Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
Unenäo järgi pidanuks tänane Portugal vs. Põhja-Korea lõppema 5-1, lisaks rahvavabariiklastele 4 punast. Väga mööda ei läinudki, proovime homme uuesti.
-
Guest repliedMa nägin unes, et ma sõitsin rolleriga mis ei läinud nõmme mäest üles!
Kurb ja mark oli.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sherf Vaata postitustSul on vist ennustaja võimed, kuna Eesti kaotaski ju Bosniale 0:7.
Leave a comment:
-
Sul on vist ennustaja võimed, kuna Eesti kaotaski ju Bosniale 0:7.Algselt postitas budulojus Vaata postitusteile nägin unes et eesti kaotab Bosniale 7-0,õnneks oli vist tegemist halva unega
Leave a comment:
-
Asi kisub veidraks. Vaatasin just Mighty Booshi teise hooaja neljanda ja viienda osa ära. Neljandas oli üheks pahalaseks meetripikkunemees(!). Viiendas oli pahalaseks järve põhjas elav(!) mangina'ga koletis. Sarjas, kus muidu mainitakse inglise muusikategelasi nagu Mick, Keith, Gary Numan, The Who jpt. tuli äkki teemaks päevitus ja Wesley Snipes(!).Algselt postitas Jasper Vaata postitustTriller. Osavõtjateks:- mina
- Wesley Snipes(representing black community)
- lilliputist sarimõrvar
- mingid FBI ossid
Me Wesleyga olime top of the game ja värki, kuid FBI ossid hakkasid uurimist torpedeerima. Siis me püüdsime nende radarilt eemaldudes tõele näpud vahele saada. Kaevasime ja uurisime kõik variandid pilbasteks, kuni järeldasime, et lilliputi ainus võimalus ära põgeneda oli vee all. Suure tõenäosusega ta isegi elas vee all ning maapealne rannamaja oli lihtsalt petekas. Loodetavasti mõni öö seiklus jätkub ...
Lisaks mainiti ka Morgan Freemani. See on selge vihje, et kogu tõde tuleb päevavalgele, kui jumalahäälega mees ilmutab ennast minu unenägudes. Jään ootama.
Leave a comment:
-
nägin elu kena naist unes, kes on arvatavasti mu tulevane naine
aga ma ei mäleta milline ta välja nägi
Leave a comment:
-
armastan selliseid unenägusid!Algselt postitas Jasper Vaata postitustTriller. Osavõtjateks:- mina
- lilliputist sarimõrvar
- mingid FBI ossid
Me Wesleyga olime top of the game ja värki, kuid FBI ossid hakkasid uurimist torpedeerima. Siis me püüdsime nende radarilt eemaldudes tõele näpud vahele saada. Kaevasime ja uurisime kõik variandid pilbasteks, kuni järeldasime, et lilliputi ainus võimalus ära põgeneda oli vee all. Suure tõenäosusega ta isegi elas vee all ning maapealne rannamaja oli lihtsalt petekas. Loodetavasti mõni öö seiklus jätkub ...
Leave a comment:
-
Triller. Osavõtjateks:- mina
- lilliputist sarimõrvar
- mingid FBI ossid
Leave a comment:
-
No minu unenägu on fake, sest Riise peaks kaartidega väljas olema.
Leave a comment:
-
Ma olen üsna sarnast driimi täinud, aga vastupidi, et Inter kottis kuidagi ära viimase vooru.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNoniii Serie A viimane voor. Olin miskisel imelikul staadionil kus oli vähe publikut suht. Ainult üks otsatribüün oli täis. Roma surus ja ainult Chievo värava all käis mäng. Raisati mõned võimalused ja siis Juan lõi 1-0. Riise muide mängis paremas ääres ja Beast oli mängus. Vaatasin ruttu telefonist Interi mängu seisu ja nad juhtisid sel hetkel Siena vastu 2-0. Perses
Leave a comment:
-
Kle ma nägin ükspäev, et mul oli mingi uus naine. Või nohh, tegelikult oli oma naine ka ikka aga seda uut ma kutsusin göörlfrendiks...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: