Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
Androidikal on ju Google Play kontot vaja ja Samsungi kontot ja kindlasti veel mingit kontotLeave a comment:
-
Ära aja mingit vanuri juttu!
Leave a comment:
-
Kõige kummalisem shit oli seejuures need hetked, kui telefoni aku näitas 50 prossa (või suvalist samasugust prossa), aga korraga viskas pildi eest ja näitas 0-1 prossa akut. Mille peale tõmbas alati pildi eest ära, et siis pärast mõningat kogumist andis jälle esimese variandi. Õunakat olen omanud 3 tundi, aga selle haldamiseks vajalikuks osutunud kasutajad ja programmid (nahh, ma pean itunesi panema arvutisse, et laule telefoni saada!?) ajasid nii ketasse, et andsin telefoni tagasi ja palusin androidikat.Leave a comment:
-
Üldse ei imesta. Kümned miljonid ühe seeria puhul, sajad kokku - sellise massi puhul paska jagub. OP on mõistagi hea.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Pettused on üks asi, iPhone'i riis niiskust ja külma ning ka sooja tegelt ei talu. Ehk meite kliima on no good.Leave a comment:
-
-
Täpselt, aga iphone' vältides on suurem võimalus ka edaspidistest scammidest välditud olla.Ma olen täitsa nõus, see on kriminaalne kutsuda neid telefonideks. Sama aga kehtib ka õunale. Seda asjaolul, et kõik telefonid on tänapäeval midagi palju enamat kui lihtsalt telefonid, olgu ta siis hammustatud õuna või mingi muu firma oma.
Olles ise mõlema seltsimehi proovinud siis õunavaimustusest ma ei saa aru kuna minu jaoks ülehinnatud värk, aga subjektiivne shit nagunii ja jumalast savi mida keegi taskus ringi kannab kuniks ise selle üle õnnelik on.Leave a comment:
-
Ma olen täitsa nõus, see on kriminaalne kutsuda neid telefonideks. Sama aga kehtib ka õunale. Seda asjaolul, et kõik telefonid on tänapäeval midagi palju enamat kui lihtsalt telefonid, olgu ta siis hammustatud õuna või mingi muu firma oma.
Olles ise mõlema seltsimehi proovinud siis õunavaimustusest ma ei saa aru kuna minu jaoks ülehinnatud värk, aga subjektiivne shit nagunii ja jumalast savi mida keegi taskus ringi kannab kuniks ise selle üle õnnelik on.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: