Minu paha!
Igatahes, siin on suht hea võrdlus https://www.trustedreviews.com/best/...phones-3607758
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
Sellises hinnaklassis on juba paremaid.Leave a comment:
-
-
Kuidas tänaseks seis? Pole veel Pocophone'i ära ostnud. Aga Armored edition on 328€-ga saadaval.Mul on pocophone. Kõrvaklappide kohe pealt kommentaarida ei oska. Mul on tavalised Bluetooth klapid, need funkavad.
Telefon ise olnud kaks kuud umbes. Seni ei ole midagi kurtmist väärt leidnud. Aku peab umbes kaks päeva, kiire ja mugav Android. Kaamera hämaras ei ole kõige parem, aga minu jaoks pole see teema.Leave a comment:
-
Hind on muidugi Samsung Galaxy Foldil ilus ja las esimesed löögi lähe metsa ära, kuid päris pull aparaat ma ütleks. Tahvelarvuti võib vist varsti prügikasti visata.Leave a comment:
-
Mul on pocophone. Kõrvaklappide kohe pealt kommentaarida ei oska. Mul on tavalised Bluetooth klapid, need funkavad.Aeg tänavu uus nutitelefon osta. Viimased 3,5 aastat olen kasutanud Samsung Galaxy S6, mille aku on omadega täiesti läbi. Poco F1 tundub hea diil. Kas WH-1000XM2 (Sony kõrvaklapid) ja Xiaomi Pocophone F1 (ilma NFC-ta nutitelefon) ühilduvad? Praegu 128GB versioon on saadaval 325€. Kes siin seda telefoni vähe kauem omanud on - mis mõtted on? Kõiksugu YT reviewd ja specsid on läbi analüüsitud, aga kuidas see telefon vähe pikema aja jooksul kestnud on?
Telefon ise olnud kaks kuud umbes. Seni ei ole midagi kurtmist väärt leidnud. Aku peab umbes kaks päeva, kiire ja mugav Android. Kaamera hämaras ei ole kõige parem, aga minu jaoks pole see teema.Leave a comment:
-
Siin vahetataks su telefoni ekraan ära 71€ - https://puhelinfix.ee/hooldus/sony-hooldus/Algselt postitanud kasutaja Fc. pooltSelline mure.
Sony L1
Ekraanil ämblik. Muidu olen juba ära harjumas. Aga vahest heartsi mängides on natukene ebamugav. Kuna selle mängu jaoks peab telefoni nn küliti keerama.
01.Kas ekraani klaasi vahetus on teema
02.Palju maksab.
03.Kus.
04.Kui ei ole mõttekas soovitage samas hinnaklassis samade näitajatega telefoni. Iseenesest täidab kõik mulle vajalikud funktsioonid.
Võib-olla leiad mõne koha, kus tehakse see sama asi ära natukene odavamalt, võib-olla mitte.Leave a comment:
-
Telefoni ekraani vahetamine on suhteliselt alati raharaiskamine. Ma midagi soovitada ei oska, aga alati on mõistlik uus osta, kui sul just ei ole mingi paar kuud vana tippmudel vms.Leave a comment:
-
Aeg tänavu uus nutitelefon osta. Viimased 3,5 aastat olen kasutanud Samsung Galaxy S6, mille aku on omadega täiesti läbi. Poco F1 tundub hea diil. Kas WH-1000XM2 (Sony kõrvaklapid) ja Xiaomi Pocophone F1 (ilma NFC-ta nutitelefon) ühilduvad? Praegu 128GB versioon on saadaval 325€. Kes siin seda telefoni vähe kauem omanud on - mis mõtted on? Kõiksugu YT reviewd ja specsid on läbi analüüsitud, aga kuidas see telefon vähe pikema aja jooksul kestnud on?Leave a comment:
-
Naljakas. Ma just tegin sama. See tähendab vahetasin samal põhjusel OPO välja pocophone vastu.Seda kirjutasin jaanuaris aga aku vastupidavus läks lõpuks nii kehvaks, et pidingi ta teise flagship killeri ehk Pocophone F1 vastu vahetama. Poco suure 4000mAh akuga on päris muretu elu.
Kes otsib parimat best bang for buck diili, siis julgeks soovitada küll. Ise tellisin Aliexpressist 280e eest. Kui sente ei viitsi veeretada, siis on 400euro eest Oneplus 6 ka kindlasti hea valik(Oxygen on vast küpsem kui MIUI).
Ahjaa, näotuvastus on ka ülihästi toimiv funtsioon. Sõrmejäljelugeja on way too overrated.
Kes plaanib osta, siis tasub silmad lahti hoida. Singles day(11.11) pakkumised võivad hinda veel magusamaks teha.Leave a comment:
-
Seda kirjutasin jaanuaris aga aku vastupidavus läks lõpuks nii kehvaks, et pidingi ta teise flagship killeri ehk Pocophone F1 vastu vahetama. Poco suure 4000mAh akuga on päris muretu elu.
Kes otsib parimat best bang for buck diili, siis julgeks soovitada küll. Ise tellisin Aliexpressist 280e eest. Kui sente ei viitsi veeretada, siis on 400euro eest Oneplus 6 ka kindlasti hea valik(Oxygen on vast küpsem kui MIUI).
Ahjaa, näotuvastus on ka ülihästi toimiv funtsioon. Sõrmejäljelugeja on way too overrated.
Kes plaanib osta, siis tasub silmad lahti hoida. Singles day(11.11) pakkumised võivad hinda veel magusamaks teha.Leave a comment:
-
Saab küll. Androidil peaks olema umbes lvl2-lvl3 nokitsemine... skaalal lvl1 on kruvikeeraja kasutamine - lvl10 moodsa elektroonika jootmistööd.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
?

Leave a comment: