Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Mitte naljakate naljade eripreemia http://foorum.soccernet.ee/showpost....5&postcount=79Leave a comment:
-
Kas oscarite jagamisel loetakse kõik võitjad järjest ette? Sa oled onast pildituks pannud. Söö porgandit.Leave a comment:
-
nahhui sellel jasperil on vaja kõik auhinnad eraldi postitustes ära anda ve? pane kõik ühte posti, saaks midagi aru ka. või pane ona , lööb pildi selgeks...Leave a comment:
-
Vello teeb Inglise liigajalgpalli alamfoorumis trolliga sõitva aasta reisisaatja auhinna võitmiseks tublit lõpuspurti. Hinnakem siis seda.Leave a comment:
-
-
-
Tits or GTFO!Aga mina pole üldse rahul!!!
Kõige seksikam postitaja? Sinna kas ei kirjutata midagi või siis mmmerka või mõnel kehvema maitsega vennal - diana(no offence). Kõik on siiamaani tore eksju? EI! Kus fakki on minu nimi sealt??? ma olen ikka sitaks seksikas! niiet kontrollige fakti nah!!Leave a comment:
-
Fakk hoff, Rein'ul on küll väga hea maitse...Aga mina pole üldse rahul!!!
Kõige seksikam postitaja? Sinna kas ei kirjutata midagi või siis mmmerka või mõnel kehvema maitsega vennal - diana(no offence). Kõik on siiamaani tore eksju? EI! Kus fakki on minu nimi sealt??? ma olen ikka sitaks seksikas! niiet kontrollige fakti nah!!
Leave a comment:
-
No ma panin et "see kes end seksikaks peab" seega võid rõõmustada vast?Leave a comment:
-
Aga mina pole üldse rahul!!!
Kõige seksikam postitaja? Sinna kas ei kirjutata midagi või siis mmmerka või mõnel kehvema maitsega vennal - diana(no offence). Kõik on siiamaani tore eksju? EI! Kus fakki on minu nimi sealt??? ma olen ikka sitaks seksikas! niiet kontrollige fakti nah!!Leave a comment:
-
Tra, ma olen nii rahul! Enam vähem igas postituses nimi on mainitud. Tervitused sellele vennale, kes mind mõlemasse TOP 5'te pani
Leave a comment:
-
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? MmmerkaLeave a comment:
-
Njaaa...valetab nii, et suu suitseb. Ma olen ka kuulnud, et sa pede oled. Tõestust mul küll pole selle kohta, et pede oled...samas sul pole ka tõestust, et ma Lõuna-Eestis alati olen kui teravaks läheb. Mul on aga tõestus, et ma alati kohal olen olnud kui mingi teravus kusagil olnud on peale erandjuhtumi Sillamäe.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: