Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Telefonid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Samsungi aku on muidugi so-so.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kirjutatakse, et viimane A5 on nii hea, et pole mõtet tippide poole vaadata. https://pood.elion.ee/productInfo/29...SM-A510FZKASEB

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    On aeg töökohas vahetada telefon. Eelarve on 480 eurot (kliendihind) Telia poest. Saan valida Sony ja Samsungi mudelite vahel. Kõige kallim telefon on esmase uurimise peale Sony Xperia Z5 Compact.

Kas kellelgi on selle mudeliga probleeme olnud või kas keegi kiidaks selle taevani?
    oman, kuid olen so-so. Eeliseks on hea disaini ja materjaliga korpus, mis välistab kriimude tegelt (3 kuuga ei ole ühtegi isegi mikrokriimu tekkinud). Samuti keskmisest raskem telefon, mida käes hoides hea turvaline tunne.

Teine hea omadus on see, et kogu ekraan on ühe käe sõrmega terves ulatuses kaetav. Sellel aga ka halb pool - kui on keskmisest tõntsimad näpud, siis trükkida küllaltki raske.

Samas hinnaklassis on ka uus iphone ning tagantjärgi tarkusega vist kalduks viimase poole juhul kui oleks natukene väiksem ja mugavam käes hoida. Sonyl pidavat olema kõige parem kaamera, aga mingi tehnika ja muude tulede-vilede ära õppimine on viimane asi, mida ma oma vaba ajaga teha tahaks. Default süsteem kaameral iphonega tunduvalt parem.

mingi igapäevane updeitimiste tuled ja viled ajavad ka närvi, aga see ilmselt kõigil nutikata.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Jah lugesin. Reaalselt on nende tagasisidemetega nii ja naa. Keegi ju ei kirjuta kunagi- töötab perfektselt vms.
    Nii on. Samas mingid tüüpvead kooruvad välja.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kyps poolt
    Telia klientide tagasiside mudeli kohta lugesid läbi?
    Jah lugesin. Reaalselt on nende tagasisidemetega nii ja naa. Keegi ju ei kirjuta kunagi- töötab perfektselt vms.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Kas kellelgi on selle mudeliga probleeme olnud või kas keegi kiidaks selle taevani?
    Telia klientide tagasiside mudeli kohta lugesid läbi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    On aeg töökohas vahetada telefon. Eelarve on 480 eurot (kliendihind) Telia poest. Saan valida Sony ja Samsungi mudelite vahel. Kõige kallim telefon on esmase uurimise peale Sony Xperia Z5 Compact.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Hämmastav, et keegi veel kasutab nutitelefonis raadio funktsiooni kui igal raadiojaamal on oma rakendus olemas. Lisaks TuneIn Radio kust saab kõike.
    Ma ei viitsi küll iga raadiojaama jaoks eraldi rakendust laadida. https://play.google.com/store/apps/d...0378.app269091
    Aga ma nagunii kuulan pigem Spotify-d kui raadiot.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Hämmastav, et keegi veel kasutab nutitelefonis raadio funktsiooni kui igal raadiojaamal on oma rakendus olemas. Lisaks TuneIn Radio kust saab kõike.
    KV-ga Lätis õppusel olles oli tavaline FM raadio nutitelefonis parim meelelahutus, kuna interneti arvet ei tahtnud kosmosesse ajada.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Fouree poolt
    Kellelgi OnePlusiga ka kokkupuuteid on olnud? Mul erinevad iPhoned olnud viimased 8 aastat, mõtlesin nüüd oleks mingit vaheldust vaja. Tellisin OnePlus X mudeli 269€'ga. Jah, seda saab ainult internetist tellida (www.oneplus.net). Praegune lipulaev on neil OnePlus 2, mille hind oli vist 350 taala kui ei eksi. Andmete järgi korralik ja kiitust on firma palju saanud, kuigi loodi vist alles 2014.

X'l siis ainukeseks miinuseks pidi olema kaamera, muidu on protsessor korralik Snapdragon 801, sama mis nt Sony Z3, HTC E8&M8, S5 jne sees. Paar nädala jooksul peaks kätte saama, siis oskan täpsemalt kommenteerida. Tundus nagu selle hinna eest küll tip-top.

http://geenius.ee/test/oneplus-x-arv...lla-mitte-osta
    tegemist väga hea telefoniga oma hinna kohta, olen 3 kuud kasutanud ja igati rahul siiani

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    One plus 1-l polnud veel jah raadiot. Nüüd kuulan rohkem podcaste.

Kui ma esialgu ta sain, siis oli mul selline pakett, kus internet oli väga väikese mahuga. Palju raadio üldse mahtu võiks võtta?

Leave a comment:

• zelee
    replied

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Ainukene asi mis häirib, on raadio puudumine.
    Minu OnePlus Two-l küll raadio olemas, mis ei leia küll paraku kukut üles. Muidu viisakas telefon, aga tellides ei andnud endale aru, milline labidas see tegelikult on. Ilmselt pean ka oma Two X-i vastu välja vahetama.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Fouree poolt
    Kellelgi OnePlusiga ka kokkupuuteid on olnud? Mul erinevad iPhoned olnud viimased 8 aastat, mõtlesin nüüd oleks mingit vaheldust vaja. Tellisin OnePlus X mudeli 269€'ga. Jah, seda saab ainult internetist tellida (www.oneplus.net). Praegune lipulaev on neil OnePlus 2, mille hind oli vist 350 taala kui ei eksi. Andmete järgi korralik ja kiitust on firma palju saanud, kuigi loodi vist alles 2014.

X'l siis ainukeseks miinuseks pidi olema kaamera, muidu on protsessor korralik Snapdragon 801, sama mis nt Sony Z3, HTC E8&M8, S5 jne sees. Paar nädala jooksul peaks kätte saama, siis oskan täpsemalt kommenteerida. Tundus nagu selle hinna eest küll tip-top.

http://geenius.ee/test/oneplus-x-arv...lla-mitte-osta
    Minul on one. Aasta umbes. Teine juba. Esimesel oli mingi hardware jama. Vahetati välja. Ainukene asi mis häirib, on raadio puudumine. Ülejäänuga rahul. Minu vajadused täidab ja natukene rohkemgi veel. Kaamera kvaliteet on hea ja siiani oskan kurta vaid cs'i üle, et peab netis tegema. Aga ega isegi Eestist ostetud poest telefoniga ei saanud ma kiiremaks uut telefoni. Läks isegi rohkem aega ja närve kui Oneplusi omadega.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    Enjoy!

Lisaks omaltpoolt, et S6 kaamera on ka super. Z3ga mis mul eelnevalt oli, on vahe tohutu. Soovitan.
    Nõus! Olen ise olnud S6 kasutaja viimased pool aastat, ja tegu on sisuliselt fotokaamera asendajana.

Leave a comment:

Töötlen...