Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Film
Collapse
X
-
Ajas rändamisest oli juba ammu juttu. Enne seda, kui Tallinnas filmima hakati. Lisaks on ametlikul postril mingi kell ja värgid. -
Sa ei pea kohe ise edasi siis spoilimasõltub täiesti treilerist. See et ajas rännatakse seal filmis võib vabalt olla plot twist mis treileri ei panda.
Pealegi, treilereid saab more or less vältida, delfit kerides pealkirju lugedes jääb aga paratamatult silma. Oleks siis vähemalt pandud uudisesse endasse see, aga et kuradi pealkirjas juba
Leave a comment:
-
sõltub täiesti treilerist. See et ajas rännatakse seal filmis võib vabalt olla plot twist mis treileri ei panda.
Pealegi, treilereid saab more or less vältida, delfit kerides pealkirju lugedes jääb aga paratamatult silma. Oleks siis vähemalt pandud uudisesse endasse see, aga et kuradi pealkirjas jubaLeave a comment:
-
-
mingu perse delfi ja muud uudised mis Teneti spoilivad juba pealkirjadesLeave a comment:
-
Ainult zoofiilidele.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTisse näidati?Leave a comment:
-
Sarabi ja Nala omi ikka.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTisse näidati?Leave a comment:
-
-
Kimbat tehti kolm hooaega. et materjali on, kust Hollywood saab varastada. ametlikult gobbi lemmikfilm?Käisin Lion Kingi vaatamas. Mega oli. Alguses tundus nagu vaataks loodusfilmi, kui nad polnud veel rääkima hakanud. Täiesti vapustavad kaadrid. Mul nii hea meel, et see asi tehti ka tänapäeva tehnikaga uuesti üle. Lust oli vaadata. Kõik oli mega kena. Eriti, kui Timon ja see teine ilmusid eetrisse. Siis sai palju naerda ka. Lahedad tegelased. Terve filmi vaadates oli deja vu tunne, kuigi kinno minnes mul polnud absoluutselt meeles kuidas Lion King film kulges ja asjad, aga filmi käigus tuli ka isegi multifilmi kaadrid meelde. Eriti lahe oli lõpu osa vaadata, kus nad võitlesid. Igatahes. Täielik lust oli vaadata, käisin inglise keelset versiooni vaatamas. Simba hääl laulu osas oli veidi nõrk, oli tunda, et Beyonce hoidis Nala osas end tagasi lauludes
Väga äge oli igatahes kuulda Beyonce häält sellises filmis. Varsti ka eesti keeles vaatama. Vb huvi pärast isegi vene keelset aga no seda vaatab pärast. Täiega loodan, et tehakse ka teine osa sellele. Võiks ju, see siiski läks edasi ka vist. Ma ise küll ei mäleta, aga töökaaslane rääkis. Igatahes, ütlen veelkord. Fcking awsome oli! Kellele omal ajal Simba sümpatiseeris, peab kindlasti leidma selle aja ja ära käima.Leave a comment:
-
Copisid lapse kirjandi siia ümber?Käisin Lion Kingi vaatamas. Mega oli. Alguses tundus nagu vaataks loodusfilmi, kui nad polnud veel rääkima hakanud. Täiesti vapustavad kaadrid. Mul nii hea meel, et see asi tehti ka tänapäeva tehnikaga uuesti üle. Lust oli vaadata. Kõik oli mega kena. Eriti, kui Timon ja see teine ilmusid eetrisse. Siis sai palju naerda ka. Lahedad tegelased. Terve filmi vaadates oli deja vu tunne, kuigi kinno minnes mul polnud absoluutselt meeles kuidas Lion King film kulges ja asjad, aga filmi käigus tuli ka isegi multifilmi kaadrid meelde. Eriti lahe oli lõpu osa vaadata, kus nad võitlesid. Igatahes. Täielik lust oli vaadata, käisin inglise keelset versiooni vaatamas. Simba hääl laulu osas oli veidi nõrk, oli tunda, et Beyonce hoidis Nala osas end tagasi lauludes
Väga äge oli igatahes kuulda Beyonce häält sellises filmis. Varsti ka eesti keeles vaatama. Vb huvi pärast isegi vene keelset aga no seda vaatab pärast. Täiega loodan, et tehakse ka teine osa sellele. Võiks ju, see siiski läks edasi ka vist. Ma ise küll ei mäleta, aga töökaaslane rääkis. Igatahes, ütlen veelkord. Fcking awsome oli! Kellele omal ajal Simba sümpatiseeris, peab kindlasti leidma selle aja ja ära käima.Leave a comment:
-
Käisin Lion Kingi vaatamas. Mega oli. Alguses tundus nagu vaataks loodusfilmi, kui nad polnud veel rääkima hakanud. Täiesti vapustavad kaadrid. Mul nii hea meel, et see asi tehti ka tänapäeva tehnikaga uuesti üle. Lust oli vaadata. Kõik oli mega kena. Eriti, kui Timon ja see teine ilmusid eetrisse. Siis sai palju naerda ka. Lahedad tegelased. Terve filmi vaadates oli deja vu tunne, kuigi kinno minnes mul polnud absoluutselt meeles kuidas Lion King film kulges ja asjad, aga filmi käigus tuli ka isegi multifilmi kaadrid meelde. Eriti lahe oli lõpu osa vaadata, kus nad võitlesid. Igatahes. Täielik lust oli vaadata, käisin inglise keelset versiooni vaatamas. Simba hääl laulu osas oli veidi nõrk, oli tunda, et Beyonce hoidis Nala osas end tagasi lauludes
Väga äge oli igatahes kuulda Beyonce häält sellises filmis. Varsti ka eesti keeles vaatama. Vb huvi pärast isegi vene keelset aga no seda vaatab pärast. Täiega loodan, et tehakse ka teine osa sellele. Võiks ju, see siiski läks edasi ka vist. Ma ise küll ei mäleta, aga töökaaslane rääkis. Igatahes, ütlen veelkord. Fcking awsome oli! Kellele omal ajal Simba sümpatiseeris, peab kindlasti leidma selle aja ja ära käima.
Leave a comment:
-
Netflixi ka tuleb? Millal?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltJa MMil. Aga kinno pole ma ikka jõudnud, sest kell 16:15 on jabur aeg päeva ainsa seansi jaoks. Torrentikinno pole ka film veel jõudnud, sest jänkidel linastub see alles septembris. wtf?Leave a comment:
-
Põhineb Lutsu samanimelisel romaanil? Mina olen siiani aru saanud, et keegi grafomaan tuli väidetavalt leitud käsikirjaga umbes 20 aastat tagasi välja ja suure tõenäosusega pole Lutsul selle juraga mingit pistmist.Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: