Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Selliseid teenidajaid võiks rohkem olla, igas asutuses.So self aware so full of shitKommentaar
-
Tea, kas inglise keelse pöördumise korral oleks teenindatud... ja kas selliste asutuste mõte pole mitte inimesi aidata?
-e- ma muidugi seda artiklirt ei kavatse lugeda, võibolla on seal mingi sügavam mõte sees. Ma lähtusin puhtalt viimasest kolmest kommentaarist siin teemas.Kommentaar
-
Eks asi ole ikka selles mis keelt teenindaja mõistab. Ilmselgelt pole seal asutuses nõuet igas keeles teenindada, kuid kui vene keelega hakkama ei saa, näitab see lihtsalt teeninduse taset - keel on lõppude lõpuks lihtsalt vahend suhtlemiseks, pole mõtet jonni ajada. See kui sina suudad teisega tema keeles suhelda näitab vaid su enda tugevust. Samas ma ei süüdistaks ka neid teenindajaid, tihti on nad ise just äsja töötuna arvel olnud ning ilmselt neile mingeid suuri nõudmisi ei esitata. Aga jah, meil on Eesti Vabariik ühe riigikeelega ning just selles keeles ka riiklikes asutustes suheldakse.BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Käisime kolleegiga eelmisel nädalal Sillamäel. Külastasime kohalikku Konsumi. Keegi eesti keelt ei rääkinud, aga närvi see meid ei ajanud.
Maksime oma ostude eest kõrvuti kassades. Kolleeg sai natuke kiiremini ja kassapidaja oli teinud eesti keele peale suured silmas. Kui järg jõudis minuni, siis eesti keele peale keeras tema kassapidaja ümber ja oli mind vaadanud sellise näoga- Teid on siin koguni kaks
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Enamik kalevipoegi on idioodid ju nagunii, nende suust ei saagi midagi arukat tulla."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
See kui inimesed ütlevad "Athletic Bilbao" asemel "Atletico Bilbao".Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar