Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maantee põlema!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Maantee põlema!\'

konnaga millimeetri pealt nõus.
    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

http://www.postimees.ee/130306/esileht/194762.php

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

bemari liising ja mobla järelmaks võtavad nii palju raha, et tuleb lasnamäe üürikorteris elada. hullemal juhul ei saa isegi kodu-adsl\'i kuumakseid endale lubada. jou-jou.

Nohh vaidleks vastu. Lasnamäe üürkorteis ei tule elamine mitte teps odavam kui võtta pangast laen ja maksta igakuist laenu.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein
          Nohh vaidleks vastu. Lasnamäe üürkorteis ei tule elamine mitte teps odavam kui võtta pangast laen ja maksta igakuist laenu.
          niipalju kui ma vaadanud olen, siis ikka natuke on. pealegi ei taha üürimine sissemaksu, kulutusi sisustusele, legaalset sissetulekut jne.

aga see polegi point. asja iva peitub mõttelaadis, mille korral inimene on nõus elama lasnamäel ja sõitma autoga, kui võiks sama raha eest elada nõmmel ja sõita bussiga.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

niipalju kui ma vaadanud olen, siis ikka natuke on. pealegi ei taha üürimine sissemaksu, kulutusi sisustusele, legaalset sissetulekut jne.

aga see polegi point. asja iva peitub mõttelaadis, mille korral inimene on nõus elama lasnamäel ja sõitma autoga, kui võiks sama raha eest elada nõmmel ja sõita bussiga.
            no ma ei tea, kinnisvara turul on minu arust igasse linnaossa suur tung. eestlased rohkem nõmmel ja venelased rohkem mägedel. pereinimesed, kes tahavad rahulikku elu ja rohkem nõudlikumad elustandardile elavad ka viimsis või nõmmel või vapsee tiskres.
            samas üürimine jälle nõuab üldjuhul ühekuist ettemaksu, kui muidugi otse korteriomanikult ei üüri.
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

üürimise puhul on üldjuhul 2+1 vaja maksta - 2 kuud + maakler. ostmisega ei anna võrrelda.

mis puudutab aga liiklusõnnetusi, siis maantee ei sõida, ei juhi - inimesed on roolis ja teel. jälgides seda kuidas inimesed igapäevaselt rabelevad ja kiirustavad tekib küsimus, et kuhu teil kiiret on? marsile? kuule? jupiterile? ennem ostetakse uus mobiil kui säästetakse raha n.ö. mustadeks päevadeks, ennem ehitatakse teid kui tagatakse julgeolek jne.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

huvitav on siin eestis see, et räägitakse pidevalt eestist kui politseiriigist, samas muretsetakse nii väga julgeoleku pärast
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

ess ei ole politsei.
                  no nii võtta võiks ju julgeolekuks nimetada kõiki turvafirmasid, kapot, märulipolitseid, sõjaväge jamaeiteamidaveel

muide enam ess-i pole, on falck eesti
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=12526631

uhinen Hugo Osula lausega
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=12526631

uhinen Hugo Osula lausega
                      njah, eestlasest bussijuht on ikka kõigem s*tem olla.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ytleme nii et, bussijuht Hugo on t2nase p2eva tegija.
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus

Ytleme nii et, bussijuht Hugo on t2nase p2eva tegija.
                          minu jaoks on Hugo tänase päeva ehk suurim jobu. see ei tähenda mitte, et mulle meie teede olukord meeldiks, pigem käib see lause viimase osa kohta...
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                          X