Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
No mul ifööne päris mitu olnud, kõik on väga hästi toiminud. Iphone 2g oli mul kolm aastat, 3gs üks aasta (ise lõhkusin ära) ja 4s kaks aastat (ka ise lõhkusin).Leave a comment:
-
Naisi pole vaja
Endal Sony M ja kohe saab kaks aastat. Ajab kettase küll juba, gps ei taha alati püüda, aeglane on kohati. Tahaks miskit uut. Androidist ka siiber juba, kuid Apple on vähe kallim võrreldes z3'ga. Kas tasub üle maksta või mitte, selles on küsimus?Leave a comment:
-
-
-
-
Sony m4 aqua vms? 250 euri klickis.Plaan on hakata vaikselt uut telefoni ostma.
Hinnalagi võiks jääda 300 € juurde.
Olulisem:
* jõudlusele orienteeritud (nt 4-tuumaline 2+ GHz prose, 3G RAM)
* hea aku vastupidavus
* Android
Vähemolulisem:
* disain/blingbling
* kaamera
* salvestusmaht (8 GB peaks olema piisav)
Soovitusi?Leave a comment:
-
-
One plus OnePlaan on hakata vaikselt uut telefoni ostma.
Olulisem:
* hea aku vastupidavus
* Android
Vähemolulisem:
* disain/blingbling
* kaamera
-
Leave a comment:
-
No siis võta mingi uuem Galaxy ja asi ants, harjunud juba. Ega neil tegelikult ju suurt vahet pole. Aku saab tühjaks kiirelt, mõni murdosa mõni kiirem, mis vahet seal on..Mul sai septembri alguses 4 aastat Samsung Galaxy Ace'ist. Kopp on ees sellest, et telefoni uuendada enam ei anna, kuna telefoni sisemälu on olematu ~150MB(!). Seega ei saa ka erinevaid äppe telefonile peale panna, mida muidu vaja läheks.
Muidu pole masinal suurt häda midagi. Suurema ja uhkema ekraani ning oluliselt kiirema protsessoriga pole veel ära hellitatud.Leave a comment:
-
Mul sai septembri alguses 4 aastat Samsung Galaxy Ace'ist. Kopp on ees sellest, et telefoni uuendada enam ei anna, kuna telefoni sisemälu on olematu ~150MB(!). Seega ei saa ka erinevaid äppe telefonile peale panna, mida muidu vaja läheks.
Muidu pole masinal suurt häda midagi. Suurema ja uhkema ekraani ning oluliselt kiirema protsessoriga pole veel ära hellitatud.Leave a comment:
-
Plaan on hakata vaikselt uut telefoni ostma.
Olulisem:
* hea aku vastupidavus
* Android
Vähemolulisem:
* disain/blingbling
* kaamera
-
-
Kaks aastat LG G2 olnud. Absoluutselt ei kurda. Igati tasemel telefon. Kaks korda displei vahetuses käinud, kuid eks need õnnetused on mu enda süü ka olnud. 300€ lisaks siis telefoni alla matnud, kuid parandusele kulunud raha eest ei saaks ikka paremat telefoni.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: