FOTOD: Tulevahetuses hukkusid kaitsepolitseinik ja eraisik, kaks korrakaitsjat sai haavata
Kommentaare lugedes jääb mulje, et pool Eestit on täis opakaid ja poolearulisi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
R.i.p
Collapse
X
-
-
-
minu andmete põhjal jõuab laupäeval kodumaale ja teisipäeval arvatavasti mulda sängitamine...Leave a comment:
-
Homme peaks jõudma kodumaale, vend ja ema läksid järgi. Olen ise Kasahstanis natuke liigelnud ja see liiklus on seal kohutav ning ka autode turvavarustus on selline, et ega tagapingil väga turvavööd ei leia.Leave a comment:
-
-
Rip indeed. Kui peaks panema kokku kahevõistluse paketi, kus on väljanägemine ning talent, siis ta oli ikka top-2 vähemalt. Ma võib olla Audreyle annaks esikoha, aga see on suht maitse asi.
Leave a comment:
-
Lahkunud on Viljar Loor, suurepärane võrkpallur, kõikvõimalike tiitlite omanik NSVL koondise ja CSKA meeskonnaga. Kusjuures eraldi ei tooks välja olümpiavõitu, mis saadi suhteliselt lahja konkurentsiga Moskva olümpial. Minu jaoks on üldse natukene arusaamatu teise riigi koosseisus saavutatud meeskondliku olümpiavõidu jube tähtsustamine. Sellega antakse näiteks Vennole juba eos teada, et Loori-sarnaseks sa ei saa, võida mis tiitli ka võidad, sest Olümpiavõitjaks sa nagunii ei saa.
Hoopis tähtsam oleks vast see, et Loor oli nendes tippmeeskondades tõesti tipptegija. Avansina ta sinna ei kuulunud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: