Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Sa oled mõelnud täitsa õigestiMa siin mõtlesin praegu selle naljakaima ja vaimukaima postitaja peale ja ma jõudsin järeldusele, et vist ikka ei ole tegu ühe ja sama auhinnaga. Naljakaim postitaja on see, kes nagu ise on selline naljakas ja vaimukaim on see, kellel on parim huumorisoon. Ehk esimese puhul naerdakse inimese üle, teisel juhul nalja üle.
Leave a comment:
-
Sellisel juhul peaks olema vaimukaima postituse auhind naljakaima asemel.Leave a comment:
-
Ma siin mõtlesin praegu selle naljakaima ja vaimukaima postitaja peale ja ma jõudsin järeldusele, et vist ikka ei ole tegu ühe ja sama auhinnaga. Naljakaim postitaja on see, kes nagu ise on selline naljakas ja vaimukaim on see, kellel on parim huumorisoon. Ehk esimese puhul naerdakse inimese üle, teisel juhul nalja üle.
Leave a comment:
-
Ehmatasin ära jee Lähen nüüd ära jälle, mina ei saa lubada nii kaua internetis olemist, isa ei luba, ma tahaks muidu rohkem olla, aga isa ütleb, et kõik arvutisistujad on prillpapad ja ma ei taha prille kandma hakkata. jeeLeave a comment:
-
-
miks nii kuri onu? Oled siin mingi tegelane ja üppad noortele peale jah? jeeLeave a comment:
-
-
Kas neeid auhindasid saaks häha ka? Üldse on neid nii palju ja hääletajid on vähe. selles foorumis on üle 1000 liikme. jeeLeave a comment:
-
pohhuii ta on kuulus tatikas orkutis ma panin tähele kunagi, ju tal siis sõpru on et võib möliseda.Leave a comment:
-
-
Rahu poju.. jõulud on andmise aeg.. anna jalaga
Vote for marti88 jee
jee
jee vot!! naaLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Jee olgu ikka punane.
Leave a comment: