Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
takust oli vahepeal mingi 20 pildine seeria kus ta triblas ja ma ei tea mida tegi ja ikka ei ole rahul anna rahu
egas midagi... toredad pildid
me 17´ga oleme koguaeg tihedalt koos (piltidel)
mu supersuurepärane soolo koll on ka tervelt nelja pildi peale mahutatud. terve armee keda ma ära petedega haneks tõmbasin ja devili maha vaatav kurb nägu ja ballacki siiras rõõm minu värava peale.
riputagem järgmine medal minu kaela, mina olen võitija.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
mu supersuurepärane soolo koll on ka tervelt nelja pildi peale mahutatud. terve armee keda ma ära petedega haneks tõmbasin ja devili maha vaatav kurb nägu ja ballacki siiras rõõm minu värava peale.
riputagem järgmine medal minu kaela, mina olen võitija.
Postitan sõbra palvel:
Otsitakse 7 -8 tegelast oma lõbuks vutti mängima. E ja N kl. 20. FC Kotkase Linnu tee staadionil. Oktoobri lõpuni. Hiljem võimalus mängida sisehallis. hind 1500, -
Võiks enne Horvaatitat sõbraliku revanši võtta. Socceneti foorum vs FC Soccernet. Samas ei tea ma, kuidas kellegil liigamängud plaanitud on ning kas Hiiu (või mingi muu) staadion vaba on?
Kuidas kõlab?
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar