Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veits nalja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kokaina

69
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

I don't have a drinking problem. I drink, I get drunk, I fall down. No problem!
        I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day.
        You know you have a drinking problem when the bartender knows your name. And you've never been to that bar before.

Kommentaar

Pangarööv. Sukapüks peas ja revolver käes tormab röövel panka, kamandab kõik ruumisviibijad põrandale ja asub telllerite sahtleid tühjendama. Noos käes lidub ukse poole, kuni üks väga vapper kodanik varganäol suka peast rebib.
          Revolverist kostab pauk ja väljub kuul, mis lõhestab vapra kodaniku pea. Varas röögatab: "Kas keegi veel nägi mu nägu või!" Üks telleritest piilub üle letiääre, mõrtsuk tormab kohe tema juurde ja peale kärgatust lebab ka panganeiu elutu keha põrandal. Raevunult karjub kaabak: " Kas keegi veel nägi mu nägu, raisk!" On hetk vaikust kui kellegi meesterahva vaikne hääl teatab: "Mulle tundub, et mu naine vist vilksamisi korra nägi..."

Kommentaar

Külamehe vana sapakas keset venemaad katki. Mersuvend sõidab siis mööda ja aitab sapakajuhti. Lepivad kokku, et kui Mersuvend liiga kiiresti sõidab vilgutab külamees tuledega. Sõidavad ja sõidavad, siis äkki äsab mingi bemm 200se lennuga mööda. Mersuvend kohe seitsmendas taevas ja lükkab punni põhja ja kimab järele.
            Järgmisel päeval räägib ment, et nägi bemmi mis sõitis 200ga, järel mersuvend ja nende taga sapakas, mis vilgutas tuledega, et laske mööda.

** Väike Artur meisterdab rannas liivakujukest. Võtab ikka liiva ja sitta ning mäkerdab kokku. Mööda kõnnib Edgar. "Mida sa meisterdad" küsib ta. "Ehitan keskerakondlast," vastab Artur. Edgar Solvub, võtab vitsa ja nüpeldab Arturi läbi Järgmine päev on Artur jälle rannas ja ehitab taas liivast kujukest. "mida sa täna meisterdad" ?küsib mööduv Edgar
            "Täna teen isamaaliitlast!" ütleb Artur
            "No pane ikka sitta ka" ütleb Edgar.
            "Ei saa panna," vastab Artur.
            "Siis tuleb jälle keskerakondlane..."

Kommentaar

Väike poiss läheb isa juurde ja pärib: "Issi, issi, mis asi on poliitika?"
              Isa mõtleb natuke ja ütleb: "No ma proovin seletada. Mina olen peres leivateenija - kutsugem mind Kapitalismiks. Ema hoolitseb raha-asjade eest, tema on Valitsus. Kuna meie töötame sinu heaks, oled sina rahvas.
              Lapsehoidja on Töölisklass ja sinu väikevend on Tulevik! Mõtle nüüd selle üle natuke järele." Lähebki poiss voodisse ja hakkab järele mõtlema.
              Öösel hakkab aga väikevend nutma ja poiss tõuseb üles.
              Ta läheb uurima, ja näeb, et väikevend on mähkmed täis lasknud! Suundub siis isa-ema tuppa, et neid äratada - ema magab sügavalt ja poiss ei tihka teda äratada. Isa on hoopis kadunud.
              Jääb veel üle lapsehoidja - tolle uks on aga lukus. Piilub poiss lukuaugust ja näeb isa lapsehoidjat kargamas.
              Lõpuks annab ta alla ja läheb magama tagasi.
              Hommikul ütleb ta isale: "Issi, ma arvan et tean nüüd, mis poliitika on."
              "No räägi, räägi," julgustab isa poissi.
              Poiss: "Sel ajal kui Kapitalism Töölisklassile taha keerab, Valitsus magab, Rahvast eiratakse ja Tulevik on suure sita sees!"
              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Kommentaar

venku.

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7864733.stm

Kommentaar

naljaga pole siiski väga tegemist, pmst tegelikkusega:

Rooma riigis oli kunagi kreeklane Zenon, kõige kuulsam filosoof ja parim õpetaja, kelle juurde kõik oma poegi õppima saatsid. Rooma konsulil sai hing täis, ta kutsus Zenoni välja senati ette ja küsis:”Räägi, mida inimene on võimeline ära õppima, mida mitte?”.
                          Zenon vastas:”Esimene asi, mida inimene ära õppida ei saa, on taktitunne. Üks inimene on taktitundeline, tuhat ei ole. Kui taktitundetu hakkab matkima taktitundelist, tekib nähtus, mida nimetatakse viisakuseks. Teine asi, mida inimene ära õppida ei saa, on maitse. Ühel seda on, kümnel tuhandel mitte. Arukamad valivad endale eeskuju ja tekib mood. Ärge minge vale jäära järel, võite muutuda naeruväärseks. Kolmas asi, mida õppida ei saa, on vaprus ja julgus. Üks on julge, sada tuhat on arad. Tavaline inimene on niivõrd arg, et tal on sellepärast piinlik. Siit tekib nähtus, mida nimetatakse hulljulguseks.”
                          Pärast aplausi Zenonile söendas konsul öelda: “Kallis kreeklane, sa jätsid nimetamata väga olulise asja, mida meie roomlased juba ammu teame- ka huumorimeelt ei saa õppida, seegi peab olema kaasasündinud.”
                          Selle peale vastas Zenon: “Auväärne konsul- meie, kreeklased, oleme juba sajandeid veendunud, et huumorimeel koosneb kolmest komponendist: taktitunne, maitse ja julgus.”

Kommentaar

Google oskab nüüd ka eesti keelt tõlkida!
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

nats annab timmida ju

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                nats annab timmida ju
                                Ei, "drum'n'bass" oli ägedam. Ja kass oleks võinud ka "shag"-ida.
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X