Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• allars
    replied
    Ajas rändamisest oli juba ammu juttu. Enne seda, kui Tallinnas filmima hakati. Lisaks on ametlikul postril mingi kell ja värgid.

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
    sõltub täiesti treilerist. See et ajas rännatakse seal filmis võib vabalt olla plot twist mis treileri ei panda.

Pealegi, treilereid saab more or less vältida, delfit kerides pealkirju lugedes jääb aga paratamatult silma. Oleks siis vähemalt pandud uudisesse endasse see, aga et kuradi pealkirjas juba
    Sa ei pea kohe ise edasi siis spoilima

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Ma usun, et esimene treiler "spoilib" samu asju ja veel rohkemgi.
    sõltub täiesti treilerist. See et ajas rännatakse seal filmis võib vabalt olla plot twist mis treileri ei panda.

Pealegi, treilereid saab more or less vältida, delfit kerides pealkirju lugedes jääb aga paratamatult silma. Oleks siis vähemalt pandud uudisesse endasse see, aga et kuradi pealkirjas juba

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
    mingu perse delfi ja muud uudised mis Teneti spoilivad juba pealkirjades
    Ma usun, et esimene treiler "spoilib" samu asju ja veel rohkemgi.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kuidas spoilivad?

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    mingu perse delfi ja muud uudised mis Teneti spoilivad juba pealkirjades

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Tisse näidati?
    Ainult zoofiilidele.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tisse näidati?
    Sarabi ja Nala omi ikka.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    ametlikult gobbi lemmikfilm?
    Ei, ainult Kadri tänava lasteaia.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Käisin Lion Kingi vaatamas. Mega oli. Alguses tundus nagu vaataks loodusfilmi, kui nad polnud veel rääkima hakanud. Täiesti vapustavad kaadrid. Mul nii hea meel, et see asi tehti ka tänapäeva tehnikaga uuesti üle. Lust oli vaadata. Kõik oli mega kena. Eriti, kui Timon ja see teine ilmusid eetrisse. Siis sai palju naerda ka. Lahedad tegelased. Terve filmi vaadates oli deja vu tunne, kuigi kinno minnes mul polnud absoluutselt meeles kuidas Lion King film kulges ja asjad, aga filmi käigus tuli ka isegi multifilmi kaadrid meelde. Eriti lahe oli lõpu osa vaadata, kus nad võitlesid. Igatahes. Täielik lust oli vaadata, käisin inglise keelset versiooni vaatamas. Simba hääl laulu osas oli veidi nõrk, oli tunda, et Beyonce hoidis Nala osas end tagasi lauludes Väga äge oli igatahes kuulda Beyonce häält sellises filmis. Varsti ka eesti keeles vaatama. Vb huvi pärast isegi vene keelset aga no seda vaatab pärast. Täiega loodan, et tehakse ka teine osa sellele. Võiks ju, see siiski läks edasi ka vist. Ma ise küll ei mäleta, aga töökaaslane rääkis. Igatahes, ütlen veelkord. Fcking awsome oli! Kellele omal ajal Simba sümpatiseeris, peab kindlasti leidma selle aja ja ära käima.
    Kimbat tehti kolm hooaega. et materjali on, kust Hollywood saab varastada. ametlikult gobbi lemmikfilm?

Leave a comment:

• tarry
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Käisin Lion Kingi vaatamas. Mega oli. Alguses tundus nagu vaataks loodusfilmi, kui nad polnud veel rääkima hakanud. Täiesti vapustavad kaadrid. Mul nii hea meel, et see asi tehti ka tänapäeva tehnikaga uuesti üle. Lust oli vaadata. Kõik oli mega kena. Eriti, kui Timon ja see teine ilmusid eetrisse. Siis sai palju naerda ka. Lahedad tegelased. Terve filmi vaadates oli deja vu tunne, kuigi kinno minnes mul polnud absoluutselt meeles kuidas Lion King film kulges ja asjad, aga filmi käigus tuli ka isegi multifilmi kaadrid meelde. Eriti lahe oli lõpu osa vaadata, kus nad võitlesid. Igatahes. Täielik lust oli vaadata, käisin inglise keelset versiooni vaatamas. Simba hääl laulu osas oli veidi nõrk, oli tunda, et Beyonce hoidis Nala osas end tagasi lauludes Väga äge oli igatahes kuulda Beyonce häält sellises filmis. Varsti ka eesti keeles vaatama. Vb huvi pärast isegi vene keelset aga no seda vaatab pärast. Täiega loodan, et tehakse ka teine osa sellele. Võiks ju, see siiski läks edasi ka vist. Ma ise küll ei mäleta, aga töökaaslane rääkis. Igatahes, ütlen veelkord. Fcking awsome oli! Kellele omal ajal Simba sümpatiseeris, peab kindlasti leidma selle aja ja ära käima.
    Copisid lapse kirjandi siia ümber?

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ja MMil. Aga kinno pole ma ikka jõudnud, sest kell 16:15 on jabur aeg päeva ainsa seansi jaoks. Torrentikinno pole ka film veel jõudnud, sest jänkidel linastub see alles septembris. wtf?
    Netflixi ka tuleb? Millal?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Parlour poolt
    https://kinoveeb.delfi.ee/uudised/vo...ed?id=86906003

Okserulaad-kusi-aids-sült on lõpptulemus.
    Põhineb Lutsu samanimelisel romaanil? Mina olen siiani aru saanud, et keegi grafomaan tuli väidetavalt leitud käsikirjaga umbes 20 aastat tagasi välja ja suure tõenäosusega pole Lutsul selle juraga mingit pistmist.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Meelelahutusväljanne Kroonika kajastab filmi-ja televisioonimaailmas toimuvat ning piilub selle maailma telgitagustesse. Kogu melu siit!

..... režissööriks on Ergo Kuld ja stsenaristiks Martin Algus.....
    Okserulaad-kusi-aids-sült on lõpptulemus.

Leave a comment:

Töötlen...