320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Need ahvid kes kogu aeg ja igalpool tõlgivad Estonian Airi - Eesti Õhuks, lisaks bluetoothi - sinihambaks, jne jne jne jne.

    Kommentaar


      Muidugi on sinihammas, bluutooth on eestlase jaoks liiga keeruline öelda. Soovitan sellise pisiasja peale mitte närvi minna.
      BVB - Vaprus

      Kommentaar


        Algselt postitas rixxer Vaata postitust
        Oeh. Suurim politoloogiline klišee ever.
        Ei vaidle vastu.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          See kui teist nädalat järjest saab ühel nädalavahetuse hommikul magama, kui väljas on juba valge... ja seda tänu filosoofia õppejõule, kes ise ka täpselt ei tea mida, kui palju ja miks ta tahab...

          Ja selle Barriose käigu peale ärritujate klubiga pean ka paraku liituma !

          Kommentaar


            mul on mingi korraliku pohmaka alge tekkimas ja inimesed räägivad tõsimeeli, et tulnukad tulid ja ehitasid püramiidid. Ja kui küsida, milleks nad seda tegid on vastuseks "ma ei tea, niisama".

            Kommentaar


              Kui oma naine vastab küsimustele- "lihtsalt", "vist", "on üks", "võib-olla".

              Kommentaar


                Tal on armuke.

                Kommentaar


                  Ma ei tea, kas see peaks ebaterve huumori alla käima äkki hoopis? Aga noh, igatahes.

                  Kõlvart: ära ütle "okupatsioon", vene kogukond võib nutma hakata.

                  Mina omalt poolt paluksin vene kogukonnal lahkesti lõpetada ära väljendi "Tallinna vabastamine" kasutamine, sest igale mõtlevale inimesele on selge, et mingit vabastamist ei toimunud, üle võeti linn, kus oli moodustatud vahevalitsus ja Hermannis lehvis sinimustvalge ja seega solvab mind selline lausvale väljendi kasutamine.

                  Türi küll, kohe huviga ootan, milline on järgmine pasapärl, millega Tallinna linnaametitest töötavad ohtrad kilid ja sibulad maha saavad... "Ärge tähistage küüditamise mälestuspäevi, okupantide järeltulijad võivad end solvatuna tunda" - nii või?

                  Kommentaar


                    Porgandi jutule jätkusks. Üks FB sõber kirjutas järgmise postituse oma seinale- Всех с днём Великой Победы!
                    Ma ei osanud kohe selle peale midagi vastata, aga lõpuks kirjutasin järgmist- Tänud, tänud, 9ndal mail on eriline koht eesti rahava südames, nagu ka 23ndal augustil.

                    Edit: loodetavasti saab ta ikka irooniast aru.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Stok
                      Eesti jaoks lõppes WWII palju varem ning meie saatus pandi lõplikult paika Jaltas. 9. mai tähistab Euroopas WWII lõppu ja enamikel inimestel on selle üle hea meel. Venekeelsete jaoks ongi tegemist võidupühaga, sest CCCP skooris eelmisel päeval. Eestlased jäid lootma brittidele ja jänkidele, aga läks nii nagu ikka. Niisiis, mida see 9. mai meile tähendama peaks? Miks me ei võiks ühes teistega Euroopa päeva tähistada?
                      Enamuse inimeste jaoks ei tähendanud see ka ühe õuduse lõppu ja teise algust.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                      Kommentaar


                        9.mai tähendas Eesti jaoks 47 aastat järjest paradeerimist pealesunnitud punalippude lehvitamise ja hosianna laulmisega enda vägistajatele. Selle jätkumisest huvitatud huvigruppide tegevus riigis ei ole endiselt lõppenud. Saame üle, neelame alla ja aplodeerime?

                        Väikerahva saatus oli, nagu sa ise ütlesid, brittidele ja jänkidele loota siis, kui oli näha, et kõik on kadunud. See ongi paradoks, et väikerahva point of view ei koti kedagi. Tähistame aga koos Euroopaga, sest neile tähendab see ju hoopis midagi muud - selline mõtteviis teeb mind juba ammu sama murelikuks kui need hõiked, mis on hakanud kostma stiilis "ärge jaurake oma küüditamisega, saage üle, unustage ära!"

                        Kogu tänases päevas toimuva multikultipasaralliga koosmõjus tähendab see, et me hakkame aeglaselt ja vabatahtlikult oma ajalugu ise ümber kirjutama. Juba ongi peale kasvamas põlvkond, kes sellega vaguralt, vaikselt ja vaikimisi nõus on. Seda näitas ka mõne kuu tagune kära, mis toimus siinsamas foorumis, kui tuli välja, et inimesed ei tea enam oma sõjasangareid - ei tunta ei Talpakut ega Riipalu, ei Rebast, Maitlat ega Nugiseksi. Ja usutakse tõsimeeli seda, et need olid "mingid natsid" ning tuntakse muret selle üle, et mis Euroopa meist arvab, kui nende meeste elukäiku ja mälestust tähtsaks peame...

                        Kõik läheb plaanide kohaselt. Paraku mitte meie omade.

                        EDIT: oskad sa, Stok, mulle ka äkki öelda, millise dokumendi kohaselt Eesti Vabariigi jaoks tänasel päeval II MS lõppenud on? Või veel parem, millisel kuupäeval, millise dokumendi alusel Eesti Vabariik üldse II maailmasõtta astus ja kelle vastu? Mh?

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Stok
                          Ei.
                          Stok, semu - Eesti Vabariik ei osalenud II maailmasõjas.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Stok
                            Teemasse ka: marurahvuslased. Olgu nad ükskõik millisest rahvusest või kasvõi Flora toetajad.
                            See ajendub ülaltoodud postitustest?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Stok
                              Jah, kui mulle loeti ette pikk epistel meie ajaloost, kuigi ma üritasin vaid Reinule öelda, et 9. mai 1945 oli Eestimaa pinnal (mina ei kasutanud kordagi sõna Vabariik!) üsna tavaline argipäev.
                              See on esimene kord, kui mulle marusrahvuslust külge üritatakse kleepida. Ei teagi, kas solvuda või meelitatud olla.
                              Ma ei taha mingisse emotsionaalsesse verbaalkaklusesse sattuda / laskuda, aga lihtsalt, äkki sa näitad mulle näpuga, milline osa minu sõnavõttudest marurahvusluse alla käib, et diagnoos nii kärme tulema oli?

                              Ja kui ma nüüd vaatan, siis sina räägid 9.maist 1945 aastal. Argipäev, oli küll. Minu isa sai näiteks neljakuuseks sel päeval. Ilmselt külvati Tartumaal Luke külas herneid ja Harjumaal võis veel siin-seal metsa all lund näha. See on täpselt sama asjalik vastus kui sinu argipäevajutt.

                              Jutt käib ja käis aga 9.mai tähistamisest tänasel päeval, sina ütled, et tähistatagu koos Euroopaga. Mida me tähistame? Kaotajate poolele jäämist ja võitjate saapa alla jäämist, kes, parafraseerides "liberated the shit out of us"? Vaadakem asju siiski kontekstipõhiselt. Neil hetkil KV kalmistul toimuv on siis sõbralik võidu tähistamine, nii nagu "mujal Euroopas"? See muu Euroopa, keda appi oodati, ehitas oma varemed üles, kloppis põlved puhtaks ja läks oma eluga edasi, samal ajal, kui siinne rahvas oma liberaatorite rihma otsas paraadidel surnud massimõrvarite pilte tassides hurraa karjuma sunniti. Majandusest ja muust ma ei räägigi...

                              Marurahvuslus my ass, hea sõber.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Stok
                                Kõhutunne, lugedes postitusi #386 kuni #389. Ja Sa oled Flora fänn (vist).
                                Sul on seedehäired lihtsalt, Stok
                                Ja Flora koha pealt on sul tõesti õigus, ent see ei seostu kuidagi minu seisukohtadega (millele sa vist peenelt vihjata üritasid). Minu seisukohad oleksid samad ka siis, kui oleksin Paide, Levadia või Tammeka toetaja.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X