Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
hehe. Minagi jäin suht. koht. ilma auhindateta, mis on yllatav. Edu teile !
aitäh.
Leave a comment:
-
Pidigi lisama, sest kui sa üritaksid auhindu püüda, siis sa muutuksid lihtsalt ilmselt üheks jobuks ning ma usun, et seda sorti auhindu sa püüda ei soovi.Algselt postitas erxu Vaata postitustOlgu, sinu postitus lisas mulle kõvasti innustust veel edasi jätkata siin foorumis postitamist!
Leave a comment:
-
Olgu, sinu postitus lisas mulle kõvasti innustust veel edasi jätkata siin foorumis postitamist!
Leave a comment:
-
Said nüüd oma auhinna, kuid ilmselt sa siis ei olnud midagi välja teeninud, et sa teiste kasutajate poolt ei negatiivset ega positiivset tähelepanu ei püüdnud. Isiklikult soovitaks sul samamoodi jätkata ja auhindu mitte püüda!Algselt postitas erxu Vaata postitustTänane aasta rikutud - keegi ei andki mulle ühtegi auhinda :s mõtetu
Leave a comment:
-
ei raisk, nüüd on kõik jälle hästi.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustsee tekkis minust täiesti sõltumatult ning nüüd ma ei teagi, kas vahetada tagasi või taluda väärikalt oma õnne
ma ei saa munnigi aru, nagu ütleks eno raua poeg. kas sa näed konna või seda punast jurakat?
Leave a comment:
-
see tekkis minust täiesti sõltumatult ning nüüd ma ei teagi, kas vahetada tagasi või taluda väärikalt oma õnneAlgselt postitas marti88 Vaata postitustMinu arust on rohelisel konnal aastat totraim avatar..
Leave a comment:
-
möla käib teises teemas kasper
Tannil on jube kole jah. Aga ma lihtsalt tundsin, et ma tegin Mazzile liiga kui ainult Tannile selle auhinna andsin
Leave a comment:
-
Tannil on nii kole avatar, et seda tuleb lausa kahel korral mainida?Algselt postitas cannuman Vaata postitustveel auhindu:
Koledaim avatar: Tann, Mazz
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjeps see tiitel on sul ausalt välja teenitud
no ma tänan.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: