Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
Mobiilikaaned on stilistiliselt samas kategoorias nagu rihma kylge kinnituv mobiilivutlar või vöökott -
Aga mida sellisel puhul kile päästab? Mina olen muidugi veendunud täiskaante pooldaja, seetõttu ei kasuta ka kilesid.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltSul vist lapsi ei ole? Või Sa hoiad oma telefoni nende eest kõrgustes?Leave a comment:
-
ei ole jah.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltSul vist lapsi ei ole? Või Sa hoiad oma telefoni nende eest kõrgustes?Leave a comment:
-
Piisab sellest kui oled veel Windowsi kasutaja, hoia kus tahad telot.Leave a comment:
-
Eks see oleneb kasutajast ka veidi, endal oli 4 aastat valge Nexus 5 ja see näeb siiani täpselt samasugune välja nagu alguses karbist välja võttes oli.Leave a comment:
-
-
kas tänapäeva telefonidel juba nii korralikud ekraanid ei ole, et ei vaja mingeid totakaid kaitseid ja kondoome ümber?Leave a comment:
-
Teinekord lase kaitseklaas peale panna, sellega minu kogemustega ei jää õhumulle vahele nagu kilede puhul kipub juhtuma.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKui viriseda tohib, siis ekraanikile paigalduse üle.
Nagu ikka uue telefoni puhul, lasin kile paigaldada ja ostsin silikoonkesta, aga kile mullitab igast nurgast. 
Leave a comment:
-
Annan ka hääle P9 , kui veel selle soodukaga saada on, oma poisile just ostsin.Leave a comment:
-
Geeniusest leiad uudised, analüüsid, intervjuud, praktilised juhendid ja palju muud tehnoloogia ja innovatsiooni rollist igapäevaelus.
+ Ingliskeelseid arvustusi on ka nett täis. Määra endale vajalikud terminid ja osta telefon mis sulle sobib. Ise sain täna just oma uue riistapuu kätte, Xiaomi Mi A1.Leave a comment:
-
Täna näiteks kasutasin päeval suht palju telefoni. 6+ tundi podcastide kuulamist ja 1,5-2h surfamist. Sellega imes ehk mingi 20% peale. Hetkeks laadima ja 60% peale ning sellega peab ilusti õhtuni välja.
Minu jaoks on see ok. Tavaliselt nii palju ei passi seda mobla ka tavaliselt ja saan ühe laadimisega hakkama. Vajadusel võtan oma akupanga kaasa.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: