Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma mängin ka alguses kaasa siis 8eight on user. Mingi hetk jooksen trenni ära, kui just enne välja ei kuku!

Kommentaar

heh, turniir lõppes varakult, mingi lollakas checkis pocket A'ga, tegelt hästi pelas, endal oli suited A Q käes, arvasin, et olen ees, aga näed ei

Kommentaar

BB peal Herol AK suited. Flopis K ja mingid pudinad. Call miniraise peale. Turn lutikas ja Hero all-in mis pocket AA omaniku poolt ka mõnuga ära calliti. Androoopovit!

Kommentaar

üsna masendav turna, callida all ini J J-ga kui kõik kaardid turnini on madalamad, ja siis riveris tuleb A ja mingi vend kes A 6 off suit all ini läheb võidab ära + viimane all in K K mul, A J vastu... flop tuleb A A 4... lootus kus sa oled?
          When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Kommentaar

see A 6 oli see jorss Grizzlis
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

tunnen kaasa jah.. mul oli valusam kaotus .. AA vs 10Q .. flop 10 8 10..

ning kohe peale seda kui 500 alles.. tuli 22.. all in..üks callis QK'ga.. ning flopis 2..
              mis ma sellega enam teen..

Kommentaar

mul oli K-J, flopis oli J parim kaart, üks läks all-in, mina callisin ja loomulikult oli tal A-J

Kommentaar

Ja kes selle tänase värgi siis kinni pani?
                  Palju neid osalejaid siis kokku tuli?
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

465 giadzee võitis

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      465 giadzee võitis
                      Ehk siis Soccernet.ee kasutajaga tegemist ei paista olevat.
                      Palju sellest osalejatearvust siis reaalselt Soccerneti kasutavad tegelased olid? 5 võõra kohta üks oma ikka tuli ära?
                      Ma vist väga ei kahetsegi, et oma aega täna sellele ei raisanud.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Ja kes selle tänase värgi siis kinni pani?
                        Palju neid osalejaid siis kokku tuli?
                        465 osalejat oli, kellest on hetkel veel 5 alles. Keski -LaheKutt- juhib hetkel ligi 300K-ga.

E: 3 on alles.

E2: Türanoh. Ja võit läks Leedusse.

Kommentaar

tra minu paha..turniir käib.

Aga soccereti vendasi vast mingi paarkümmend oli. Kõike uusi ju ei tea ka või neid kes kusagil flora teemas on või putsasid müüvad

Kommentaar

tra minu paha..turniir käib.

Aga soccereti vendasi vast mingi paarkümmend oli. Kõike uusi ju ei tea ka või neid kes kusagil flora teemas on või putsasid müüvad
                            IRW...flora ja putsad
                            Aga ma arvan, et kui see huvi siin on alles, siis saab asja teha ka uuesti ja paremini.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              Kuna on näha, et see üritus ses mõttes ei toimi, et selgitada välja soccerneti reaalsete kasutajate seast turnavõitja (arvatavasti võidab seekord keegi 1 postitusega luckboxi vend. või siis Martin), siis võiks trios mõne aja pärast korraldada uue turna. 1€ sissemaks peaks trollid eemale tõrjuma. Jne. Delo tehniki.
                              tegelt peaks tegema uue turniiri. Nii et Mazz saadab parooli privaga ainult põhivendadele edasi. Ja kes parooli levitab, saab Uuu käest sumpsi
                              no aga... miks mitte ja kui esimene turna õnnestuks, siis äkki mingi Soccerneti liiga vms. Täpselt ei tea, kuidas see tehniliselt kõige mõttekam oleks aga teeme ära
                              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

eino ma räägin. Mazz saadab privaga parooli vms. Pohh see auhind võis asi. Teeme nagu õiged mehed, repsketi peale

Kommentaar

Working...
                                X