Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas RVN Vaata postitust
    Kas pärast arstliku komisjoni on võimalik kohe sellel aastal ajateenistusse asuda?
    Kahtlen samuti, et juuli alguses saab minna enam aga küsida võib

Kommentaar

Algselt postitas RVN Vaata postitust
      Kas pärast arstliku komisjoni on võimalik kohe sellel aastal ajateenistusse asuda?
      sügisel ikka saad. Ise käisin sept. komisjonis ja okt. olin püssi all.
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Sügisel olekski plaan jep
        .

Kommentaar

Kuskohas ma selle välismaale õppima siirdumisel sõjaväepikenduse saaksin? Ei leia seda internetist ka.
          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            Kuskohas ma selle välismaale õppima siirdumisel sõjaväepikenduse saaksin? Ei leia seda internetist ka.
            Mine kaitseressursside ametisse

Kommentaar

Selline küsimus, et kas keegi siit end reaalselt "hulluks luisanud" on?
              Ise olen terve kui purikas, ent päris mitmel põhjusel (laps, ülikool) tuli see kammajaa vahele jätta, rebisingi end psühholoogi juurde ja otsustasin ausalt ära rääkida, et mitte kuidagi ei saa väkke minna...ja kuradima üllatavalt kergelt pääsesin, psühholoog kirjutas mulle "korstnast" ühe vaimse häire, olgu veel mainitud, et ühtegi ümbrikut tollele tädile andma ei pidanud.
              Arvasin, et saan arstlikus pikendust, ent tutkit, väkke mind kunagi ei saadeta. Ei ole selle üle uhke, ent ausalt öeldes ei ole kunagi tundnud vajadust ka ajateenistust läbida.
              Tekkis huvi, et kas minu juhtum oli erandlik või ongi põhimõtteliselt nii, et suvaline psühholoog mõistab sind kui ausalt selgeks teed põhjused mitte väkke minemiseks ja kirjutab paberi välja.
              Sessuhtes, et arstliku komisjoni tädi tundus võrdlemisi range olemisega olevat, et ei kujuta ette, mis saanud oleks kui paberit olnud poleks.
              Ei viitsi tuututada enam, iva selles, et kui keegi veel tänu psühholoogidele (komisjoni psühholoog või suvaline, vahet pole) väest pääsenud on, siis paistab sinna kiskuvat, et tänapäeval ei pea mingisuguseid imeasju tegema, et väest pääseda, räägi tõtt ja asi ants.

Kommentaar

Algselt postitas jamesblake Vaata postitust
                Ise olen terve kui purikas, ent päris mitmel põhjusel (laps, ülikool) tuli see kammajaa vahele jätta, rebisingi end psühholoogi juurde ja otsustasin ausalt ära rääkida, et mitte kuidagi ei saa väkke minna...ja kuradima üllatavalt kergelt pääsesin, psühholoog kirjutas mulle "korstnast" ühe vaimse häire, olgu veel mainitud, et ühtegi ümbrikut tollele tädile andma ei pidanud.
                Arvasin, et saan arstlikus pikendust, ent tutkit, väkke mind kunagi ei saadeta. Ei ole selle üle uhke, ent ausalt öeldes ei ole kunagi tundnud vajadust ka ajateenistust läbida.
                Tekkis huvi, et kas minu juhtum oli erandlik või ongi põhimõtteliselt nii, et suvaline psühholoog mõistab sind kui ausalt selgeks teed põhjused mitte väkke minemiseks ja kirjutab paberi välja.
                Sessuhtes, et arstliku komisjoni tädi tundus võrdlemisi range olemisega olevat, et ei kujuta ette, mis saanud oleks kui paberit olnud poleks.
                Ei viitsi tuututada enam, iva selles, et kui keegi veel tänu psühholoogidele (komisjoni psühholoog või suvaline, vahet pole) väest pääsenud on, siis paistab sinna kiskuvat, et tänapäeval ei pea mingisuguseid imeasju tegema, et väest pääseda, räägi tõtt ja asi ants.
                Eks ta ole vast pigem haruldus, sest sellises olukorras olevaid inimesi on omajagu ning neile hinnaalandust ei tehta.

Tean, et osad mängivad sõjaväes olles vähe segast, et sealt ikkagi kohe minema saada. Need saadetakse kuskil 3ks kuuks hullari ja siis koju ära.
                Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Üks sõber teadis veel rääkida, et kui tema arstlikus käis, siis 1 arstidest käskis teada anda juhul kui väike laps kodus on vms. Täpseid detaile muidugi ei mäleta...aga jutust sain nagu aru, et komisjon oli vihjanud sellele, et juhul kui laps, siis annab läbirääkimisi pidada küll.
                  Samas pole loogiline, sest eks neid viilijaid ole omajagu ja no kui lihtne oleks kõigil vältijatel omale 1 beebi külge valetada ja asi tehtud.

Kommentaar

Ametlikult sai pikendust vististi kahe (või oli kolme?) lapsega.

Kommentaar

Kahe lapse puhul.
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Minu seis oli, et pmst põlvega mingi trauma. Kedagi ei kottinud. Sealne sisearst pani templi siis vaatas alles pabereid.
                        Psühholoogile rääkisin ära, et kodus laps ning pmst üksi elatan kuna naine on ülikoolis ning mina ka tegelt magistriõppes sees ning ei taha ega ka saa kohe kuidagi minna, ei kottinud see tedagi.
                        Seal kabinetis kus pandi lõplikult paika kuna ja kuhu minek suutsin vähemalt rääkida ennast 8 kuu peale ning 2013 aasta sügisesse.

Ametlikult sai pikendust vististi kahe (või oli kolme?) lapsega.
                        Kui on 1 alla 3 aastane laps saab pikendust kuni lapse 3a saamiseni. Kui on 2 last kas siis mitte ei saa üldse sõjaväest vabaks ehk siis mitte pikendus vaid vabastus?

Kommentaar

Ajateenistusse kutsumise kohta (igast välistavad tegurid ja pikendused jne) lugege rõõmuga: https://www.riigiteataja.ee/akt/13082688

Kommentaar

mina sain alkoholismi tõttu pikendust hea mitu aastat, hiljem tuli üks teine asi vahele ja üldse ei pidand minema.

see alkoholism väljendus käte värinas põhiliselt( nt kange kohv ja 2 suitsu hommikul minu puhul) ja kui psühhiaater viitsib sind kuulata võib talle igasugu kammajaad ajada.
                            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Keegi kusagil rääkis näiteks seda ka, et öine allalaskmine olla ka päris hea argument komissariaadis.

Kommentaar

See viimane suht võimatu, nagu ma kroonus olles kuulsin. Sind testitakse päris mõni öö, ühesõnaga aparaatie küljes oled. Suht väike tõenäosus, et une pealt kused voodisse, kui reaalselt sellist probleemi pole.
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X