Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
Oleks vaja ka endale uut telefoni, soovitavalt nutikat. Hinnapiiriks max 300, seega kõrgema otsa telefone ei saa, aga mida keskmikest valida. Kasutaks kaamerat(seega võiks korralik olla), GPSi, mobiilset interneti ja muid võimalike rakendusi. Ise vaatasin One SV, SII Galaxy Plusi, ja Xperia Go poole, aga milline neist parim või hoopis miski muu?
P.s: kasutatud asja ei soovi.Leave a comment:
-
Olen nüüd veidi üle kuu oma esimest Android fööni - Samsung Galaxy S3-e kasutanud ja .. kõik on hea aga kui nüüd ainult helistamise funktsioon ka kasutuskõlblik oleks. Heli on lihtsalt s*tt, füüsilisi nuppe pole, et normaalselt kõnesid vastu võtta ja katkestada. Ja oleks siis see konkreetse telefoni viga, kuid vaatan, et vähemalt Androidida tüüpprobleem. Mõni kord on tõesti tunne, et tahaks oma Symbianiga Nokia 5800 mx peale tagasi minna, kuid hea suur ekraan ning eelnimetatu väike mälumaht (näiteks postimees.ee avamisel jääb sellest väheks) hoiab mind tagasi. Ehk siis õnneks on telefoni funktsioon minu jaoks üpris väikese tähtsusega.
Heli kvaliteedist rääkides, siis mul on komme aeg-ajalt kuulata podcaste ilma kõrvaklappideta ehk siis telefoni kõlarist, siin kohal oli minu jaoks S3 peale minek ikka korralik tagasiminek aga eks see ole ka normaalne, et 5800 MusicExpress peabki head heli välja andma.Leave a comment:
-
-
Soovitage ühte head telfooni, millega saaks normaalselt netis käia, meili lugeda ja feisbuuke/twittereid kasutada.Leave a comment:
-
-
Galaxy Ace aku pidas tööd tehes vastu 1,5 päeva. Töötegemine tähendas siis keskmiselt 60 minutit päevas kõnesid ja pidev netiühendus, meilikast jne. Ei olnud rahul. Nüüd on Galaxy S Advance - ja peab veel vähem. Ikaldus. Masendus.Leave a comment:
-
Ma ostsin endale Samsungi mingi odava telefoni (mis pole isegi android) juba nüüdseks vististi kolm aastat tagasi... aku peab ohtralt rääkides u 3-4 päeva. Kui väga vähe rääkida siis veab 6 päeva välja.
Uksest ja aknast pakutakse uut telefoni, aga vanal saial mõnusalt palju mälu (tänu mälukaardile), saab muusikat kuulata ja värki, aku kestab, kaubanduslik välimus ka pole katastroofiliseks veel muutunud, ei raatsinud kohe mitte loobuda. Eks puudusi on ka muidugi (well, no 3G, no hotspot option... etc), aga ikka ei taha vahetada.Leave a comment:
-
minu samsungi aku töötas esimesed 1,5 aastat ideaalselt,aga järsku andis otsad ja üks päev peab vastuLeave a comment:
-
-
Telli oma moblale netti seadistus või sea need ise nullist jälle üles.Äkki leian siit teemast abi: Olukord selline, et ühel hetkel kadus Sony Ericsson Xperia Arc S-il ülevalt see 3g andmeside ikoon ära ja andmeside sisse-välja lülitamine ja telefoni restart ei aita. Kui mõne rakendusega netti tahan minna, ütleb telefon, et fakk off, päris saadki, sest "No internet connection". Seadete alt olen kõik variandid läbi klõpsinud, tolku ei midagi. Kuidas käitud?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: