jumal tänatud et see tüüp tuvastatud on
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitust
ega asjata polnud neljandik arreteeritutest eestlasedGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Sotsioloog Kivirähk nõuab Ansipi tagasiastumist. Päris huvitav igatahes. Minu meelest üsna sarnane seisukoht Savisaarega. Niisiis tulge nüüd kõik teda venemeelseks tiblaks, Keskerakonna tallalakkujaks jne sõimama.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSotsioloog Kivirähk nõuab Ansipi tagasiastumist. Päris huvitav igatahes. Minu meelest üsna sarnane seisukoht Savisaarega. Niisiis tulge nüüd kõik teda venemeelseks tiblaks, Keskerakonna tallalakkujaks jne sõimama.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas ta siis pole ja sama käib ka vähja tiidu kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEt siis kõik inimesed, kes tahtsid seda laamendmist iga hinna eest vältida ning süüdistavad asjade käigus Ansipit on riigireeturid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei saa üldse sellest jutut aru! Mis kuradi turvatunde kadumisest saab juttu olla või Valitsuse usaldusväärsuse langemisest. Pole ma mingi suur pronksmehe minemaviimise toetaja olnud ega asja, kuid millegi üle nurisemiseks ma põhjst nagu ei leia... Pigem riigi tugevuse ja ühtsuse märgisk peaks Valitsus jätkama ja seda kindlamalt kui kunagi varem! Toetan 100%-liselt seda Valitsust!
Kas Kivirähk oli kaa nende TLÜ õppejõudude seas, kes ei tahtnud seda monumendi teisaldamist? Teevad kaa äkki nüüd tagasi Ansipile ja valitsusele?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?
PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkivirähk on savisaarega ühes pundis ju, seega tema ütlus pole imestus. ta kaitseb savisaart ju
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?
PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.
9. mai võinuks põhjustada kontrollimatu vaenu kahe rahvuse vahel - hetkel mindi sellest mööda.
Mis jahenemine? Kas sa venelastega ei suhtle?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mina ei ole kunagi olnud pronkssõduri äraviimise poolt, kuid kui Eesti Vabariigi valitsus otsustas pronkssõduri ära viia, siis Eesti Vabariigi kodanikuna ma austan seda otsust. Rasketel aegadel peab rahvas kokku hoidma, Savisaar seda ei tee ja on seega minu silmis riigireetur. Vähja Tiit on oma hinge müünud rahale, mis sõltub vene kapitalist. Kivirähk võtab asja sotsioloogi seisukohast ja tal on omamoodi õigus, kuid praegusel hetkel peab IGA eestimaalane võtma hoiaku, mis on Eesti Vabariigile kõige tähtsam. Ja minu meelest on selleks hetkel valitsuse toetamine ja suht äärmusliku vaate omamine. Kui valitsus peaks langema, siis on vene propaganda võitnud ja oht langeda vene mõjusfääri palju suurem. Me peame kaitsma oma riiki!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust9. mai võinuks põhjustada kontrollimatu vaenu kahe rahvuse vahel - hetkel mindi sellest mööda.
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis jahenemine? Kas sa venelastega ei suhtle?
Aga jahenemise all ma pean silmas seda, et eestlased on hakanud jälle venelasi tibladeks sõimama ning üleüldine venelaste vastane viha kumab inimestest.
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustNo Kivirähk on küll olnud erapooletu või pigem Edgari vastu. Toomla on tavaliselt see, kes Savikat kiidab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar