Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõnuagent 007
    Bradolf Pitler
    • Jan 2004
    • 30425

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    meil on dušširuum ju olemas
    See tundub kuidagi kahtlane.

Aga mis mulle tõsiselt närvidele käib - mul hakati kõrvale maja ehitama. Iga nädalavahetus, iga päev, kuradi kella seitsmest hakkab mingi räme mürgel ja ukrainakeelne möla. Fakk.

Kommentaar

• Marduk
      Elu ilu on õlu
      • Sep 2002
      • 3670

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
      See tundub kuidagi kahtlane.

Aga mis mulle tõsiselt närvidele käib - mul hakati kõrvale maja ehitama. Iga nädalavahetus, iga päev, kuradi kella seitsmest hakkab mingi räme mürgel ja ukrainakeelne möla. Fakk.
      Lucky you rsk. Mul siin tehti kõrvaltänavat korda. Mingi 2 kuud vist, ma ei tea meibi pole siiani valmis (pole näinud et lindid oleks läbi lõigatud). Aga selle aja jooksul oli rutiin umbes selline, et veits enne 7 tõmmatakse kõik masinad korraga käima, ilge mürgel, aga kui ma siis 8 paiku toast välja vaarusin tööle olid vennad juba kuskile vilusse end puhkama tõmmanud. Õhtul tulen 6-7 paiku töölt siis on vaikus, aga 8-9 paiku tõmmatakse taas kogu tehnika pöördesse ja lastakse mingi 22-23ni.
      Ja sellistes tingimustes oodatakse meil majanduskasvu ja loomingulist õitsemist!??!!!

PS ja miks prügiautod peavad kell 5 hommikul enda ringi tegema?

Kommentaar

• Sambaz
        Eesti koondislane
        • Jan 2015
        • 3695

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
        Lucky you rsk. Mul siin tehti kõrvaltänavat korda. Mingi 2 kuud vist, ma ei tea meibi pole siiani valmis (pole näinud et lindid oleks läbi lõigatud). Aga selle aja jooksul oli rutiin umbes selline, et veits enne 7 tõmmatakse kõik masinad korraga käima, ilge mürgel, aga kui ma siis 8 paiku toast välja vaarusin tööle olid vennad juba kuskile vilusse end puhkama tõmmanud. Õhtul tulen 6-7 paiku töölt siis on vaikus, aga 8-9 paiku tõmmatakse taas kogu tehnika pöördesse ja lastakse mingi 22-23ni.
        Ja sellistes tingimustes oodatakse meil majanduskasvu ja loomingulist õitsemist!??!!!

PS ja miks prügiautod peavad kell 5 hommikul enda ringi tegema?

Mis kell nad siis peaksid hakkama? Viis on väga optimaalne aeg koristada kaka ära ja enne kui tööle hakkad minema on plats puhas.

Kommentaar

• metssiga
          Asjahuviline
          • Jun 2006
          • 3804

räägib mees, kes jätab prügikotte trepikasse?

Kommentaar

• atleticomadrid
            Virtuaalne hullumeelsus
            • Feb 2009
            • 6195

Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
            räägib mees, kes jätab prügikotte trepikasse?
            Daa, muidu ei jõuaks kella kolmeks päeval veini limpsima!
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Sambaz
              Eesti koondislane
              • Jan 2015
              • 3695

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
              Daa, muidu ei jõuaks kella kolmeks päeval veini limpsima!
              Oi, millised moraalijüngrid, millised moraalijüngrid! Üks hullem, kui teine.

Kommentaar

• metssiga
                Asjahuviline
                • Jun 2006
                • 3804

rahu, rahu, sõbralik nöök.

Kommentaar

• atleticomadrid
                  Virtuaalne hullumeelsus
                  • Feb 2009
                  • 6195

+1
                  Võta vabalt
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Algselt postitanud kasutaja check poolt
                    Minge proovige kuuma päikese käes 8h füüsilist tööd teha ja öelge uuesti, et pole hullu midagi.
                    Olen mingil eluperioodil teinud teinud sellise ilmaga päikese käes tööd. Isegi veel hullematega kohati +45, päike lagipähe, tuult ei ole jne. Jäin ellu, päevas jood küll 6-7 liitrit vett ja lõpuks on juba vee maitse vastik
                    Kannatab selle kuua aega Eestis ka ära kui meil on 28 kraadi.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• rainis007
                      Eesti koondislane
                      • May 2010
                      • 6288

Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
                      Kontoris konditsioneeri all peesitajatel ilmselt tõesti vahet ei ole.
                      Algselt postitanud kasutaja check poolt
                      +1 Minge proovige kuuma päikese käes 8h füüsilist tööd teha ja öelge uuesti, et pole hullu midagi.
                      Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
                      "mõnus ja soe on olla" soovitaks korra õue astuda ja siis ootaks neid samu sõnu sult.. Mul siin päikese käes 40+ kraadi, tuult ei ole, varju all elab üle, aga muidu saaks vist päikesepiste veerand tunniga.

Usute või ei, pole terve elu olnud kontorirott. Olen teinud niimoodi terve päeva väljas tööd (lisaks veel pikkade riietega, sest metsas igasugu putukad) nii, et õhtul higi enam soolane ei ole - kõik soolad lihtsalt välja higistatud. Ja jäin elama.

Lihtsalt õue asumisest rääkides - ei olnud eile ega täna suurt häda kuigi käisin viigipükste ja vestiga tööl. Kannatab linnavahel ka täitsa arvestavaid vahemaid jalutada. Tõesti pole maailmalõpp.
                      Ja kannatab täiesti päise päeva ajal ka liival võrkpalli taguda tundide kaupa (veerand tundi my ass). Tõesti pole maailmalõpp.

P.S ilmseltelt olid kurtjad ka teised põhikohaga konditsioneeri all elavad olendid

Kommentaar

• gizmoduck
                        Eesti koondislane
                        • Oct 2014
                        • 1182

kui pead 6+ korda päevas numberkahel käima. Mitte et midagi lahti oleks aga et seedimine ongi selline ja igapäevane

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
                          Usute või ei, pole terve elu olnud kontorirott. Olen teinud niimoodi terve päeva väljas tööd (lisaks veel pikkade riietega, sest metsas igasugu putukad) nii, et õhtul higi enam soolane ei ole - kõik soolad lihtsalt välja higistatud. Ja jäin elama.

Lihtsalt õue asumisest rääkides - ei olnud eile ega täna suurt häda kuigi käisin viigipükste ja vestiga tööl. Kannatab linnavahel ka täitsa arvestavaid vahemaid jalutada. Tõesti pole maailmalõpp.
                          Ja kannatab täiesti päise päeva ajal ka liival võrkpalli taguda tundide kaupa (veerand tundi my ass). Tõesti pole maailmalõpp.

P.S ilmseltelt olid kurtjad ka teised põhikohaga konditsioneeri all elavad olendid
                          Jaak, sina või?

Kommentaar

• rainis007
                            Eesti koondislane
                            • May 2010
                            • 6288

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                            Jaak, sina või?
                            Miskene Jack täpsemalt? Ei ühendanud nüüd päriselt ära ...

Kommentaar

• Andres.
                              Eesti koondislane
                              • Sep 2009
                              • 2787

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
                              Miskene Jack täpsemalt? Ei ühendanud nüüd päriselt ära ...
                              Madison?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt
                                Madison?
                                Mhmh.

Kommentaar

Töötlen...