Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜks mu tööpäeva tavaülesandeid on see, et ma vaatan, mis ja mida inimesed vaatavad, loevad, kui pikalt loevad, ostavad. Tänak on kogu ajakirjanduse kõige suurem fenomen, laskesuusatajad ei jõua kuhugi ühe teise kohaga. Täiesti siiralt, ma ise teeksin ja valiksin teemasid esilehele teistmoodi, aga lugejate huvi ei toeta seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustHuvitav tendents, et telekast vaadatakse rohkem laskesuuska, aga meedias loetakse rohkem rallit. Samas ega jah millalgi lugesin kuskilt sarnast asja, et mingid Iirimaa sportlased tegid ka järjest suuri saavutusi, aga olid kuskil 10nendal leheküljel, sest Conor on seal nagu meil Tänak. Lihtsalt eks minu emotsionaalne seisukoht põhinebki lihtsalt sellel, et kurb on vaadata, et üks sportlane katkestab ja teised tulevad teiseks ning ikkagi on sellised käärid. Aga noh eks erameedias kehtivad siiski kahjuks tõesti ainult turumajanduse põhimõtted ja vast ei tasugi üles kütta end.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa Regina Oja tunneks ära küll kui vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa näiteks Tänaku populaarsus on ka see põhjus, miks Eesti ajakirjanikud ei julge kirjutada tegelikku põhjust, miks teda aasta sportlase valimisel kotiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa isegi ei teadnud, et selline inimene olemas on, eks...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee oli nüüd küll väga väga ebaprofessionaalne. Sa ju loed ja töötad igapäev seda infot läbi nagu mainisid või tegelikult nagu välja tuleb, siis lihtsalt topite Tänaku uudised ette ja numbrid on head ja juhtkonnale sobivad ning ega tegelikult väga rohkem süveneda ei viitsi?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNiii?
Ja kui ma hakkasin mingi hetk mõtlema, et äkki kirjutaks sellest, kuna mul pole ju suurt midagi kaotada, sest ma pole spordiajakirjanik, siis loeti sõnad peale, et ma seda ei teeks, kuna see lugu tähendaks Tänaku tiimilt kogu Eesti meediale blokki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVihje: üks spordiajakirjanik pani esimeseks Martin Järveoja, aga mitte Ott Tänaku.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustBlokib teatud osa väljaannetest vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.
see ikka eriti eidestunud suhtumine ajakirjanduselt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar