Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• sicmic
    replied
    Unenäo järgi pidanuks tänane Portugal vs. Põhja-Korea lõppema 5-1, lisaks rahvavabariiklastele 4 punast. Väga mööda ei läinudki, proovime homme uuesti.

Leave a comment:

• 2pac
    replied
    http://www.youtube.com/watch?v=mD8en...eature=related

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ajasin taga inimesi vuvuzelat puhudes ... epic sax guy rütmis ...

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ma nägin unes, et ma sõitsin rolleriga mis ei läinud nõmme mäest üles! Kurb ja mark oli.

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Algselt postitas sherf Vaata postitust
    Sul on vist ennustaja võimed, kuna Eesti kaotaski ju Bosniale 0:7.

Leave a comment:

• sherf
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    eile nägin unes et eesti kaotab Bosniale 7-0,õnneks oli vist tegemist halva unega
    Sul on vist ennustaja võimed, kuna Eesti kaotaski ju Bosniale 0:7.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Triller. Osavõtjateks:
    • mina
    • Wesley Snipes(representing black community)
    • lilliputist sarimõrvar
    • mingid FBI ossid

Me Wesleyga olime top of the game ja värki, kuid FBI ossid hakkasid uurimist torpedeerima. Siis me püüdsime nende radarilt eemaldudes tõele näpud vahele saada. Kaevasime ja uurisime kõik variandid pilbasteks, kuni järeldasime, et lilliputi ainus võimalus ära põgeneda oli vee all. Suure tõenäosusega ta isegi elas vee all ning maapealne rannamaja oli lihtsalt petekas. Loodetavasti mõni öö seiklus jätkub ...
    Asi kisub veidraks. Vaatasin just Mighty Booshi teise hooaja neljanda ja viienda osa ära. Neljandas oli üheks pahalaseks meetripikkunemees(!). Viiendas oli pahalaseks järve põhjas elav(!) mangina'ga koletis. Sarjas, kus muidu mainitakse inglise muusikategelasi nagu Mick, Keith, Gary Numan, The Who jpt. tuli äkki teemaks päevitus ja Wesley Snipes(!).

Lisaks mainiti ka Morgan Freemani. See on selge vihje, et kogu tõde tuleb päevavalgele, kui jumalahäälega mees ilmutab ennast minu unenägudes. Jään ootama.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    nägin elu kena naist unes, kes on arvatavasti mu tulevane naine
    aga ma ei mäleta milline ta välja nägi

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Triller. Osavõtjateks:
    • mina
    • lilliputist sarimõrvar
    • mingid FBI ossid

Me Wesleyga olime top of the game ja värki, kuid FBI ossid hakkasid uurimist torpedeerima. Siis me püüdsime nende radarilt eemaldudes tõele näpud vahele saada. Kaevasime ja uurisime kõik variandid pilbasteks, kuni järeldasime, et lilliputi ainus võimalus ära põgeneda oli vee all. Suure tõenäosusega ta isegi elas vee all ning maapealne rannamaja oli lihtsalt petekas. Loodetavasti mõni öö seiklus jätkub ...
    armastan selliseid unenägusid!

Leave a comment:

• 17
    replied
    Nägin unes, et Ats Purje sai geograafia riigieksamil 12 punkti.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Triller. Osavõtjateks:
    • mina
    • lilliputist sarimõrvar
    • mingid FBI ossid

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    No minu unenägu on fake, sest Riise peaks kaartidega väljas olema.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Noniii Serie A viimane voor. Olin miskisel imelikul staadionil kus oli vähe publikut suht. Ainult üks otsatribüün oli täis. Roma surus ja ainult Chievo värava all käis mäng. Raisati mõned võimalused ja siis Juan lõi 1-0. Riise muide mängis paremas ääres ja Beast oli mängus. Vaatasin ruttu telefonist Interi mängu seisu ja nad juhtisid sel hetkel Siena vastu 2-0. Perses
    Ma olen üsna sarnast driimi täinud, aga vastupidi, et Inter kottis kuidagi ära viimase vooru.

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Kle ma nägin ükspäev, et mul oli mingi uus naine. Või nohh, tegelikult oli oma naine ka ikka aga seda uut ma kutsusin göörlfrendiks...

Leave a comment:

• K Punkt
    replied
    ÕS 2006 - Kirjakeeles on õige üles, sõna „ülesse” on argikeelne.

Leave a comment:

Working...
X