Vene keel. Täna öösel.
Spooky, raisk.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
Mul on matemaatika olnud, et mingi arvestus tegemata, aga ma ei mäleta enam üldse mitte midagi mitte millestki.
Leave a comment:
-
Kusjuures mina kes ma naljalt unenägusid ei näe/hommikuks ei mäleta, olen ka sarnast kooliteemalist unenägu näinud.
Leave a comment:
-
Mul on mingi uni, mida ma juba kordi näinud - on keskkooli lõpp, maikuu ja mina avastan, et mul pole vene keeles ühtegi hinnet, ma pole seal isegi kohal käinud. Ja tuleb irrmus paanika, et mis must nüüd saab, nii ei saa ju keskkooli lõpetada!?
Ja täna R2 hommikupoisid rääkisid unenägudest ja mõlemad väitsid, et näevad sedasama asja, ainult et õppeained, milles hinded puudu, vahelduvad. See on ikka väga sürr. Huvitav, kas unenägude kontrolli keskuses on suurel säästuajal samuti toimunud eelarvekärped ja saadetakse inimestele vaatamiseks üht ja sama und..
Leave a comment:
-
Nägin ühel ööl homoerootilist unenägu Siim Kallasega. Tal oli kaasas mingi Reformi valimisleht, mida kasutas nina nuuskamiseks. Kui action algas, oli Siim huvitaval kombel siiski naisterahvaks moondunud.
Leave a comment:
-
Do not want.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusttekitas sinus ka kohe tahtmise onaneerida?
Leave a comment:
-
tekitas sinus ka kohe tahtmise onaneerida?Algselt postitas Martin Vaata postitustKasper ja Jasper. See oleks hea seriaal.
arsenal on võitmatu
Leave a comment:
-
Hoidu mõnda aega seksist ja onaneerimisest ning küll see tuleb!Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud.
Leave a comment:
-
tuleb hakata unenägusid müümaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustSee tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud. Ka toores rajjumine pole mul kuskile kadunu - pole kunagi olnudki. Ühe korra sain vist Brooke Logan-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-Forrester-sth järjele, kuid kus on kõik marisamillerid, meganfoksid ja annakurnikovad?
Leave a comment:
-
Eriti masendav on unes wankimist näha. Avalikus ruumis. Algab enamasti kuu aega pärast viimast korda.
Leave a comment:
-
Sa oled saanud täiskasvanuks ning tühja rapsimise asemel oled avastanud the chase is better than the catch suhtumise.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis värk sellega on, et viimasel ajal näen mingeid softe asju - mingi flirdi teema, mis mitte kuhugile ei vii?
Tegemist on ju siiski unenäoga. Kuhu toores rajjumine on kadunud?
Leave a comment:
-
See tuletab mulle meelde, et 'märg unenägu' on minu arvates müüt. Pole kordagi nii hästi läinud. Ka toores rajjumine pole mul kuskile kadunu - pole kunagi olnudki. Ühe korra sain vist Brooke Logan-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-sth-Forrester-Forrester-Forrester-sth järjele, kuid kus on kõik marisamillerid, meganfoksid ja annakurnikovad?Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis värk sellega on, et viimasel ajal näen mingeid softe asju - mingi flirdi teema, mis mitte kuhugile ei vii?
Leave a comment:
-
Mis värk sellega on, et viimasel ajal näen mingeid softe asju - mingi flirdi teema, mis mitte kuhugile ei vii?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: