jututoas toimub - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1459588
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Vaadates eelmisi teemasid, siis tänavune teemaavamine meenutab teravalt foorumis toimuvat noorenemist. Ehk enneaegne ejakulatsioon.Kommentaar
-
Kommentaar
-
eikale pai tänuväärt ajaloolise materjali lingitamise eest. Esimesed suvalised väljavõtted aastast 2004 (pardon mcn):
Samas ei takistanud see foorumi raudvara postitamast sinna Sharleen Spiterit ja 6 aastat hiljem tegemast tribuuti naiste curlinguleAlgselt postitanud kasutaja mcnamara pooltNõmedaim teema: Totsid... Andke andeks, aga minu meelest sellised asjad ei kuulu jalgpallifoorumisse.
ja
Aga juba kõigest kuue aasta möödudes oli välja antud nominatsioon ka selles kategoorias.Algselt postitanud kasutaja mcnamara pooltKõige seksikam postitaja: No sex for me, please.
Ei, väga tore lugemine on.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
Võtsin natukene aega, et eelmiste aastate nalja üle vaadata. Parim osa kogu selle värgi juures on ikkagi kommentaarid/selgitused/näited, et miks ja milles eest keegi midagi sai + siis eriauhinnad.
Niisama 5 nime ritta panna on ka tore, aga suure lisandväärtuse annavad eelpool mainitud asjad.Kommentaar
-
mulle jõudis just nüüdsama kohale, et me oleme arvestatava osa oma noorusest veetnud meestega internetis jalgpalli üle arutledeseikale pai tänuväärt ajaloolise materjali lingitamise eest. Esimesed suvalised väljavõtted aastast 2004 (pardon mcn):
Samas ei takistanud see foorumi raudvara postitamast sinna Sharleen Spiterit ja 6 aastat hiljem tegemast tribuuti naiste curlingule
ja
Aga juba kõigest kuue aasta möödudes oli välja antud nominatsioon ka selles kategoorias.
Ei, väga tore lugemine on.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar