Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

R.i.p

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    RIP küll aga mind paneb imestama ,et Kapo ,kes peaks koosnema tippvõmmidest läheb läbiotsimist tegema illegaalse relvaäri kahtlusega isikute majja ja siis lastakse kolm võmmi majaomaniku poolt sõelapõhjaks. See näitab ikka täelikku ebaprofessionaalsust.
    Ega siis automaatrelv ei ole mingi taskupüstol ,et peidad sukasäärde. Mehel pidi olema aega relva toomiseks sihtimiseks jne.
    Siin on miskit väga mäda eks varsti kuuleb.
    Nagu ütles härra ekspolitseinik, et politseinikke tapab kõige enam rutiin. Ehk mehed võtsid seda kõike liiga tavaliselt ja ei osanud oodata, et ees ootab mingi valla tuntud värdjas.

Leave a comment:

• Pähkel
    replied
    R.I.P. Tarmo Laul

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    RIP küll aga mind paneb imestama ,et Kapo ,kes peaks koosnema tippvõmmidest läheb läbiotsimist tegema illegaalse relvaäri kahtlusega isikute majja ja siis lastakse kolm võmmi majaomaniku poolt sõelapõhjaks. See näitab ikka täelikku ebaprofessionaalsust.
    Ega siis automaatrelv ei ole mingi taskupüstol ,et peidad sukasäärde. Mehel pidi olema aega relva toomiseks sihtimiseks jne.
    Siin on miskit väga mäda eks varsti kuuleb.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    pool Eestit on täis opakaid ja poolearulisi - optimisti lause.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    FOTOD: Tulevahetuses hukkusid kaitsepolitseinik ja eraisik, kaks korrakaitsjat sai haavata

Kommentaare lugedes jääb mulje, et pool Eestit on täis opakaid ja poolearulisi.

Leave a comment:

• BlueBlackWhite-
    replied
    R.I.P Evald Okas

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nojah, võibolla. Robi oli nimelt mu onupoeg. Aga lõpuks eriti vahet pole, et millal ta siia jõuab. Nõme lugu igatahes.
    kaastunne siis minupoolt.
    mulle ta nii sugulane ei olnud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    minu andmete põhjal jõuab laupäeval kodumaale ja teisipäeval arvatavasti mulda sängitamine...
    Nojah, võibolla. Robi oli nimelt mu onupoeg. Aga lõpuks eriti vahet pole, et millal ta siia jõuab. Nõme lugu igatahes.

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Homme peaks jõudma kodumaale, vend ja ema läksid järgi. Olen ise Kasahstanis natuke liigelnud ja see liiklus on seal kohutav ning ka autode turvavarustus on selline, et ega tagapingil väga turvavööd ei leia.
    minu andmete põhjal jõuab laupäeval kodumaale ja teisipäeval arvatavasti mulda sängitamine...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    Puhka rahus, Robi.

Kõik kolm reisijat said silmapilkselt surma, neljas on koomas kuid ilmselgelt sellest enam välja ei tule...
    Homme peaks jõudma kodumaale, vend ja ema läksid järgi. Olen ise Kasahstanis natuke liigelnud ja see liiklus on seal kohutav ning ka autode turvavarustus on selline, et ega tagapingil väga turvavööd ei leia.

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Eesti kodanik, kes hukkus Tadžiki teedel. Kahju on, raisk.
    Puhka rahus, Robi.

Kõik kolm reisijat said silmapilkselt surma, neljas on koomas kuid ilmselgelt sellest enam välja ei tule...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Eesti kodanik, kes hukkus Tadžiki teedel. Kahju on, raisk.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    R.I.P. Olubayo Adefemi

Leave a comment:

• surfaja
    replied
    R.I.P Scott Columbus

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Rip indeed. Kui peaks panema kokku kahevõistluse paketi, kus on väljanägemine ning talent, siis ta oli ikka top-2 vähemalt. Ma võib olla Audreyle annaks esikoha, aga see on suht maitse asi.

Leave a comment:

Working...
X