Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nojah, eks samas Jekyll-Hyde'i elulaadiga käib muidugi jälle kaasas oht, et lõpuks hakkad ise ka seda uskuma, mida suust välja ajad. ole kui hea tahes.

minu jaoks oli nt huvitav vaadata, kuidas Seppik, kes varem on ka alati ühe esimesena imperial... ptüi, reformistide rünnakuid tõrjuma viskunud, seekord väga vaoshoitult reageeris. pole muidugi ka raske aru saada, mis põhjusel tema ja Laaneti suguse taustaga mehed neid süüdistusi ei naeruväärista, vaid täie tõsidusega võtavad. juhtiva erakonna esimehe "öö varjus koostatud dokumendi" teemal ilkudes väljanäidatav hoiak, nagu kapo olekski kellegi käpaalune tööriist ja valetaks avalikkusel rahumeeli suud-silmad täis, ongi imho antud olukorras tegelikult kaugelt kõige hullem vaadata. aga eks seda aspekti vist paljud Edgari kaitsjad endale üldse ei teadvusta.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      nojah, eks samas Jekyll-Hyde'i elulaadiga käib muidugi jälle kaasas oht, et lõpuks hakkad ise ka seda uskuma, mida suust välja ajad. ole kui hea tahes.

minu jaoks oli nt huvitav vaadata, kuidas Seppik, kes varem on ka alati ühe esimesena imperial... ptüi, reformistide rünnakuid tõrjuma viskunud, seekord väga vaoshoitult reageeris. pole muidugi ka raske aru saada, mis põhjusel tema ja Laaneti suguse taustaga mehed neid süüdistusi ei naeruväärista, vaid täie tõsidusega võtavad. juhtiva erakonna esimehe "öö varjus koostatud dokumendi" teemal ilkudes väljanäidatav hoiak, nagu kapo olekski kellegi käpaalune tööriist ja valetaks avalikkusel rahumeeli suud-silmad täis, ongi imho antud olukorras tegelikult kaugelt kõige hullem vaadata. aga eks seda aspekti vist paljud Edgari kaitsjad endale üldse ei teadvusta.
      Ee, Seppikut ma antud asjas ka sugugi puhtaks tegelaseks ei pea. Seppikul endise kõrge julgeolekutöötajana on kindlasti veel mustem hing kui Savkal.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Ee, Seppikut ma antud asjas ka sugugi puhtaks tegelaseks ei pea. Seppikul endise kõrge julgeolekutöötajana on kindlasti veel mustem hing kui Savkal.
        Ise ka usud seda juttu väää?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Ise ka usud seda juttu väää?
          Ausalt? Jah, usun küll.

Kommentaar

Palun selgitust.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Palun selgitust.
              Ma tahtsin seda tegelikult öelda, et herr Seppik võib (kindlasti ei saa keegi praegu öelda, et nii ka on) olla saanud samuti natuke idapoolt suuniseid, et kuidas antud jamas käituda. Tema sidemed sealse võimuladvikuga pole ju ometi kunagi suure saladuskatte all olnud. Savisaar on pigem poliitiline jõud, kellele meelehead sealtpoolt teha, aga Seppik peaks olema rohkem agent-tööriista nägu.

Ehk tegelikult taandub kõik selle taha, et ma ei peaks siin Seppikut mingiks isemõtlevaks rüütliks valgel hobesel.

Kommentaar

Ma tahtsin seda tegelikult öelda, et herr Seppik võib (kindlasti ei saa keegi praegu öelda, et nii ka on) olla saanud samuti natuke idapoolt suuniseid, et kuidas antud jamas käituda. Tema sidemed sealse võimuladvikuga pole ju ometi kunagi suure saladuskatte all olnud. Savisaar on pigem poliitiline jõud, kellele meelehead sealtpoolt teha, aga Seppik peaks olema rohkem agent-tööriista nägu.

Ehk tegelikult taandub kõik selle taha, et ma ei peaks siin Seppikut mingiks isemõtlevaks rüütliks valgel hobesel.
                Sa ikkagi ei põhjendanud väidet, et kuidas teeb endine juleolekutöötaja minevik automaatselt Seppikust mustema hingega inimese.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Sa ikkagi ei põhjendanud väidet, et kuidas teeb endine juleolekutöötaja minevik automaatselt Seppikust mustema hingega inimese.
                  Ära näri tähte. Ehk kui pidada Savisaare suurimaks patuks antud hetkel enda karjääri polsterdamist Vene võimuladviku ja sealse salateenistusega seotud rahadega, siis ei taha ma kuidagi uskuda, et ta oleks nendega tegelikult rohkem seotud kui Seppik. Aga noh, eks üldiselt ole praeguse momendi puhul olulisem Savisaar vardasse ja mitte sugugi see pool, et miks ja kuidas ta nüüd nii lollilt välja anti.

Kommentaar

Mul üks naistuttav tunneb mees Simsonit ning läbi selle ka nais simsoniga kokku puutunud. See pidi ikka konkreetselt selline eit olema et küsimusele "kuidas ilm meeldib" tuleb vastus "ilmal pole ju väga vigagi, aga kui Ansip võimul poleks oleks veel parem ilm".
                    Ühesõnaga, ükskõik millest üritad temaga rääkida, ikka jõuab asi Ansipini välja.

Kommentaar

Miks ei avaldata seda linti, mida Savisaar soovib? Nüüd on Ansipi kord keerutada, et see sisaldab Edgari jaoks vähemeeldivat infot. Kas ei taheta siis Edgarist lahti saada, et asutakse kummi venitama.

Võiks ükskord selgus majja saada, aga ikka käib hämamine edasi.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                        Miks ei avaldata seda linti, mida Savisaar soovib? Nüüd on Ansipi kord keerutada, et see sisaldab Edgari jaoks vähemeeldivat infot. Kas ei taheta siis Edgarist lahti saada, et asutakse kummi venitama.

Kas sa ka ei usalda Kapot?
                        Miks peaks Kapo selle avaldama? Selleks, et kõik saaksid teada nende töövõtted?
                        Vahet eriti pole kust nad selle lindi said, kas FSB või Boroditshi kaudu. Mulle piisab Kapo väitest, et neil on lindid ja nad hoidsid ära raha üleandmise.

Kommentaar

...no huumoritipp on see KE "TõeKomisjon" ..see on sama absurdne kui et Nürnbergi protsessi oleks peale II MS-i läbiviinud ja protsessinud Kolmanda Reichi väiksema kaliibrilised/pagunitega SS-lased.. tra ma ei või komöödia. Huvitav mis oleks kui see "komisjon" lõpuks teataks et "jah -Edgar - sa oled süüdi" .. ah p...e ma ei viitsi ennast jälle närvi ajada ja hakkan hoopis napsu võtma...
                          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust

Kui sa oled keskerakondlalne, siis okei.

Aga iga vähegi mõtlev inimene saab ju aru, mis seis on (Rein enam-vähem selgitas ära ka). Samamoodi saavad aru, et kellad on ka Savisaar, "tõe"komisjon, Jakunin jne aga selle tunnistamine oleks ju konkreetne poliitiline enesetapp.
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Savisaare lõpp ?

Kommentaar

Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
                                Keegi ei takista tal ju olla linnapea.

Kommentaar

Working...
                                X