Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõnuagent 007
    Bradolf Pitler
    • Jan 2004
    • 30425

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Laskesuuska siin oberhofiski 100k nii, et mis mõttes kedagi ei koti? Ralli polnud lähedalgi. Ilmselge, et need ei saa klikke niipalju kui nad on kuskil pooles lehes? Aga noh eks meedial on suur võim ja paratamatult eks läbi selle kujundatakse juba suht pikka aega tavainimestes seisukohta, et Tänak on ainus sportlane ja kõik teised on Balti jaama taga suvaharrastajad, kes ei lähegi kellelegi korda
    Üks mu tööpäeva tavaülesandeid on see, et ma vaatan, mis ja mida inimesed vaatavad, loevad, kui pikalt loevad, ostavad. Tänak on kogu ajakirjanduse kõige suurem fenomen, laskesuusatajad ei jõua kuhugi ühe teise kohaga. Täiesti siiralt, ma ise teeksin ja valiksin teemasid esilehele teistmoodi, aga lugejate huvi ei toeta seda.

Kommentaar

• telekavaataja
      Põrandaalune panustaja
      • Mar 2004
      • 19525

Jep, lisaks tšekkake ka *etsafe YT kanalilt, kui palju kordi on Tänaku intervjuu populaarsem, kui teised Kruusi podcasti episoodid.

Ennast ajab ka närvi, aga teatud kontingent sai endale väljundi.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Nasfal
        Eesti koondislane
        • Aug 2011
        • 6995

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
        Üks mu tööpäeva tavaülesandeid on see, et ma vaatan, mis ja mida inimesed vaatavad, loevad, kui pikalt loevad, ostavad. Tänak on kogu ajakirjanduse kõige suurem fenomen, laskesuusatajad ei jõua kuhugi ühe teise kohaga. Täiesti siiralt, ma ise teeksin ja valiksin teemasid esilehele teistmoodi, aga lugejate huvi ei toeta seda.
        Huvitav tendents, et telekast vaadatakse rohkem laskesuuska, aga meedias loetakse rohkem rallit. Samas ega jah millalgi lugesin kuskilt sarnast asja, et mingid Iirimaa sportlased tegid ka järjest suuri saavutusi, aga olid kuskil 10nendal leheküljel, sest Conor on seal nagu meil Tänak. Lihtsalt eks minu emotsionaalne seisukoht põhinebki lihtsalt sellel, et kurb on vaadata, et üks sportlane katkestab ja teised tulevad teiseks ning ikkagi on sellised käärid. Aga noh eks erameedias kehtivad siiski kahjuks tõesti ainult turumajanduse põhimõtted ja vast ei tasugi üles kütta end.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Ja näiteks Tänaku populaarsus on ka see põhjus, miks Eesti ajakirjanikud ei julge kirjutada tegelikku põhjust, miks teda aasta sportlase valimisel kotiti.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Huvitav tendents, et telekast vaadatakse rohkem laskesuuska, aga meedias loetakse rohkem rallit. Samas ega jah millalgi lugesin kuskilt sarnast asja, et mingid Iirimaa sportlased tegid ka järjest suuri saavutusi, aga olid kuskil 10nendal leheküljel, sest Conor on seal nagu meil Tänak. Lihtsalt eks minu emotsionaalne seisukoht põhinebki lihtsalt sellel, et kurb on vaadata, et üks sportlane katkestab ja teised tulevad teiseks ning ikkagi on sellised käärid. Aga noh eks erameedias kehtivad siiski kahjuks tõesti ainult turumajanduse põhimõtted ja vast ei tasugi üles kütta end.
            Ja eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.

Kommentaar

• telekavaataja
              Põrandaalune panustaja
              • Mar 2004
              • 19525

Ja eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.
              Ma Regina Oja tunneks ära küll kui vaja.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                Bradolf Pitler
                • Jan 2004
                • 30425

Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
                Ma Regina Oja tunneks ära küll kui vaja.
                Ma isegi ei teadnud, et selline inimene olemas on, eks...

Kommentaar

• ericbana
                  Asjahuviline
                  • Jun 2004
                  • 7758

Ja näiteks Tänaku populaarsus on ka see põhjus, miks Eesti ajakirjanikud ei julge kirjutada tegelikku põhjust, miks teda aasta sportlase valimisel kotiti.
                  Niii?

Kommentaar

• Nasfal
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2011
                    • 6995

Ma ei ole väga adekvaatne näide, sest kuna ma jälgin ülipalju, siis Ermitsad, Toberlutsud, Reginad, Tuulid, Johannad, Gaimid ma tunneks ära ja ma usun, et iga laskesuusatamist vaatav inimene tunneks enamuse, sest interviuusid nendega näidatakse ju palju.

Kommentaar

• Nasfal
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2011
                      • 6995

Ma isegi ei teadnud, et selline inimene olemas on, eks...
                      See oli nüüd küll väga väga ebaprofessionaalne. Sa ju loed ja töötad igapäev seda infot läbi nagu mainisid või tegelikult nagu välja tuleb, siis lihtsalt topite Tänaku uudised ette ja numbrid on head ja juhtkonnale sobivad ning ega tegelikult väga rohkem süveneda ei viitsi?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

See oli nüüd küll väga väga ebaprofessionaalne. Sa ju loed ja töötad igapäev seda infot läbi nagu mainisid või tegelikult nagu välja tuleb, siis lihtsalt topite Tänaku uudised ette ja numbrid on head ja juhtkonnale sobivad ning ega tegelikult väga rohkem süveneda ei viitsi?
                        Ma ei jõua kõiki inimesi läbi ka töötada ja endale meelde jätta. Kui laskesuusk oleks popp, siis hakkaks ta läbi FB ja esika ka natuke madalamal tööle. Praegu on see järjestuses kuues lugu, saadetud pushid ja FB-d, aga lugemiste mõttes on ta napilt esikümnes. Ehk kui rahvast siiralt huvitaks, siis oleks see kindlalt horoskoobi järel hetkel teine.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                          Niii?
                          Vihje: üks spordiajakirjanik pani esimeseks Martin Järveoja, aga mitte Ott Tänaku.

Ja kui ma hakkasin mingi hetk mõtlema, et äkki kirjutaks sellest, kuna mul pole ju suurt midagi kaotada, sest ma pole spordiajakirjanik, siis loeti sõnad peale, et ma seda ei teeks, kuna see lugu tähendaks Tänaku tiimilt kogu Eesti meediale blokki.

Kommentaar

• ericbana
                            Asjahuviline
                            • Jun 2004
                            • 7758

Vihje: üks spordiajakirjanik pani esimeseks Martin Järveoja, aga mitte Ott Tänaku.
                            Blokib teatud osa väljaannetest vms?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                              Blokib teatud osa väljaannetest vms?
                              Ei, noh, Ott olla totaalne munn. Ja antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.

Kommentaar

• Jasper
                                Maldini Baresi Rivera
                                • May 2003
                                • 16175

Ja antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.
                                mis ta tegi siis - kuses peale talle?

see ikka eriti eidestunud suhtumine ajakirjanduselt.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Töötlen...