Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Seda, mis juhtuks siis, kui Savisaart poleks, näeme Lätis, kus mingid kahtlased eurosaadikud valitakse jne. Ma pole küll eriti kursis, aga mingi Zdanoka-sugune vist on neil.

Lätlased oleks vist väga õnnelikud, kui neil mingi lätlasest venelaste lemmikpoliitik oleks. Klenski oleks vist Lätis tegija, meil saab alla 1 protsendi häältest, just tänu Savisaarele.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
      Väidetavalt keelas savipäts pronksõduri teisaldamise 90`te algul peaminister olles. Kuigi Balti laevastiku ülemad olid selle ära viimisega päri. Ja olid nõus seda ise tegema .
      Ee.. Kuulsid seda kuskil õllelauas? Savisaarel oli peaministrina põhipropsiks leivatalongid ja muu säärane pask. 94 augustis läksid vene väed välja, kes siis oli peaminister, kes oleks saanud kohe ka samba ära võtta?
      Aga mida te nutate sest kuradi sambast? Ma ei saa siiani aru, et mida nutavad venelased ja mida eestlased? See oli faking sammas, krt küll. Las mingid paabad laulavad seal, keda kotib, aga on nüüd siis parem? Viisite samba ära ja nüüd võidab Savisaar kõiki ühe näpuliigutusega. Olete rahul jah? Krdi ettemõtlemisvõimeta imbetsillid olete, kes seda ette ei näinud!

Kommentaar

Ehk ma tahan küsida, et miks ei olnud see krdi kuju SUUR probleem enne 2005. aastat? Ja miks korraga aastal 2005, kui meil oli suur buum jne, tekkis sellest probleem? Kas selle aja jooksul poleks pidanud (14 aastat vähemalt) tegeleda sellega, et anda inimestele mõista, miks me pidime selle ära võtma? Keegi ei tegelenud sellega, kedagi ei huvitanud see, aga kui korraga hakkas mingi ahvikari seal kuju all kaklema, siis pidi rahvuslaste hääli IRLi eest näpata üritav Reform reageerima. Ansip sai enda 22 tuhhi kätte ja pidigi selle maha võtma ja nii oligi kõik, mis iganes varem integratsiooniks tehtud (ehkki ka enne ei tehtud paljut) lõppenud. Ja öelge nüüd uuesti, et miks peaks hääletama üks venelane Pihli poolt (kes on nende silmis politseivõimude taga), Ansipi (no comments, kes tema poolt eestlasteski hääletab, peaks foorumis bänni saama) või Laari (tema ajalookäsitlused) hääletama?

P.s. Mina ei hääleta neverever keski poolt, kes mu tööd teavad, et ma olen keski väga vihane vastane, aga selline "venealsed on lollid jne" suhtumine on ikka väga mage.

Kommentaar

Venelased teavad, et Ansip on fašist, kes peksab süütuid venelasi ja nende ainust valik saab olla Savisaar.
          Eestlased teavad, et Savisaar on kommunist, kes varsti muudab vene keele teiseks riigikeeleks ja nende ainus valiks saab olla AnsipLaar.

Kommentaar

Tundub, et Savisaar on täkku täis.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Ee.. Kuulsid seda kuskil õllelauas? Savisaarel oli peaministrina põhipropsiks leivatalongid ja muu säärane pask. 94 augustis läksid vene väed välja, kes siis oli peaminister, kes oleks saanud kohe ka samba ära võtta?
              Aga mida te nutate sest kuradi sambast? Ma ei saa siiani aru, et mida nutavad venelased ja mida eestlased? See oli faking sammas, krt küll. Las mingid paabad laulavad seal, keda kotib, aga on nüüd siis parem? Viisite samba ära ja nüüd võidab Savisaar kõiki ühe näpuliigutusega. Olete rahul jah? Krdi ettemõtlemisvõimeta imbetsillid olete, kes seda ette ei näinud!
              See ei olnud enam ammu "mingi sammas." Tegemist oli arengu lõpufaasis oleva vabaõhulava projektiga, mis kultuuritute matside poolt ära likvideeriti (nagu näha, sai siia liiga vähe kultuuri toodud).
              Kes siis ei oleks sellega rahul kui senimaani igal võimalusel upuks linna keskväljaku lähedus punastest nelkidest, aegajalt lehvitataks punalippe ja Piiterist saabunud sõdur-vabastaja eluskujul sambad linnapildile värvi annaks, rääkimata "muulane-märulipolitsei-skinn" regulaarsetest etendustest.

Kommentaar

Võiks selle pusliku ja venelaste teema ära lõpetada. Savisaar alustas oma presidendiks valimise kampaaniat. Midagi muud ma selle Rahvaliiduga liitumise ettepaneku taga ei näe.
                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                  Võiks selle pusliku ja venelaste teema ära lõpetada. Savisaar alustas oma presidendiks valimise kampaaniat. Midagi muud ma selle Rahvaliiduga liitumise ettepaneku taga ei näe.
                  Rahvaliit ei taha eriti liituda kommunistidega
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    Rahvaliit ei taha eriti liituda kommunistidega
                    Eks nad kõik alguses eriti ei taha....
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

täiesti õige, muud mõistliku peale selle plaani ei näe. sest hoolimata rahvaliidu sitast seisust, pääsesid paljud nende inimesed valimisliitude sildi all siiski volikogudesse ja neis ka koalitsiooni, seega valijamehi silmaspidades on hea rahvaliitlased enda ryppe imeda.traditsiooniliselt on olnud rahvaliidul suur roll presidendi tegemisel.

Kommentaar

Suhteliselt jube oleks, kui sotsid hakkaksid keskiga koostööd tegema. Viimasel ajal tundusid nad suhteliselt normaalsed tegelased olevat, aga kui nad peaks Tallinnas koalitsiooni lähevad, siis on nad tavalised savisaar sülekoerad, kellega paksu teeb mis tahab .

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                          P.s. Mina ei hääleta neverever keski poolt, kes mu tööd teavad, et ma olen keski väga vihane vastane, aga selline "venealsed on lollid jne" suhtumine on ikka väga mage.
                          No see ei aita kaasa kui osad venelased, kes elavad Eestis räägivad sulle toredat juttu stiilis "Eesti kuulub Venemaale ja küll varsti jälle liidetakse Venemaaga"

Lihtsalt väike osa inimestest rikub enamuse maine. Igast rahvusest on tegelikult pätte ja värdjaid ja on täiesti normaalseid korralike inimesi.

Lisaks valab meil oli tulle meedia. Seda molemal poolel. Vene meedi kirjutab sellest kui jube on Eesti valitsus ja riik jne ja seda vaatavad telekast ka paljud eesti-venelased.

Samal ajal kirjutavad koik Eesti ajalehed sellest, kuidas venelased tahavad meile iga hetk kallale tulla, otsitakse välja igasugu lambilehtedest igat voimaliku asja selleks, et saaks teha jutukese, mis saab tuhandeid klikke ja sadu komme. Seda ila muidugi usutakse ka veel

Kommentaar

Eks nad kõik alguses eriti ei taha....
                            Ega ei tea jh, Rahvaliit on jätnud mulle kergelt Keskerakonna sabaraku mulje.

Kommentaar

Algselt postitas KJK Vaata postitust
                              Edgar on kõige haigem inimene, keda poliitikas tean.

Õige, minu meelest ka.

Ta peaks kindlalt tagasi astuma!
                              Iv seen better days

Kommentaar

Henrik Normann Mupos peaspetsialist, Katrin Siska Linnavalituse referent. Huvitav, kes järgmisena? Kui asjad samamoodi edasi läheb, et vihmavarjuhoidjad ja laadatolad hakkavad linna heakorra ja valitsemise eest vastutama, siis vaevalt Tallinnast kunagi Euroopalik linn saab. Ideaalis võiks ametnikkond olla ikkagi apoliitline, aga Nõukogude Liidust oleme tulnud ja Nõukogude Liiduks ka jääme.

Kommentaar

Working...
                                X