Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
nii, regasin turna ära. Kuna teisipäev muutus ka endal kahtlaseks, siis määrasin uue päeva ja algusaja, loodetavasti sobib. Kohaks ikka Triobet.
Table Name:Soccerneti foorumi Main Event 2009 :-!
ID: 2487542
Table Type: Multi Table Tournament
Game:Texas Holdem
Limit: No Limit
Date and Time for Tournament: 12 Jan 2009 - 20:00 CET
Buy-in: $3 + $0,3
Starting Stack: 1500
Andke siis huvist privasõnumi kaudu teada, lisage oma poker alias ja saadan vastu turna parooli. Aliased ja foorumi kasutajanimed kogun siia posti kokku.
Foorumiga liitumisaja tingimus ei kehti, ehk ka SergoV võib kaasa mängida
sain bwinis paari päeva jooksul 3 nelikut.
nendest kahel korral flopanud neliku..
Ma olen kolm saanud väikse aja joksul ja näinud ka veel piisavalt. Enne sõjaväge ei mäleta aga ühtegi, mis sest, et hande koguneb arvatavasti kolm korda rohkem.
nii, regasin turna ära. Kuna teisipäev muutus ka endal kahtlaseks, siis määrasin uue päeva ja algusaja, loodetavasti sobib. Kohaks ikka Triobet.
Table Name:Soccerneti foorumi Main Event 2009 :-!
ID: 2487542
Table Type: Multi Table Tournament
Game:Texas Holdem
Limit: No Limit
Date and Time for Tournament: 12 Jan 2009 - 20:00 CET
Buy-in: $3 + $0,3
Starting Stack: 1500
Andke siis huvist privasõnumi kaudu teada, lisage oma poker alias ja saadan vastu turna parooli. Aliased ja foorumi kasutajanimed kogun siia posti kokku.
Foorumiga liitumisaja tingimus ei kehti, ehk ka SergoV võib kaasa mängida
kurask, trenn täpselt samal ajal
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
jah, ma jõuan heal juhul 21.30-ks tagasi ning kustud-pestud
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar