Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
R.i.p
Collapse
X
-
RIP Irvin Kershner
...who directed the Star Wars sequel "The Empire Strikes Back" and the James Bond film "Never Say Never Again," has died at age 87.
Leave a comment:
-
Guest repliedRIP Leslie Nielsen
Leave a comment:
-
Ja loomulikult Dr. Rumack. R.i.p legend.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustPuhka rahus Detective Frank Drebin, Dick Steele, Agent WD-40 ehk Leslie Nielsen
Leave a comment:
-
ja pealegi, et kui koomik kurvastama ajab, siis on tegu sita naljaga. me peaksime ikka naerma ja ütlema tunnustavalt, et on ikka mees, haahaa!
Leave a comment:
-
Olgu muld Sulle kerge, legendaarne Frank Drebin aka Leslie Nielsen !
Leave a comment:
-
Puhka rahus Detective Frank Drebin, Dick Steele, Agent WD-40 ehk Leslie Nielsen
Leave a comment:
-
Nagu juba öeldi - omal tahtel - mis siin ikka rääkida?Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustMis siis juhtus?
Leave a comment:
-
tegemist oli ikka kõva kalamehega kes ka veel viimane talv oli kalapüügi võistlustest osavõtnud.Algselt postitas kardo Vaata postitustR.I.P
12. novembril lahkus meie seast jäädavalt Eesti vanim mees, 106-aastane Karl Plutus.
eks nüüd madistab teavastel kalavetel!
Leave a comment:
-
Oli küll mainit neiu noorem vend.Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustKas ei olnud tegemist mitte Nele-Liis Vaiksoo noorema vennaga?
Mis siis juhtus?
Leave a comment:
-
Kas ei olnud tegemist mitte Nele-Liis Vaiksoo noorema vennaga?Algselt postitas Dano Vaata postitustÄkki ikka Henri-Andreas Vaiksoo R.I.P
Samuti minu koolikaaslane
Mis siis juhtus?
Leave a comment:
-
Tundub, et oli tore mees, olgu muld talle kerge. Paar tsitaati:Algselt postitas kardo Vaata postitustR.I.P
12. novembril lahkus meie seast jäädavalt Eesti vanim mees, 106-aastane Karl Plutus.
Tema silmad säravad kui sügisene päike ja nägu on naeru täis. «Kus on naps? Miks pole laual konjakit?» kamandab ta elutoa diivanilt köögis askeldavat õepoega Antit. «Ma tahan proua Arteriga kokku lüüa!» Säärane elurõõm niidab esiti jalust ja paneb muretsema: «Alkohol? Kas te ikka võite?»
«Mis te nüüd! Väike naps paneb ju vere käima! Proosit!»
«Teie terviseks, Karl!»
Suvise jalgpalli MMi ajal istus Karl koos õe Aliidega (98) kõik mängud teleri ees ja elas vutiässadele häälekalt kaasa. Praegu huvitub aga tennisist Kaia Kanepi tegemistest: «Ma jälgin väga Kaia Kanepi elukäiku ja mul on väga hea meel, et ta on praegu jõudnud oma elu suurjärku.» Kõik USA lahtiste meistrivõistluste tennisematšid, kus Kaia ilma tegi, on vanameistril vaadatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: