Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustHampton
Selline kyyditamine oleks juhtunud terves euroopas otseses m6ttes, kui Hitler poleks Stalini plaanist Saksamaad rynnata teada saanud ja teda esimesena rynnanud. Ja seda et see junn oli pyhendatud K6IGILE 2. maailmas6jas hukkunutele ma ei teadnud, thnx et ytlesid. See m2ss oli ainult vene noorukite ahnus, keegi ju ei m6elnud sellele pronksjurakale, k6ikidel oli vaja laamendada ja poode ryystada.
Kui see oleks nii, siis iga jumala päev oleks samasugune.
See oli rahvamassi protest, mis kasvas provokatsiooni tagajärjel üle vihaseks mässuks. Muidugi oli see vale, et nad provokatsioonile allusid, kuid ka provotseerija ise ei tohiks puhaste kätega pääseda.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustPronkssõduri üleviimine oli õige asi, kuid see, kuidas seda tehti oli vale. Ansip põhimõtteliselt lubas, et enne "võidupüha" ei tehta midagi ning et inimestel lastakse viimast korda nende tähtpäeva seal tähistada. Enamus venelasi olid sellega juba leppinud, sest ega neile ju ka ei meeldi kui sellised neonatsid nagu Kalev Rebane tulevad iga aasta sinna tüli norima. Ja ka see, kuidas üleviimine ise toimus - salaja, keset ööset - oli kui nendele inimestele näkku sülitamine. Ansip valetas inimestele ülbelt näkku, sellepärast venelased teda vihkavadki. Oleks lastud viimast korda oma püha seal ära tähistada - nagu ta oli lubanud - ja peale seda kogu see asi ära tehtud, muidugi oleks ikkagi olnud vastuvõitlejaid, kuid selliseid mässe ei oleks kohe kindlasti olnud.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Hampton, ma ei viitsi kõiki su postitusi läbi lugeda aga silma jäi, et keegi "Rebane tuleb tüli norima"
Tundub, et sa ei ole asjade tegeliku arenguga kursis - probleem hakkas sellest, kui nelkide viimine muutus massiliseks, mis ilmselgelt oli organiseeritud ja provotseeritud tegevus, ja samal ajal ilmusid välja tegelased punalippudega ja muu sarnane p*sk.
P.S. Sellega, et Rebane (ja kõik muud sarnased) on haiged inimesed, nõustun ma täielikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMa nüüd täpselt ei mäleta, aga kas mitte Pronkssõdur öösel ära ei viidud kuna õhtul tekkisid rahutused ja püüti vältida seal kogunemisi ja edaspidiseid rahutusi? Algselt ei plaanitud ju seda öösel kõrvaldada. Või vähemalt selline põhjendus toodi minu mäletamist mööda, mitte et see automaatselt tegelik põhjus oleks.
Ja see põhjendus on üldse kõige idiootsem asi mida ma kuulnud olen - kuidas saab PÕHJUST õigustada TAGAJÄRJEGA? Mässud algasid sellest, et sõdur taheti ära viia, mitte et sõdur viidi ära sest mässud algasid.
Algselt postitas ek Vaata postitustHampton, ma ei viitsi kõiki su postitusi läbi lugeda aga silma jäi, et keegi "Rebane tuleb tüli norima"
Tundub, et sa ei ole asjade tegeliku arenguga kursis - probleem hakkas sellest, kui nelkide viimine muutus massiliseks, mis ilmselgelt oli organiseeritud ja provotseeritud tegevus, ja samal ajal ilmusid välja tegelased punalippudega ja muu sarnane p*sk.
P.S. Sellega, et Rebane (ja kõik muud sarnased) on haiged inimesed, nõustun ma täielikult.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Hmm, mind tõsiselt huvitab, et paljusid mässus osalejaid tõepoolest see kuju huvitas? Pigem said lihtsalt mingid alaarenenud rullnokad ja nolgid põhjenduse oma kauaaegse unistuse - ilma takistuseta randaleerimise - välja elamiseks. Või tõesti mingid vanad inimesed, kes seal oma lähedasi mälestamas käisid, võtsid kaikad ja läksid laamendama?
Aga see jutt, et Hitler Euroopat päästa üritas on ka ikkagi vale. Sellist põhjendust võis küll Alfred Rosenbergi sugune ideoloog uskuda, aga Hitler tegutses pigem sobiva võimaluse ajendil. Pealegi kui Hitler oleks sõja võitnud, siis ta oleks terve Euroopa ümber küüditanud. Nii, et Hitler ja Stalin olid mõlemad ikkagi ühest mastist superkurjamid.
Kommentaar
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustKrt ega politsei seal esimesena peksma ei hakanud !! Venelased hakkasid !!
Poleks politsei hakkanud inimesi laiali ajama olekski nad seal kogu ööse seisnud ja röökinud, mitte ei oleks pool linna segi peksnud.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustAga see jutt, et Hitler Euroopat päästa üritas on ka ikkagi vale. Sellist põhjendust võis küll Alfred Rosenbergi sugune ideoloog uskuda, aga Hitler tegutses pigem sobiva võimaluse ajendil. Pealegi kui Hitler oleks sõja võitnud, siis ta oleks terve Euroopa ümber küüditanud. Nii, et Hitler ja Stalin olid mõlemad ikkagi ühest mastist superkurjamid.
Stalin ja Hitler olid mõlemad sõjakurjategijad. Aga Hitler jääb Stalinile kõvasti alla, kui arvestada nende tegude arvu ja ulatust.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustPoleks politsei hakkanud inimesi laiali ajama olekski nad seal kogu ööse seisnud ja röökinud, mitte ei oleks pool linna segi peksnud.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Kui politsei saab käsu, et ajada laiali pronksöö rahvamass, siis tema seda ka teeb. Milleks süüdistada politseid? Nemad tegid seda, mida kästi.
Ka mina käisin vaatamas seal korraks, et mis seal Tõnismäel siis toimub ja sain hea kõhutäie naerda ja imestada. Kõige suuremad tõmblejad olid noored. Alates 13 aastastest kuni umbes 30ndateni. Öelge palun, et miks nemad? Ma suutsin mõista vanemat rahvast seal ehk neid kellel võib-olla tõesti oli seal asja olnud. Ma ei saa aru, miks puudutab üldse see küüditamine ja kõik muud asjad, mis Nõukogude Liidu ajal toimus umbes 13 aastaseid. Mulle ei lähe kogu see asi südamesse, kuna mind polnud tol hetkel seal ja kui keegi minu esivanematest suri, siis andke andeks, aga ma ei tea tast tuhkagi, ma ei tea, kes see üldse ollagi võis. Äkki suri seal mu vanavanavanavanaisa või midagi sellist. Kui ma hakkaks niimoodi nüüd südamesse võtma jne, siis ma peaks äkki poolt Eesti rahvast taga nutma, sest kindlasti oleme kuidagi kõigi nendega seotud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustStalin ja Hitler olid mõlemad sõjakurjategijad. Aga Hitler jääb Stalinile kõvasti alla, kui arvestada nende tegude arvu ja ulatust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gairi Vaata postitustKui politsei saab käsu, et ajada laiali pronksöö rahvamass, siis tema seda ka teeb. Milleks süüdistada politseid? Nemad tegid seda, mida kästi.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar