a comment:

• rohelineKonn
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Kasper ja Jasper. See oleks hea seriaal.
    tekitas sinus ka kohe tahtmise onaneerida?

arsenal on võitmatu

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kasper ja Jasper. See oleks hea seriaal.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    See tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud.
    Hoidu mõnda aega seksist ja onaneerimisest ning küll see tuleb!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    See tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud. Ka toores rajjumine pole mul kuskile kadunu - pole kunagi olnudki. Ühe korra sain vist Brooke Logan-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-Forrester-sth järjele, kuid kus on kõik marisamillerid, meganfoksid ja annakurnikovad?
    tuleb hakata unenägusid müüma

Leave a comment:

• WanK
    replied
    Eriti masendav on unes wankimist näha. Avalikus ruumis. Algab enamasti kuu aega pärast viimast korda.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mis värk sellega on, et viimasel ajal näen mingeid softe asju - mingi flirdi teema, mis mitte kuhugile ei vii?
    Tegemist on ju siiski unenäoga. Kuhu toores rajjumine on kadunud?
    Sa oled saanud täiskasvanuks ning tühja rapsimise asemel oled avastanud the chase is better than the catch suhtumise.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mis värk sellega on, et viimasel ajal näen mingeid softe asju - mingi flirdi teema, mis mitte kuhugile ei vii?
    See tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud. Ka toores rajjumine pole mul kuskile kadunu - pole kunagi olnudki. Ühe korra sain vist Brooke Logan-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-Forrester-sth järjele, kuid kus on kõik marisamillerid, meganfoksid ja annakurnikovad?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

Working...
X