Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kollane ajakirjandus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eesli(i)te-lehe värk hakkab ikka full retard minema. Võrgu-Vilja. Issand sa näed ja sa ei mürista.

Kommentaar

võrgu-vilja-taimo-toomast-savisaar
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Liikusin mõned minutid tagasi Õhtulehe spordijaotusse ja number 2 uudis oli video seent toksivast Ronaldinhost. Minu ovatsioonid Õhtulehe suunas - Postimehe kunagised saavutused on sajakordselt ületatud - neoonkollase lehe aunimetus on jälle teie!

Kommentaar

lihtsalt lollused võis ka siia kirjutada, eks?

Tallinna kesklinnas Liivalaia tänaval asuva Büroomaailma hoone ees vallandus täna veidi pärast keskpäeva uputus, mille tõttu on liiklus tugevalt häiritud.

Avarii põhjustas Liivalaia tänav 30 asuva maja toru, mille ühendused vastu ei pidanud.

Juba kella 12.20 ajal ulatus aeglaselt liikuvate autode rodu kuni Olümpia hotellini.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

sweet

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

tegemist on vist mingi in-side joke'iga, sest minul on faktist teine arusaam.

Kommentaar

arvamusvabadus on muidugi tore asi, aga hui, sellist jama on ikka raske kommida

Inglise ajakirjandus ei väsi üllatamast. Seda subkultuuri tuleb lihtsalt teada, I guess
                  "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Arvamuslehekülg esindabki erinevaid arvamusi. Samast kohast võid leida Havelit kiitva loo. Ajalehe seisukoha leiab aga juhtkirjast.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Arvamuslehekülg esindabki erinevaid arvamusi. Samast kohast võid leida Havelit kiitva loo. Ajalehe seisukoha leiab aga juhtkirjast.
                      Ma ei hakka haavu lahti kiskuma, kuid ma ei kujuta eriti ette, et keegi näiteks 30ndate lõpu saksamaast sellise artikli saaks arvamusküljele arvamusvabaduse sildi alla paigutada.
                      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                        Ma ei hakka haavu lahti kiskuma, kuid ma ei kujuta eriti ette, et keegi näiteks 30ndate lõpu saksamaast sellise artikli saaks arvamusküljele arvamusvabaduse sildi alla paigutada.
                        Eks igal pool on omad tabuteemad ja piirid, mida ei ületata. Eestis avaldatakse rahumeeli Bäckmani või rassistlikku sõimu, kuid vaevalt tahetakse näha tõsist artiklit, mis ülistaks nõukogude korda vs meie ametlik rahvusliberalism.

Kommentaar

Ainult õhtuleht kajastab CL surmavõtmes:
                          Milani kuiv võit rõõmustas ka kõiki maailma kuulsusi, sest puhas värav tähendas, et Arsenali poolkaitsja Aaron Ramsey väravani ei jõudnud. Viimasel ajal on aga iga tema värav klubi eest kattunud Liiva-Annuse külaskäiguga mõne väga kuulsa inimese juurde.

Kommentaar

Kuna mittekollasele, aga siiski "kvaliteet" ajakirjandusele teemat pole siis: http://www.epl.ee/news/arvamus/kadri....d?id=63977089

Kas kallis ajakirjanik elab mingis teises dimensioonis kui peab mõistlikuks Tallinna - Tartu vahelist kopteriliini, on arvamusel, et lennukiga saab seda vahemaad kiiremini läbida (Puhas sõiduaeg on muidugi kiirem, aga sinna sisse tuleb arvestada ka seda, et lennujaamas peab varem kohal olema ning Tartus asub lennujaam üldse linnast väljas.) Kiiremad/paremad rongid on ju ehituses ja esimesed saabuvad järgmise aasta teises pooles.

Tra fakk võiks mõelda ka kui siukest jura hakatakse ajama. Iseenesest point on olemas, et transport võiks kiirem ja tihedam olla, aga utoopiliseks ka ei tasu minna.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                              Kuna mittekollasele, aga siiski "kvaliteet" ajakirjandusele teemat pole siis: http://www.epl.ee/news/arvamus/kadri....d?id=63977089

Tra fakk võiks mõelda ka kui siukest jura hakatakse ajama. Iseenesest point on olemas, et transport võiks kiirem ja tihedam olla, aga utoopiliseks ka ei tasu minna.
                              Jeesus Maria. Sõitku juba siis kosmoseraketiga. Kindlasti pole artikli autor kuulnudki, et Tartus on lennuväli. Ilmselt pole ta aastaid Tallinnast lahkunud, sest ülejäänud Eesti on ju nii kaugel.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                Jeesus Maria. Sõitku juba siis kosmoseraketiga. Kindlasti pole artikli autor kuulnudki, et Tartus on lennuväli. Ilmselt pole ta aastaid Tallinnast lahkunud, sest ülejäänud Eesti on ju nii kaugel.
                                Kas see seal pildil oli naine vää?
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X