Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Igal firmapeol juuakse end täis ja üritatakse voodisse minna. Kui tegu on muidugi Soome ehitusfirmaga, siis võib see puhta per**es variant olla ja ses mõttes on muidugi Eestis mõistlikum. -
IT-sektoris joovad kõik end peol täis ja hakkavad porri vaatama?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltIlmselt peaksin IT-sektorist ajakirjandusse ronima, seal on vist sookvoodiga paremad lood.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ei mina neid kuule ja ei peagi kuulma aga avatud kontori rõõmud - iga jutt, iga samm on kuulda ja näha. Ainus lohutus on kõrvaklappides, hea meelega kasutaks ka silmaklappe aga siis läheb töötamine raskeks.BVB - VaprusKommentaar
-
Need on miskised ehitaja tähelepanekud. Mina ei tea plaatimisest mitte muffigi. Kas ma nüüd ajan sind närvi?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Mulle käivad närvidele:
- inimesed, kes seisavad eskalaatoril nii, et neist pole võimalik mööduda.
- inimesed, kes pargivad poes ostukäru nii, et neist pole võimalik mööduda.
- inimesed, kes seisavad bussis troppi ukse ette, kuigi mujal on vabu pinke ja pinkide vahel pole ka suurt kedagi. Eriti on seda näha eestlaste puhul ehk Nõmme suunal. Ma ise ei lähe sinna seepärast, et ma kasutan bussi enamjaolt kahe peatuse jaoks. Mis käib ka närvidele, et kurat, kõnni, aga need valgusfooridega ristmikud on kohati liig tüütud.Kommentaar
-
kui sa oleksid tellija ja ma seletaksin sulle tund aega kõik asjad üsna puust ja punaseks ette ja sa arvaksid endiselt et nii on ikka maru äge, siis küll.Kommentaar
-
Mind ajavad närvi need inimesed kes tahavad eskalaatoril minust mööda minna. Meelega teen seal end laiaks.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
vähemalt Euroopas on üldiselt kombeks, et eskalaatoril seistakse paremal pool ja vasak äär jäetakse liikumiseks vabaks. see on elementaarne viisakus, eriti metroos, kus üles-alla sõidud on pikad ja ruttajaid palju.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar