Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustViisakas mees, soovib tervist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustLeitmaa, sinust saab esimene ajakirjanik vabas Eestis, kelle võimupartei laseb ära koristada, sest sa ei jäta neile enam muud valikut...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olin Tartus ja lõpetasin õhtu sellega, kuidas ma karjusin Aadu Musta peale ja tema karjus vastu ja ülejäänud ajakirjandus vaatas suu ammuli. Oossom õhtu oli!
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustSiin on lihtsalt vaja veel aastaid oodata generatsioonivahetust, Eestit kummitavad siiani Nõukogude Liidust mõjutatud venemeelsed ja no olgem ausad, Savisaarele ühtegi korralikku järglast pole, kes sellise meeletu arvu hääli neile tulevikus tooks. Seega selle rohelise suguhaiguse Tallinnas parandab vaid aeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSeda, et vene valijatega ei tegele keegi peale keskerakonna on ju räägitud aastaid. Ainult erakonnad ei taha kuulata. Järjekordselt on tulemus käes.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSellest mingit helisalvestist ei ole? Infoajastu ju ikkagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSeda, et vene valijatega ei tegele keegi peale keskerakonna on ju räägitud aastaid. Ainult erakonnad ei taha kuulata. Järjekordselt on tulemus käes.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTV3 intervjuu Savisaarega. Instant teleklassika.
http://www.seitsmesed.ee/eesti/uudis...tes-banaaniga/
Kommentaar
-
Venelastega ei peagi eraldi tegelema. Mis priviligeeritud seisus see venelane on, et neile extra tähelepanu peab pöörama? Kui kohalike omavalitsuste valimised välja jätta, kus saab ka viies kolonn hääletada, siis üldjuhul on tegemist ikkagi EV kodanikega. Mida siis neile lubama peaks? Veel üht sibulkupliga kirikut? Vaevalt seegi paneks üht Lasnamäe-Mašat kedagi teist valima kui ta on aastaid Keskerakonda valinud ja näeb Savisaares maapeale laskunud messiast."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa pole küll ekspert, aga mulle tundub et meil pole mõistliku venekeelset ja samal ajal eestimeelset meediat, mis reaalselt võiks vastavale sihtgrupile asju selgeks teha.
Miks ta eriti populaarne pole, seda ehk oskavad siinsed ajakirjanikud paremini seletada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMa kujutan ette, et ERR-i venekeelse AK ajakirjanduslik tase ja eestimeelsus on täitsa okeid.
Miks ta eriti populaarne pole, seda ehk oskavad siinsed ajakirjanikud paremini seletada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar