Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Vivent - vicent FTW! BTW, tseltik on seriously sexy. lol wut?
    Pilti või ei usu!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Vivent - vicent FTW! BTW, tseltik on seriously sexy. lol wut?

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Mitte naljakate naljade eripreemia http://foorum.soccernet.ee/showpost....5&postcount=79

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    nahhui sellel jasperil on vaja kõik auhinnad eraldi postitustes ära anda ve? pane kõik ühte posti, saaks midagi aru ka. või pane ona , lööb pildi selgeks...
    Kas oscarite jagamisel loetakse kõik võitjad järjest ette? Sa oled onast pildituks pannud. Söö porgandit.

Leave a comment:

• count
    replied
    nahhui sellel jasperil on vaja kõik auhinnad eraldi postitustes ära anda ve? pane kõik ühte posti, saaks midagi aru ka. või pane ona , lööb pildi selgeks...

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Vello teeb Inglise liigajalgpalli alamfoorumis trolliga sõitva aasta reisisaatja auhinna võitmiseks tublit lõpuspurti. Hinnakem siis seda.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    i got man boobs my nigga!!
    TMI...too much information

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Tits or GTFO!
    i got man boobs my nigga!!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Aga mina pole üldse rahul!!!
    Kõige seksikam postitaja? Sinna kas ei kirjutata midagi või siis mmmerka või mõnel kehvema maitsega vennal - diana(no offence). Kõik on siiamaani tore eksju? EI! Kus fakki on minu nimi sealt??? ma olen ikka sitaks seksikas! niiet kontrollige fakti nah!!
    Tits or GTFO!

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Kõige seksikam postitaja? Sinna kas ei kirjutata midagi või siis mmmerka või mõnel kehvema maitsega vennal - diana(no offence). Kõik on siiamaani tore eksju? EI! Kus fakki on minu nimi sealt??? ma olen ikka sitaks seksikas! niiet kontrollige fakti nah!!
    Fakk hoff, Rein'ul on küll väga hea maitse...

Leave a comment:

• v50
    replied
    No ma panin et "see kes end seksikaks peab" seega võid rõõmustada vast?

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tra, ma olen nii rahul! Enam vähem igas postituses nimi on mainitud. Tervitused sellele vennale, kes mind mõlemasse TOP 5'te pani

Leave a comment:

• marti88
    replied
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Mmmerka

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Ma olen kuulnud, et ballack läheb alati teravate olukordade tekkides Lõuna-Eestisse.
    Njaaa...valetab nii, et suu suitseb. Ma olen ka kuulnud, et sa pede oled. Tõestust mul küll pole selle kohta, et pede oled...samas sul pole ka tõestust, et ma Lõuna-Eestis alati olen kui teravaks läheb. Mul on aga tõestus, et ma alati kohal olen olnud kui mingi teravus kusagil olnud on peale erandjuhtumi Sillamäe.

Leave a comment:

Working...
X