Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Ansip on tõesti kogu maailma majanduskriisis süüdi
    Ansip on ka süüdi Globaalses soojenemises ning nälgivas Aafrikas. Tema korraldada oli 9/11 rünnakud ja Gruusia sõda ka.

Kommentaar

Algselt postitas DeGoal Vaata postitust
      Hampton
      Selline kyyditamine oleks juhtunud terves euroopas otseses m6ttes, kui Hitler poleks Stalini plaanist Saksamaad rynnata teada saanud ja teda esimesena rynnanud. Ja seda et see junn oli pyhendatud K6IGILE 2. maailmas6jas hukkunutele ma ei teadnud, thnx et ytlesid. See m2ss oli ainult vene noorukite ahnus, keegi ju ei m6elnud sellele pronksjurakale, k6ikidel oli vaja laamendada ja poode ryystada.
      Liialdus oleks selle kohta pehmelt öeldud.

Kui see oleks nii, siis iga jumala päev oleks samasugune.
      See oli rahvamassi protest, mis kasvas provokatsiooni tagajärjel üle vihaseks mässuks. Muidugi oli see vale, et nad provokatsioonile allusid, kuid ka provotseerija ise ei tohiks puhaste kätega pääseda.
      DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
        Pronkssõduri üleviimine oli õige asi, kuid see, kuidas seda tehti oli vale. Ansip põhimõtteliselt lubas, et enne "võidupüha" ei tehta midagi ning et inimestel lastakse viimast korda nende tähtpäeva seal tähistada. Enamus venelasi olid sellega juba leppinud, sest ega neile ju ka ei meeldi kui sellised neonatsid nagu Kalev Rebane tulevad iga aasta sinna tüli norima. Ja ka see, kuidas üleviimine ise toimus - salaja, keset ööset - oli kui nendele inimestele näkku sülitamine. Ansip valetas inimestele ülbelt näkku, sellepärast venelased teda vihkavadki. Oleks lastud viimast korda oma püha seal ära tähistada - nagu ta oli lubanud - ja peale seda kogu see asi ära tehtud, muidugi oleks ikkagi olnud vastuvõitlejaid, kuid selliseid mässe ei oleks kohe kindlasti olnud.
        Ma nüüd täpselt ei mäleta, aga kas mitte Pronkssõdur öösel ära ei viidud kuna õhtul tekkisid rahutused ja püüti vältida seal kogunemisi ja edaspidiseid rahutusi? Algselt ei plaanitud ju seda öösel kõrvaldada. Või vähemalt selline põhjendus toodi minu mäletamist mööda, mitte et see automaatselt tegelik põhjus oleks.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Hampton, ma ei viitsi kõiki su postitusi läbi lugeda aga silma jäi, et keegi "Rebane tuleb tüli norima"
          Tundub, et sa ei ole asjade tegeliku arenguga kursis - probleem hakkas sellest, kui nelkide viimine muutus massiliseks, mis ilmselgelt oli organiseeritud ja provotseeritud tegevus, ja samal ajal ilmusid välja tegelased punalippudega ja muu sarnane p*sk.

P.S. Sellega, et Rebane (ja kõik muud sarnased) on haiged inimesed, nõustun ma täielikult.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
            Ma nüüd täpselt ei mäleta, aga kas mitte Pronkssõdur öösel ära ei viidud kuna õhtul tekkisid rahutused ja püüti vältida seal kogunemisi ja edaspidiseid rahutusi? Algselt ei plaanitud ju seda öösel kõrvaldada. Või vähemalt selline põhjendus toodi minu mäletamist mööda, mitte et see automaatselt tegelik põhjus oleks.
            Miks sa arvad inimesed üldse seal kogunema hakkasid? Sest samamoodi salaja oli sinna mingi telk keset ööset tekkinud, kuigi öeldi, et midagi ei tehta. Ja rahutused algasid sellest, et politsei hakkas inimesi laiali peksma.
            Ja see põhjendus on üldse kõige idiootsem asi mida ma kuulnud olen - kuidas saab PÕHJUST õigustada TAGAJÄRJEGA? Mässud algasid sellest, et sõdur taheti ära viia, mitte et sõdur viidi ära sest mässud algasid.
            Algselt postitas ek Vaata postitust
            Hampton, ma ei viitsi kõiki su postitusi läbi lugeda aga silma jäi, et keegi "Rebane tuleb tüli norima"
            Tundub, et sa ei ole asjade tegeliku arenguga kursis - probleem hakkas sellest, kui nelkide viimine muutus massiliseks, mis ilmselgelt oli organiseeritud ja provotseeritud tegevus, ja samal ajal ilmusid välja tegelased punalippudega ja muu sarnane p*sk.

P.S. Sellega, et Rebane (ja kõik muud sarnased) on haiged inimesed, nõustun ma täielikult.
            Samamoodi on haiged inimesed ka need, kes nende punalippudega sinna tulid, aga nagu ka Rebane, on sellised inimesed õnneks vaid vähemus, aga miskipärast samastatakse kõiki venelasi selle vähemusega. Enamus inimesi käisid seal ikka oma lähedasi mälestamas ning veteranidele austust avaldamas, mitte kuradi NSVL-i taga nutmas. See, et nii palju inimesi sinna nelke viisid ei olnud organiseeritud, see oli üle aastate lihtsalt tavaks saanud ja ausalt öeldes, mina selles (nelkide viimises nimelt) midagi halba ei näinud.
            DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Krt ega politsei seal esimesena peksma ei hakanud !! Venelased hakkasid !!
              Algselt postitas Hampton
              Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Hmm, mind tõsiselt huvitab, et paljusid mässus osalejaid tõepoolest see kuju huvitas? Pigem said lihtsalt mingid alaarenenud rullnokad ja nolgid põhjenduse oma kauaaegse unistuse - ilma takistuseta randaleerimise - välja elamiseks. Või tõesti mingid vanad inimesed, kes seal oma lähedasi mälestamas käisid, võtsid kaikad ja läksid laamendama?

Aga see jutt, et Hitler Euroopat päästa üritas on ka ikkagi vale. Sellist põhjendust võis küll Alfred Rosenbergi sugune ideoloog uskuda, aga Hitler tegutses pigem sobiva võimaluse ajendil. Pealegi kui Hitler oleks sõja võitnud, siis ta oleks terve Euroopa ümber küüditanud. Nii, et Hitler ja Stalin olid mõlemad ikkagi ühest mastist superkurjamid.

Kommentaar

Algselt postitas DeGoal Vaata postitust
                  Krt ega politsei seal esimesena peksma ei hakanud !! Venelased hakkasid !!
                  Sa oled loll, lihtsalt loll. Politsei sai käsu inimesed laiali ajada, politsei läks peale. See, et paat idiooti vahepeal politseid pudelitega loopis (ma mõtlen siis, kui "mäss" polnud veel alanud) ei olnud edasiste kokkupõrgete põhjuseks.
                  Poleks politsei hakkanud inimesi laiali ajama olekski nad seal kogu ööse seisnud ja röökinud, mitte ei oleks pool linna segi peksnud.
                  DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Kuidas Savisaar nii kaua pukis on olnud?Kas savisaar on veneriigi palgal?Savisaarel on alati taskud raha täis.Tegelikult on ta ju tore mees.

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
                      Aga see jutt, et Hitler Euroopat päästa üritas on ka ikkagi vale. Sellist põhjendust võis küll Alfred Rosenbergi sugune ideoloog uskuda, aga Hitler tegutses pigem sobiva võimaluse ajendil. Pealegi kui Hitler oleks sõja võitnud, siis ta oleks terve Euroopa ümber küüditanud. Nii, et Hitler ja Stalin olid mõlemad ikkagi ühest mastist superkurjamid.
                      Hitler ei olnud sõjaks valmis. Peale Lääne-Poola vallutamist pakkus Hitler Suurbritanniale rahu aga viimane keeldus (Saksamaa ründas Poolat siis oli see suurbritannia arvates agressioon ning ta kuulutas sõja. Kui N-liit ida-Poola okupeeris, siis ei olnud Sbr-il sellest sooja ega külma). N-liitu ründas Hitler olude sunnil väga suures vähemuses, et ennetada Stalini rünnakut. Hitleri algne eesmärk ei olnud vallutada Euroopat vaid saada Sakslastele eluruumi juba sakslastega asustatud alade kaudu (Austria, Sudeedimaa, Lääne-Poola) ning hävitada maa pealt bolševism.

Stalin ja Hitler olid mõlemad sõjakurjategijad. Aga Hitler jääb Stalinile kõvasti alla, kui arvestada nende tegude arvu ja ulatust.
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Konstruktiivsus. Surnud hobune. Peks.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
                          Poleks politsei hakkanud inimesi laiali ajama olekski nad seal kogu ööse seisnud ja röökinud, mitte ei oleks pool linna segi peksnud.
                          Kas neil meeleavalduseks luba oli?
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kui politsei saab käsu, et ajada laiali pronksöö rahvamass, siis tema seda ka teeb. Milleks süüdistada politseid? Nemad tegid seda, mida kästi.

Ka mina käisin vaatamas seal korraks, et mis seal Tõnismäel siis toimub ja sain hea kõhutäie naerda ja imestada. Kõige suuremad tõmblejad olid noored. Alates 13 aastastest kuni umbes 30ndateni. Öelge palun, et miks nemad? Ma suutsin mõista vanemat rahvast seal ehk neid kellel võib-olla tõesti oli seal asja olnud. Ma ei saa aru, miks puudutab üldse see küüditamine ja kõik muud asjad, mis Nõukogude Liidu ajal toimus umbes 13 aastaseid. Mulle ei lähe kogu see asi südamesse, kuna mind polnud tol hetkel seal ja kui keegi minu esivanematest suri, siis andke andeks, aga ma ei tea tast tuhkagi, ma ei tea, kes see üldse ollagi võis. Äkki suri seal mu vanavanavanavanaisa või midagi sellist. Kui ma hakkaks niimoodi nüüd südamesse võtma jne, siis ma peaks äkki poolt Eesti rahvast taga nutma, sest kindlasti oleme kuidagi kõigi nendega seotud.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                              Stalin ja Hitler olid mõlemad sõjakurjategijad. Aga Hitler jääb Stalinile kõvasti alla, kui arvestada nende tegude arvu ja ulatust.
                              Ma ei saa aru, kuidas nii paljud peavad Stalinit kõvasti hullemaks kui Hitlerit. Loogiline, et Hitleri tegusid on vähem ja ta teod on vähemulatuslikud, sest ta kaotas ju sõja. Ma olen 100% kindel, et Natsireziim oleks Eestile mõjunud laastavalt kui see paarikümnetuhande eestlase küüditamine. Eestlased kui rass pole aaria ja sestap oleks ka eestlased lõpuks igasugustesse laagritesse ja kambritesse saadetud.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi Vaata postitust
                                Kui politsei saab käsu, et ajada laiali pronksöö rahvamass, siis tema seda ka teeb. Milleks süüdistada politseid? Nemad tegid seda, mida kästi.
                                Ega politsei ei olegi süüdi, süüdi on selle käsu andja.
                                DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Working...
                                X