Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Lucky you rsk. Mul siin tehti kõrvaltänavat korda. Mingi 2 kuud vist, ma ei tea meibi pole siiani valmis (pole näinud et lindid oleks läbi lõigatud). Aga selle aja jooksul oli rutiin umbes selline, et veits enne 7 tõmmatakse kõik masinad korraga käima, ilge mürgel, aga kui ma siis 8 paiku toast välja vaarusin tööle olid vennad juba kuskile vilusse end puhkama tõmmanud. Õhtul tulen 6-7 paiku töölt siis on vaikus, aga 8-9 paiku tõmmatakse taas kogu tehnika pöördesse ja lastakse mingi 22-23ni.
Ja sellistes tingimustes oodatakse meil majanduskasvu ja loomingulist õitsemist!??!!!
PS ja miks prügiautod peavad kell 5 hommikul enda ringi tegema?Kommentaar
-
Lucky you rsk. Mul siin tehti kõrvaltänavat korda. Mingi 2 kuud vist, ma ei tea meibi pole siiani valmis (pole näinud et lindid oleks läbi lõigatud). Aga selle aja jooksul oli rutiin umbes selline, et veits enne 7 tõmmatakse kõik masinad korraga käima, ilge mürgel, aga kui ma siis 8 paiku toast välja vaarusin tööle olid vennad juba kuskile vilusse end puhkama tõmmanud. Õhtul tulen 6-7 paiku töölt siis on vaikus, aga 8-9 paiku tõmmatakse taas kogu tehnika pöördesse ja lastakse mingi 22-23ni.
Ja sellistes tingimustes oodatakse meil majanduskasvu ja loomingulist õitsemist!??!!!
PS ja miks prügiautod peavad kell 5 hommikul enda ringi tegema?
Mis kell nad siis peaksid hakkama? Viis on väga optimaalne aeg koristada kaka ära ja enne kui tööle hakkad minema on plats puhas.Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
+1
Võta vabalt
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Olen mingil eluperioodil teinud teinud sellise ilmaga päikese käes tööd. Isegi veel hullematega kohati +45, päike lagipähe, tuult ei ole jne. Jäin ellu, päevas jood küll 6-7 liitrit vett ja lõpuks on juba vee maitse vastik
Kannatab selle kuua aega Eestis ka ära kui meil on 28 kraadi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Usute või ei, pole terve elu olnud kontorirott. Olen teinud niimoodi terve päeva väljas tööd (lisaks veel pikkade riietega, sest metsas igasugu putukad) nii, et õhtul higi enam soolane ei ole - kõik soolad lihtsalt välja higistatud. Ja jäin elama.
Lihtsalt õue asumisest rääkides - ei olnud eile ega täna suurt häda kuigi käisin viigipükste ja vestiga tööl. Kannatab linnavahel ka täitsa arvestavaid vahemaid jalutada. Tõesti pole maailmalõpp.
Ja kannatab täiesti päise päeva ajal ka liival võrkpalli taguda tundide kaupa (veerand tundi my ass). Tõesti pole maailmalõpp.
P.S ilmseltelt olid kurtjad ka teised põhikohaga konditsioneeri all elavad olendid
Kommentaar
-
Jaak, sina või?Usute või ei, pole terve elu olnud kontorirott. Olen teinud niimoodi terve päeva väljas tööd (lisaks veel pikkade riietega, sest metsas igasugu putukad) nii, et õhtul higi enam soolane ei ole - kõik soolad lihtsalt välja higistatud. Ja jäin elama.
Lihtsalt õue asumisest rääkides - ei olnud eile ega täna suurt häda kuigi käisin viigipükste ja vestiga tööl. Kannatab linnavahel ka täitsa arvestavaid vahemaid jalutada. Tõesti pole maailmalõpp.
Ja kannatab täiesti päise päeva ajal ka liival võrkpalli taguda tundide kaupa (veerand tundi my ass). Tõesti pole maailmalõpp.
P.S ilmseltelt olid kurtjad ka teised põhikohaga konditsioneeri all elavad olendid
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar