Algselt postitas count
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
see võiks olla aasta tsitaat või nädala vähemalt. Analoog sellele, mis soccernet lehel olid, kus koguti kokku nädala "parimad" ütlused
-
Suurim jobu ma kindlasti ei ole. Ja ärge püüdkegi mulle vastu vaielda.
Leave a comment:
-
Okei sorri. Igatahes ma pole juba mitu kuud ühtegi ema nalja teinud.
Leave a comment:
-
Ma panin algul, aga siis muutsin. Panin su suurima jobu alla, kuna sinu "sinu ema on omnibuss" naljad hakkavad aastatega punnitamise maiku juurde võtma, aga siis meenusid Flora neonatsid ja deliitisin selle teksti ära. Sry, mään.Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustNeed hääletajad, kes mind kordagi ei maini... nagu mida?!
Leave a comment:
-
-
Churchill oli intelligentne? oli.Algselt postitas sziczinche Vaata postitusttofoka intelligentsema ja ropuma ( üks & sama isik ) tiitli fenomenist ma küll aru ei saa
Churchill oli ropp? oli.
Leave a comment:
-
tofoka intelligentsema ja ropuma ( üks & sama isik ) tiitli fenomenist ma küll aru ei saaAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustolen tofoale silma jäänud sellel aastal - meeldiv
Leave a comment:
-
Pigem soccerneti parim potsataja. Oled väga kade?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPähe süstimise võistluse jah
Leave a comment:
-
allkirja vaadates võiks küll sulle ühe auhinna andaAlgselt postitas aanvaller Vaata postitusthehe. Minagi jäin suht. koht. ilma auhindateta, mis on yllatav. Edu teile !
aitäh.
Leave a comment:
-
Pähe süstimise võistluse jahAlgselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMis seal ikka teha. Mina võitsin.
Leave a comment:
-
Mis seal ikka teha. Mina võitsin.Algselt postitas Tofoa Vaata postitusttehke kokkuvõtted ära nüüd
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: