Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SDK Vaata postitust
    Sillu, mitmendaks tulid?
    13. Pime oled või? Mingi lucker kiusas, mitte et ma midagi enamat väärinud oleks...
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Lõpetasin ka võtija vastu AQ-ga kui ta callis minu allini 98ga ja õngitses rea välja. Aga ega ma ei nurise, isegi õnnestus mõnel korral hitterite eest kõrvale põigata ja pronksmedal kah asi, vähemalt pjedestaalil. Algul tundus mäng eriti kinnine aga niipea kui ma proovisin kerge blufiga chippe ära korjata avastasid kõik end käte tagant nõnda sai endal elu raskeks tehtud aga lõpus vedasin välja.

Järgmise korrani.

Kommentaar

21.10 olin home-game'is(suht turbo süsteem) HU ees 7/1. See tähendas täna õhtul, et mees võidab viis pre-flop all-ini, kus ta taga on. Ja kiskus kuni 21.25-ni. Siis sain arvuti taha ja alustasin mingi 1275 peal või midagi. BB oli võib-olla veel 50 aga kohe oli igatahes 100. SB pealt sain A7s ja callisin buttoni 3BB raise ä´ra. Siis check-raise ja AK lükkas mu välja. Igatahes mängurõõmu oli umbes niipalju, et ma ei jõudnud kõrvalaknas foorumissegi, et vaadata, kes mu lauas on peale eki. Egas midagi teine kord siis login sisse max tund enne mängu.

Ja ühe vooruy home-game'i veel. Bb=16 ja kaks venda limbivad(4-handed). All-in(mingi 120 vms). Call(100 vms). Minu 32 vs K6o. Tera, kõik mu vead on seotud mingite blindide kaitsmistega. Vähemasti mu enda arvates. Mingi neli turnat on vabalt viimasest 8 lõppenud nii. Täna siis kolmest kaks.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Sellepärast ei tasugi oma blindi kaitsma hakata A5ga...eriti kui sa just tulid arvuti taha ja ei tea kes kuidas seni mänginud on. 67os sobib raise'i callimiseks vist vähe paremini kui A5.

Samas alati võid preflopis teha reraise, kui tundub nagu button-steal, kui tuleb All-in vastu, siis võid ilmselt rahuga foldida. Callimine on suht halvim variant...mida sa sealt üldse flopata tahad? Kui A tuleb lauda pole sul ikka õrna aimu, mis seisus sa oled...

Kommentaar

Kaks korda järjest ikka pocket ässad ei tuleks. Kenasti 1000 pealt 6790 peale kahe käega triobetis just alanud freerollis.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
              Kaks korda järjest ikka pocket ässad ei tuleks. Kenasti 1000 pealt 6790 peale kahe käega triobetis just alanud freerollis.
              Häh. Ma panin oma lege donkamendis mingi 94o ja sellistega teisi põlema. Ässad arvatasvasti nende hulgas.

Ja minu blindide saagassse saab veel ühe turna kirjutada(või noh SNG). Kuigi ma mõtlesin, et asi polegi niivõrd blindide kaitsmises, sest seda moosi ei hakka mu tildis aju klikkimissõrmele rääkima vaid pigem on ikka out-of position play see, mis mind häirib. Suht naljakas oli mängida, kui SB peal pilte nähes palun, et keegi teeks suure raise'i, et ei hakkaks see enesega võitlemine jälle pihta.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust

Samas alati võid preflopis teha reraise, kui tundub nagu button-steal, kui tuleb All-in vastu, siis võid ilmselt rahuga foldida. Callimine on suht halvim variant...mida sa sealt üldse flopata tahad? Kui A tuleb lauda pole sul ikka õrna aimu, mis seisus sa oled...
                Iseendale rääkisin ma, et juu ta kahe pildiga sealt trügib. Kui ässa hitin, siis lendan peale. A check-raise'i valisin, et äss ära ei hirmutaks ja võib-olla tõstab mingi AT ka ära kui hästi läheb. A nojah. Eks see eelnev home-game ajas vähe ääre üle ka.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Täiesti haige kuu.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Täiesti haige kuu.
                    Ma tean mida sa tunned.
                    Õiglus tuleb pokkeris jalule seada!
                    Lihtsa lootusetu on võita.. Mängin kinniselt, ja siis teen AK'ga lükke.. ning A callib ja saab flopil J..
                    Ja siis ütles, et ta arvas, et mul on ace with no face..
                    jobu.

Kommentaar

Tere taas!
                      Aeg uus freeroll teha. Toimumise päev ja aeg: 16.01 kell 19.00. Auhinnafond €100 ja salasõnaks nädala viienda päeva nimi (ei taha siia täpselt kirjutada kuna ei soovi nende salasõnade jahtijate elu lihtsaks teha).
                      Edu!
                      Andres Burget

Kommentaar

Algselt postitas AndresB Vaata postitust
                        Tere taas!
                        Aeg uus freeroll teha. Toimumise päev ja aeg: 16.01 kell 19.00. Auhinnafond €100 ja salasõnaks nädala viienda päeva nimi (ei taha siia täpselt kirjutada kuna ei soovi nende salasõnade jahtijate elu lihtsaks teha).
                        Edu!
                        Andres Burget
                        vähemalt leedukaid-lätakaid peaks see veidi takistama
                        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Let the party begin.

MIS PAROOL ON?
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

pagan, kui rumalatele kellaaegadele need turnad satuvad
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

davai ajake taku ja eston ka platsi. Ja Rein ja Kasper...Billy ja Merka...Uuu ja Tann. Tofoa aja WeThePeople. Siis oleks alles mäng.

Kommentaar

Sdk, Bring It!

Aeg tundub sobivat.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X