Algselt postitas mongol
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Kas keegi oskab öelda miks ma olen kohustatud sellist jama kinni maksma nagu viimane Pealinn oli? Või miks seda tasuta jagatakse ja veel kodudesse laiali veetakse? Üldiselt olen selle rahulikult postkastist võtnud, läbi sirvinud ja siis vanapaberi hulka pannud - tulehakatuseks sobib see paber hästi. Mõni kord on isegi midagi lugeda ja vahel isegi vajalikku infot. Aga see viimane number (nagu tegelikult üldse enne valimisi) ajas ikka korralikult keema - puhas erakonna leht, no kurat!!! Ja sel aastal mõeldi veel välja selline tore üllitis nagu Roheline Pealinn ja siis veel linnaosa leht.. kurat-kurat-kurat!!! Miks ma seda siin kõll kirjutan? Lihtsalt tahtsin veidi ventiili avada.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Savisaar, Savisaar. Ma ei ole mingi tema fanatt, aga kui ma aus olen siis mõnes mõttes on see mees geniaalne, aga samas ka idiootne. Kui riigikogu valimised tulevad soovin ma südamest, et Keskerakond võimule pääseks, sest selline mõnitav rõve Reformikate valitsemine on sita ette visanud. Kuidas peaminister saab oma rahvale öelda, et sööge seemneid... Kogu see ACTA keiss jne jne, paska on reformikate ajal meeletult tulnud. Tahaks näha mis siis saama hakkab kui Moskva meelne peaminister meile tekiks.. Kas ekspordi numbrid teeksid tõusu ida suunas või mitte. Teistsugust juhtimist tahaks küll neljaks aastaks sest ansipi ligi jne tehtud sitt on ajuvaba... NB Spartaki avatar ei mängi selles postituses rolli...
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSavisaar, Savisaar. Ma ei ole mingi tema fanatt, aga kui ma aus olen siis mõnes mõttes on see mees geniaalne, aga samas ka idiootne. Kui riigikogu valimised tulevad soovin ma südamest, et Keskerakond võimule pääseks, sest selline mõnitav rõve Reformikate valitsemine on sita ette visanud. Kuidas peaminister saab oma rahvale öelda, et sööge seemneid... Kogu see ACTA keiss jne jne, paska on reformikate ajal meeletult tulnud. Tahaks näha mis siis saama hakkab kui Moskva meelne peaminister meile tekiks.. Kas ekspordi numbrid teeksid tõusu ida suunas või mitte. Teistsugust juhtimist tahaks küll neljaks aastaks sest ansipi ligi jne tehtud sitt on ajuvaba... NB Spartaki avatar ei mängi selles postituses rolli...
Mis sa arvad, kes on järgmine number 1 erakonnas? See pole Simson. Preili Ivanova selja taga on pool Vene ärieliiti ja paljud veel kummalisemad vene allikad. Ta on Stalnuhhini ka juba erakonnas üle mänginud ja nii oleks meil puhas venelaste partei korraga eesotsas.
Erinevalt Keskist on refis jäänud siiski erinevaid suundi, mis omavahel võitlevad. Aga olemas on ka teised erakonnad - sotsides ja IRL-s on omakorda niivõrd palju eri tiibu, et seal ei saa keegi päris puhast lollust korda saata. Teised söövad lihtsalt lolluse tegijad võimalusel ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustErinevalt Keskist on refis jäänud siiski erinevaid suundi, mis omavahel võitlevad. Aga olemas on ka teised erakonnad - sotsides ja IRL-s on omakorda niivõrd palju eri tiibu, et seal ei saa keegi päris puhast lollust korda saata. Teised söövad lihtsalt lolluse tegijad võimalusel ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustMa parem eelistaksin seekord venemeelset parteid, kui mis iganes refi irli jne eri tiibadega erakondi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKas ekspordi numbrid teeksid tõusu ida suunas või mitte.
Keskkond, normid jne on kategooriliselt teistsugused - täna sööv, sittuv ja nuttev eestlane ei saa seal hakkama, isegi mitte siis kui modellid musi teevad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustMa parem eelistaksin seekord venemeelset parteid, kui mis iganes refi irli jne eri tiibadega erakondi.
Kommentaar
-
ma ise olen kommunismimeelne, pole siin vist mõttekaaslasi kellega marksismi või leninismi arutada..
savisaar muidu mulle tundub sümpaatne. jõuab igale poole ja ütleme ausalt tallinnale on temast ikka kasu kõvasti olnud.
+ mulle meeldib see, et ta esineb seal tallinna saates otseeetris. vastab kõigile küsimustele jne. päris julge sell, igaüks ei julgeks vist nii teha."Ainult Ghana koondise mängijad on mustanahalised, ülejäänud on neegrid"
Kommentaar
-
Algselt postitas cpidr. Vaata postitust+ mulle meeldib see, et ta esineb seal tallinna saates otseeetris. vastab kõigile küsimustele jne. päris julge sell, igaüks ei julgeks vist nii teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar