R.I.P
12. novembril lahkus meie seast jäädavalt Eesti vanim mees, 106-aastane Karl Plutus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
R.i.p
Collapse
X
-
Äkki ikka Henri-Andreas Vaiksoo R.I.PAlgselt postitas P!NK Vaata postitustR.I.P Karl - Eerik Vaiksoo.
Koolikaaslane 10'ndast klassist kes lahkus siit ilmast omal tahtel.
Samuti minu koolikaaslane
Leave a comment:
-
See on see GAG-i poiss, jah?Algselt postitas P!NK Vaata postitustR.I.P Karl - Eerik Vaiksoo.
Leave a comment:
-
R.I.P Karl - Eerik Vaiksoo.
Leave a comment:
-
Mind see küsimus ei vaeva. Ma arvan, et eesti keel pole nii kole ning ei kasuta seda tähtede ühendust.Algselt postitas Anarhist Vaata postitustPäris pikka aega on kripeldanud hinges küsimus, et kas tõesti eesti keel on kole ning põlastust väärt, et kasutame mingeid ingliskeelseid ühendeid nagu "R.I.P"????
Leave a comment:
-
Ma väga vabandan, kuid siis valgusta mind ennem, kui sa tuled kedagi idikaks sõimama.Algselt postitas $$$ Vaata postitustIdikas see pole inglise keelest tulnud lühend.
Leave a comment:
-
Idikas see pole inglise keelest tulnud lühend.Algselt postitas Anarhist Vaata postitustPäris pikka aega on kripeldanud hinges küsimus, et kas tõesti eesti keel on kole ning põlastust väärt, et kasutame mingeid ingliskeelseid ühendeid nagu "R.I.P"????
Leave a comment:
-
tuttav kellega suve lõpus trippisin oli samas autos(mis kuulus talle) ja hetkel haiglas siis.Algselt postitas Stinger Vaata postitustRIP lähedane sugulane Lauri Lind.
Hukkus eile hommikul Iirimaal.
Leave a comment:
-
Päris pikka aega on kripeldanud hinges küsimus, et kas tõesti eesti keel on kole ning põlastust väärt, et kasutame mingeid ingliskeelseid ühendeid nagu "R.I.P"????
Leave a comment:
-
-
Väidetavalt oli ta juba enne surnud!!! Ta suri 9. juulil ning sakslased lollitasid inimesi edasi mingi teise londiga!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: