Vastus teemale \'Maantee põlema!\'
ma ei saa aru milles probleem, kui euroopa liit rahastaks meil teedeehitust? saab ju kaasata eksperdid, kes tootaks välja parima lahenduse meie teedeehituseks. saksamaal olen näinud, et pannakse betoon aluseks, miks ei või seda meil teha.
Algselt postitas ek
Kliima võib sarnane olla aga antud juhul see suurt midagi ei loe. Eestis tuleb kruusa 100 km kauguselt tee ehituseks kohale vedada samas kui Soomes paned kivipurustustehase püsti ja sama pinnas mida õgvendadakse saab samas kohas pinnasekatteks. Küllap selle pärast ongi Soomes-Norras ka paremad aluspinnad, kestvamad teed ja samas tee-ehitus ka odavam (kui tööliste palgad välja arvata)
Algselt postitas lorenzo
sorri, et norra sinna ritta panin, aga selle rea ütlemisel ei mõelnud ma seda, et nad kas on või ei ole euroopa liidus, vaid mõtlesin seda, et nad on meiega suht sarnases kliimas. midagi pole teha kui üks räägib aiast ja teine aia august.
sorri, et norra sinna ritta panin, aga selle rea ütlemisel ei mõelnud ma seda, et nad kas on või ei ole euroopa liidus, vaid mõtlesin seda, et nad on meiega suht sarnases kliimas. midagi pole teha kui üks räägib aiast ja teine aia august.
.
Kui tee ükskord valms saab oleme otsast otsani kriitilise piiri ületanud.
Kommentaar