Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väga head pildid, keep up the good work (Y)

Homme Sportlandile ei viitsi tulla?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
      Väga head pildid, keep up the good work (Y)

Homme Sportlandile ei viitsi tulla?
      Kes seal mis piltidest, miks, huvitatud oleks?

Kommentaar

Tallinna FC Levadia - FC Kuressaare

FC Kuressaare uue kodulehe jaoks ei teeks kvaliteetne pildimaterjal üldsemitte paha

Kommentaar

Algselt postitas sn4ip3r Vaata postitust
          Heh, täna vist ei jõua kuskile, just ärkasin...

Tracker miskipärast andis otsad 7:30 paiku, panin uuesti käima ja üritan silma edaspidi peal hoida.

Mul üks seed on server, mille hetkel piirasin 2000KB/s peale, aga tundub, et nõudlust niipalju polegi millegipärast ja laseb ainult 1000KB/s.
          Tänud! Ütle, et sul sai 1790 pildi juures mälu otsa vms :P.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Tallinna FC Levadia - FC Kuressaare

FC Kuressaare uue kodulehe jaoks ei teeks kvaliteetne pildimaterjal üldsemitte paha
            Kas seal peab mingi pileti ka ostma? kas igaüks saab staadioni ääres käia ja pilte teha? Kus see staadion asub täpsemalt?

Kommentaar

Algselt postitas sn4ip3r Vaata postitust
              Kas seal peab mingi pileti ka ostma? kas igaüks saab staadioni ääres käia ja pilte teha? Kus see staadion asub täpsemalt?
              Staadion asub A. Le Coq Arena kõrval, Pilet maksab 50 krooni, kuni 18 e.a. ja pensionäridele tasuta

Kui alla 18 ei ole, siis pole probleemi. Astu juurde ja teen välja

Kommentaar

ära kelgi laps, sul pole rahagi

Kommentaar

ei kelgi isa, mul on raha

Kommentaar

ei ole, sest ma panen sulle hambasse ja võtan raha ära

Kommentaar

aga ma olen takust massiivsem, seega sa ei saa mulle vastu

Kommentaar

takule panen une pealt ja vasaku käe väikse sõrmega hambasse. sinu puhul kasutan paremat

Kommentaar

see, et ma massiivne olen ei tähenda seda, et mul halb reaktsioon oleks

Kommentaar

paar päris head klõpus oli... kahjuks minust mingi 4-5 okeid pilti ja siis ülejäänud oldi sellised mnjah.... aga eks ma ise ole süüdi... pean ennast veel ilusamaks tegema

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                              paar päris head klõpus oli... kahjuks minust mingi 4-5 okeid pilti ja siis ülejäänud oldi sellised mnjah.... aga eks ma ise ole süüdi... pean ennast veel ilusamaks tegema
                              Peale jäävad kõige paremini need kes palli juures on, teised võivad väga ilusad olla, aga palli liikumist järgides pole eriti aega ilu otsimiseks

Kommentaar

aga kuidas homsega jääb?

Kommentaar

Working...
                                X