Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Jasperi küsimusele - ilmselt vince teab täpsemalt, peaksin üle küsima.
Rallika küsimusele, et ei oska öelda. Neil on veidi erinevad nipid.Kommentaar
-
ROFL ...
paar postitust tagasi:
Kommentaar
-
Kommentaar
-
erinevus on tõepoolest, kuid astusin sinu enda avatud uksest sisse. see "omadega ei nussita" vibe mis sa praegu esile tood, väga heas valguses muidu teid ei näita. Väikse soovitusena - ehk ei tasu neid uksi nii liialt avada.Kommentaar
-
See on muidugi ka tõsi jah et ajakirjanikud küsivad debiileid asju.
Vaatasin täna mingid videot kus siis õnnetusest räägiti ja no tra kohtuv pask. Tase ümbe selline nagu suvainimene ettevalmistamata küsiks. Aga praktikas olid elukutselised ajakirjanukud kellel oli aega intervjuuks ette valmistada.Kommentaar
-
Tahtsin ka just paar tundi tagasi kirjutada, et Ott on kõige cockim sportlane Eestis. Tema käest peab küsima õigeid küsimusi õige sõnastusega. Intekas peab olema ettevalmistatud ja ajakirjanik ka teemaga kursis olema ehk ajakirjanik peab oma tööd tegema. WRC All Live inimesed on ka rääkinud sellest ja selle tee läbi käinud.Kommentaar
-
Ja kui saadad suvereporteri, kelle kohta teatakse, et tegu on algajaga, siis ongi normaalne temaga ülbitseda ja teatada talle, et sa oled mõttetu tüüp? Mingid Saaremaa kombed?Tahtsin ka just paar tundi tagasi kirjutada, et Ott on kõige cockim sportlane Eestis. Tema käest peab küsima õigeid küsimusi õige sõnastusega. Intekas peab olema ettevalmistatud ja ajakirjanik ka teemaga kursis olema ehk ajakirjanik peab oma tööd tegema. WRC All Live inimesed on ka rääkinud sellest ja selle tee läbi käinud.Kommentaar
-
Ei, see ei ole okei. Õige meister peaks olema ülimalt humble, aga samas mul väga pohhui sellest Tänakust.Kommentaar
-
Nii armas, kuidas te kõik meedia olukorraga kursis olete.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltJa nii peabki olema, riiklik meedia ei peagi klikke taga ajama ega horoskoope välja mõtlema. Samas kui erameedia suudab ühest infobitist kolm erineva sõnastusega uudist treida. Turumajanduse alustega olen kursis, neid pole vaja selgitada, ent tarbijana jätan endale valikuvabaduse kollast meediat ignoreerida.Kommentaar
-
Saaremaal on väga heade kommetega inimesi. Ma tean paari. Jätaks geograafilise piiritluse välja? Ma tean mandripealt ka paari kombetut iniimest.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar