Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kumba eelistaksite? Miks? Kas hinnad on mõistlikud? Millal antud tooted võiksid veel odavamalt saadaval olla? Kas antud hinnaklassis on mõni tõsiseltvõetav konkurent? Või saab midagi veel paremat veel odavamalt?
LG tipptelefonid on väga head. Kuna nii G4 kui S6 on väga võimekad telefonid siis taandub asi sellele, et kumb sulle välimuselt rohkem meeldib. G4 kaamera on väga väga hea. Riistvaralist võrdlust saad GSMArenast nt. http://www.gsmarena.com/lg_g4_vs_gal...eview-1266.php Ning youtube on täis erinevaid võrdlusvideosid.
A5'te oli lihtsalt väga mugav ja mõnus käes hoida. S6 ebamugav, kole ja üldse mingi plastikust jura. Ma muidugi see loll, kes iPhone 6s'i ostis, seega mida mina kah tean.
Olen nii LG-d kui Samsunge omanud. Mõlemad head. Konkreetsed 2 mudelit on ilmselt paremad kui tavakasutaja vajab. Võiksid vabalt võtta ka paar mudelit vanema versiooni ja ikka saaksid teha kõike mis soovid. Hinnavahe ka päris suur.
Kumba eelistaksite? Miks? Kas hinnad on mõistlikud? Millal antud tooted võiksid veel odavamalt saadaval olla? Kas antud hinnaklassis on mõni tõsiseltvõetav konkurent? Või saab midagi veel paremat veel odavamalt?
Leave a comment: