Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
bemari liising ja mobla järelmaks võtavad nii palju raha, et tuleb lasnamäe üürikorteris elada. hullemal juhul ei saa isegi kodu-adsl\'i kuumakseid endale lubada. jou-jou.
Nohh vaidleks vastu. Lasnamäe üürkorteis ei tule elamine mitte teps odavam kui võtta pangast laen ja maksta igakuist laenu.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Algselt postitas Rein
Nohh vaidleks vastu. Lasnamäe üürkorteis ei tule elamine mitte teps odavam kui võtta pangast laen ja maksta igakuist laenu.
niipalju kui ma vaadanud olen, siis ikka natuke on. pealegi ei taha üürimine sissemaksu, kulutusi sisustusele, legaalset sissetulekut jne.
aga see polegi point. asja iva peitub mõttelaadis, mille korral inimene on nõus elama lasnamäel ja sõitma autoga, kui võiks sama raha eest elada nõmmel ja sõita bussiga.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
niipalju kui ma vaadanud olen, siis ikka natuke on. pealegi ei taha üürimine sissemaksu, kulutusi sisustusele, legaalset sissetulekut jne.
aga see polegi point. asja iva peitub mõttelaadis, mille korral inimene on nõus elama lasnamäel ja sõitma autoga, kui võiks sama raha eest elada nõmmel ja sõita bussiga.
no ma ei tea, kinnisvara turul on minu arust igasse linnaossa suur tung. eestlased rohkem nõmmel ja venelased rohkem mägedel. pereinimesed, kes tahavad rahulikku elu ja rohkem nõudlikumad elustandardile elavad ka viimsis või nõmmel või vapsee tiskres.
samas üürimine jälle nõuab üldjuhul ühekuist ettemaksu, kui muidugi otse korteriomanikult ei üüri.
üürimise puhul on üldjuhul 2+1 vaja maksta - 2 kuud + maakler. ostmisega ei anna võrrelda.
mis puudutab aga liiklusõnnetusi, siis maantee ei sõida, ei juhi - inimesed on roolis ja teel. jälgides seda kuidas inimesed igapäevaselt rabelevad ja kiirustavad tekib küsimus, et kuhu teil kiiret on? marsile? kuule? jupiterile? ennem ostetakse uus mobiil kui säästetakse raha n.ö. mustadeks päevadeks, ennem ehitatakse teid kui tagatakse julgeolek jne.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
njah, eestlasest bussijuht on ikka kõigem s*tem olla.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar