Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
Kõige noorema Kimi muuseumis Phongjangis sai keegi prantslane hakkama koletu teoga, veeretades riigijuhi töölaua taha lastetooli. Karistuseks anti vaid kuus tuuri sunnitöövanglat, sest tegemist oli välismaalasega.
-
Valdeku poe ees oli neljarealine sõidutee. Ma jätsin auto poe poolt lugedes kolmandale rajale ja pärast ei saanud liikluse tõttu tagasi. Mõtlesin, et üle tee peab autoni pääsemiseks ainult ühe rea ületama ja siis kaassõitja poolt saab pulti pressida. Loogiline. Just siis, kui sain teisele poole teed toimus avarii. Või tulistamine. Või tuumasõda. Ühesõnaga selline kasjakk, et ma tundsin ennast sitasti. midagiveel. midagiveel. Olin kopli puumajade stiilis tänavate vahel ekslemas ja Heidy Purga kõndis mööda ja hüüdis 'Pole ammu näinud'.
#kained-reeded-toodavad.
Leave a comment:
-
Tavaliselt unenägusid ei mäleta, aga ju see siis ei olnud päris uni või kurat teab, mis see täpselt oli. Eniveis:
tukastasin oma voodis ja miskipärast hoidsin käes kuuma kohvitassi. teadsin, et jään niikuinii magama ja et peaks selle ära panema, aga ei viitsinud. mõtlesin siis vahepeal mingeid muid mõtteid ja pöörasin külge. äkitselt tuli meelde, et mul on ju kohvitass käes. vähratasin nii järsult, et nihestasin oma õla ära. unesegasena proovisin siis selgeks teha, kui suur kohviuputus on. ei olnud mingit uputust ja ei olnud mingit kohvitassi. jäin uuesti magama. aga õlg annab siiamaani tunda.
Leave a comment:
-
Tee kerge lõunauniak ja selgita asi õhtuks välja. Oleks huvitatud!Algselt postitas StokMa nägin täna unes, et Real Madrid 3 - 4 Apoel. Asi on seda kummalisem, et pärast loosimistulemustega tutvumist pole ma CL'ile rohkem tähelepanu pööranud. Kui keegi oleks eile mu käest küsinud, kellega mängib Real, siis ma poleks vastust teadnud. Alateadvus on võimas, ma tean, aga soovitan raha Apoeli peale panna. Kahjuks ma ei tea, kas see 3-4 oli Bernabeu normaalaja tulemus või agregaat.
Leave a comment:
-
nüüd on siis see ka kogetud... näha unes und. pull on see, kuidas ühel hetkel saad aru, et ahh see oli uni ning mõtled seal nähtu üle. järgmisel hetkel ärkad päriselt-päriselt üles ja sügad kotte ning tekib segadus, väikene. muie. irve. wtf.
aga see uni unes ise oli ka huvitav - tsekkisin porrri ning ühel hetkel tundus, et üks volüümikas näidis on tuttava tänava peal. päris kindel polnud. mõeldud-tehtud, läksin toda tänavat ostima. leidsin. imelik oli aga see, et seal olid majade seintel "eesti" lipud - must-sinine-valge - osad leinalipuga, selle va mustaga.
edasi juba läks segaseks. mingi naissoost kirillitsaga tekkis lippude pärast sõnelus. sundisin ta endaga kaasa tulema... kahju, et film otsa sai.
Leave a comment:
-
Õlu ja viin+redbull combo.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTallinn I'm Famous?
Leave a comment:
-
Tallinn I'm Famous?Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPeksin sõbraliku olemisega zombidel labidaga päid otsast. Reaalne. Ivar Must (wtf) oli ka pundis, aga ta lõi ükshetk käega, ütles et ei viitsi enam ja läks minema.
Leave a comment:
-
Peksin sõbraliku olemisega zombidel labidaga päid otsast. Reaalne. Ivar Must (wtf) oli ka pundis, aga ta lõi ükshetk käega, ütles et ei viitsi enam ja läks minema.
Leave a comment:
-
Spekulant, peaks sinust vihje andma EJL-ileAlgselt postitas vandersell Vaata postitustÖöl vastu teisipäeva nägin sellist lugu:
Olin minemas Eesti play-off mängule, kaaslaseks keegi koondise fänn, kellega just alles tuttavaks saanud. Sumpasime siis koos läbi lume staadioni poole. Aga mäng ei toimunud sugugi mitte Lillekülas, vaid pigem Nõmme-Mustamäe maastikukaitseala veerel looduslikus kausis. Polnud seal katust ega midagi. Kohale jõudes nägime mäe otsast, et staadion on pooltühi ja tabloo näitab Eesti - Türgi mängu poolajatulemuseks 3:5. Kusjuures tabloo oli hiiglama suur ning numbrid moodustusid sellistest lampidest, nagu näitlejatel grimmitoas peegli ümber. Ja tagatipuks oli mul taskus miskipärast 80 piletit. Mis mängule, seda ma ei tea...
Leave a comment:
-
Ööl vastu teisipäeva nägin sellist lugu:
Olin minemas Eesti play-off mängule, kaaslaseks keegi koondise fänn, kellega just alles tuttavaks saanud. Sumpasime siis koos läbi lume staadioni poole. Aga mäng ei toimunud sugugi mitte Lillekülas, vaid pigem Nõmme-Mustamäe maastikukaitseala veerel looduslikus kausis. Polnud seal katust ega midagi. Kohale jõudes nägime mäe otsast, et staadion on pooltühi ja tabloo näitab Eesti - Türgi mängu poolajatulemuseks 3:5. Kusjuures tabloo oli hiiglama suur ning numbrid moodustusid sellistest lampidest, nagu näitlejatel grimmitoas peegli ümber. Ja tagatipuks oli mul taskus miskipärast 80 piletit. Mis mängule, seda ma ei tea...
Leave a comment:
-
Ma viimasel ajal näen und, et olen koju jõudnud ja suureks üllatuseks kummitab seal, ja väga agressiivne kummitus on veel. Mida see veel peaks tähendama?
Leave a comment:
-
kolme varbaga (ühel jalal, sellise töntsakamad, et tasakaaluga probleeme ei tekiks) naisiludust on keegi unes silmanud?
Leave a comment:
-
Üks homonali Tom Cruise'i suunal ajas mind meeletult naerma, aga mis kaasus ja nali oli ei meenu mittekuidagikohenüüdsiisnoh.
Leave a comment:
-
no täna öösel unemati jootis mind absinti täis. kõik oli võimas, varbad olid kui vatitükid ja kui ma hommikul ärkasin, siis imestasin, miks ma laes ei ole. funfunfun
Leave a comment:
-
Mulgi olnud korduvalt samasugune unenägu vene keele ja keskkooli lõpetamisega. Kusjuures reaalsuses ei olnud mul vene keelega mingeid probleeme.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: