Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii, proovisin siis seda PokerStars live'i. Nii nagu ikka, igas lauas oli vähemalt üks lärmakas ja täiesti täis somm. Minu laua tüüp kukkus kuskil tunni aja järel J3 all-iniga välja. Mina mängisin oma teist suuremat live turniiri ja pmõtteliselt nitttisin 2,5 tundi, kui tekkis reaalne shanss duubeldada. 78st mängijast järgi 50 - norrakas u. 5K chipiga, kes oli paar ringi järjest tõstnud 600-ni (blindid 100-200), mul 2400 chippi, käes KK, tõstsin 1500-ni, edasi tühi kuni norrakas lükkas mu all-ini, loomulikult callisin. Tal AT off, flopi A ei olnud väga üllatav ütlesin 'naisss' ja läksin baari
No triobetis ärge mängige süsteem on nii praak kui olla saab saad AA kätte mingi ven 76 tõstab tõstad veel vana calib ja lauda tuleb A 7 7 vaatad päris hea saab paakümmend euri juurde aga no kus sa sellega riveriga veel üks 7 (Y)
No triobetis ärge mängige süsteem on nii praak kui olla saab saad AA kätte mingi ven 76 tõstab tõstad veel vana calib ja lauda tuleb A 7 7 vaatad päris hea saab paakümmend euri juurde aga no kus sa sellega riveriga veel üks 7 (Y)
alati ei peagi preflop parim k2si v6itma
aga endal oli kh t2na 3 m6nustat riveri beati
set vs quads, rida vs maja, mast vs maja ja k6ik nad jobistasid riverida 2ra nii haige lihtsalt
aga nuh tuleb edasi elada ja m2ngida:P
Järjekordne Soccerneti freeroll toimub 14.03 kell 17.00 CET (18.00 kohaliku aja järgi). Auhinnafond on €150 ning turniirile registreerumiseks on teil vaja sisestada salasõna. Salasõna on vastus sellisele küsimusele: Kuidas kutsutakse Eesti klubijalgpalli kõrgeimat liigat? (vastus algab suure tähega!)
Edu kõigile.
Imelik, ei leia triobeti menüüst nagu ülesse seda turnat... Jürvi-Hoov, viisakalt vb ka öelda, et eespool on öeldud, millise küsimuse vastus on parool!!!
Kommentaar