Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Telefonid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cabron
    replied
    Mobiilikaaned on stilistiliselt samas kategoorias nagu rihma kylge kinnituv mobiilivutlar või vöökott

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Sul vist lapsi ei ole? Või Sa hoiad oma telefoni nende eest kõrgustes?
    Aga mida sellisel puhul kile päästab? Mina olen muidugi veendunud täiskaante pooldaja, seetõttu ei kasuta ka kilesid.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Sul vist lapsi ei ole? Või Sa hoiad oma telefoni nende eest kõrgustes?
    ei ole jah.

Leave a comment:

• maanus
    replied
    Piisab sellest kui oled veel Windowsi kasutaja, hoia kus tahad telot.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    kas tänapäeva telefonidel juba nii korralikud ekraanid ei ole, et ei vaja mingeid totakaid kaitseid ja kondoome ümber?
    Eks see oleneb kasutajast ka veidi, endal oli 4 aastat valge Nexus 5 ja see näeb siiani täpselt samasugune välja nagu alguses karbist välja võttes oli.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    kas tänapäeva telefonidel juba nii korralikud ekraanid ei ole, et ei vaja mingeid totakaid kaitseid ja kondoome ümber?
    Ei ole

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Kui viriseda tohib, siis ekraanikile paigalduse üle. Nagu ikka uue telefoni puhul, lasin kile paigaldada ja ostsin silikoonkesta, aga kile mullitab igast nurgast.
    Teinekord lase kaitseklaas peale panna, sellega minu kogemustega ei jää õhumulle vahele nagu kilede puhul kipub juhtuma.

Leave a comment:

• maanus
    replied
    Annan ka hääle P9 , kui veel selle soodukaga saada on, oma poisile just ostsin.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Samsungi A seeria on päris hea hinna-produkti suhtega.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Ära eputa.
    lol, ega jah

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ära eputa.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mis peale viiendat kuud juhtus?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
    Olen nii kaua kui mäletan Samsungi mees olnud. Nüüd on vaja mobla jälle välja vahetada ja vaatan ringi. Kellelgi Huaweidega on kogemusi? Kas mingi 400-500€ maksvad Huaweid on juustud või ikkagi asjalikud telefonid?
    Geeniusest leiad uudised, analüüsid, intervjuud, praktilised juhendid ja palju muud tehnoloogia ja innovatsiooni rollist igapäevaelus.

+ Ingliskeelseid arvustusi on ka nett täis. Määra endale vajalikud terminid ja osta telefon mis sulle sobib. Ise sain täna just oma uue riistapuu kätte, Xiaomi Mi A1.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Mul on ka OnePlus One aga ma ei olen rahul. Aku ei pea päeva vastu. Sul ei ole seda probleemi?
    Täna näiteks kasutasin päeval suht palju telefoni. 6+ tundi podcastide kuulamist ja 1,5-2h surfamist. Sellega imes ehk mingi 20% peale. Hetkeks laadima ja 60% peale ning sellega peab ilusti õhtuni välja.
    Minu jaoks on see ok. Tavaliselt nii palju ei passi seda mobla ka tavaliselt ja saan ühe laadimisega hakkama. Vajadusel võtan oma akupanga kaasa.

Leave a comment:

Töötlen...