Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kas eesti keeles on n.ö pehmendatud versioon ilmunud?
    Ajas muigama küll...

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    mul on de Geast kahju. mitte sellepärast, et ta välja kukkus, aga teise värava puhul oli võimalus, et oskuslikumalt varastades oleks see jäänud lugemata. siis oleks pidanud kõigest:

- kandma kogemata Mussolini sloganiga särki
    - veel rohkem kogemata valima endale Hitleri numbri, sest kuidas inimene, keda kahtlustatakse Mussolini kaasatundjana võiks midagi sellist teha
    - võltsima endale ülikoolitunnistuse
    - petma oma abieluvandeid
    - vahetama tiimi

ja algaks üleilmne kampaania, kuidas David peaks CL-i võitma. (ajaa, vist peab hümnivilistjatele plaksutades vastu hakkama. vms ülinummi žest)
    Aasta kõige trollima postituse tugev kandidaat.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    ise mõlteks, et korralik restoran, ikka restoran, eksole, mitte söögikoht just sõltubki kõige vähem ilmselt asukohast ja inimeste igapäevastest liikumisteedest. sinna enamasti päris hetke emotsiooni ajel sisse ei karata, vaid planeeritakse käiku pikemalt ette. mõne sündmuse või niisama toidulise naudingu puhul. mitmed eesti väga tuntud restod ei asu ju tallinnas, vaid kohati kuskil pärapes. nagu eelnevalt mainiti siis ka pigem viimase aja trend muidugi. ilmselt on peakokale väike egolaks ka, et tullakse spets sööma.
    Tõesti ei asu. Siinkohal tuligi meelde et Rucola ( mis on täitsa okei resto) asub ehitajate teel näiteks. Paras kaka minna sinna, aga samas üsna tihti on nad täis rahvast.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ise mõlteks, et korralik restoran, ikka restoran, eksole, mitte söögikoht just sõltubki kõige vähem ilmselt asukohast ja inimeste igapäevastest liikumisteedest. sinna enamasti päris hetke emotsiooni ajel sisse ei karata, vaid planeeritakse käiku pikemalt ette. mõne sündmuse või niisama toidulise naudingu puhul. mitmed eesti väga tuntud restod ei asu ju tallinnas, vaid kohati kuskil pärapes. nagu eelnevalt mainiti siis ka pigem viimase aja trend muidugi. ilmselt on peakokale väike egolaks ka, et tullakse spets sööma.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    LaRaBla mure Carramba söögikoha pärast on asjatu, kuna see koht on seal eksisteerinud ju jumal teab mis ajast ja tore kuulda, et tegutseb siiani. Meenub mingi 15a vana lugu, kui olime seal lähedal kooliga mingis muuseumis ja pärast siis klassikaaslastega tuli sealt mööda minnes absoluutselt geniaalne "dare to" idee.
    Tegime mingi kivi-paber-käärid värgi ja mina kaotajana läksin sinna restosse sisse, vaatasin vist menüü hindasid ja hüüdsin kõva häälega "Ay Carramba" ning panin punuma

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Okei, ma seletan natuke lahti, mida ma silmas pidasin. Söögikohtadel on kasumi teenimiseks vaja kliente, klientida saamiseks on vaja asuda kohas, kus käib palju rahvast, kellel on vajadus kodust väljas süüa. Mina isiklikult arvan, et kui sa oled juba kodust ca 500 meetri kaugusel, siis enamasti sa sööd ikkagi kodus, väljas sööd siis kui tahad kodust kaugemal olles süüa. Võib-olla see on minu personaalne restoranide use-case, aga arvan, et enamik inimesi käitub nii. Kõige rohkem inimesi on kodust eemal, olukorras, kus tekib vajadus väljas süüa, Hobujaama ning Vabaduse Väljaku vahelisel alal ning lisaks kohtades, kus asub palju töökohti. Lisaks ka kaubanduskeskused, kus tekib kohati spontaanne soov midagi süüa. Kadriorus eriti töökohti ei asu. Kadriorgu ei satu ka kõik Tallinna saabuvad turistid, peamiselt jõuavad siia nö. kultuurituristid(trammides on enamasti nt. näha päris palju hiinlasi, samas soome keelt pole vist kordagi kuulnud), igasugu soomlased ja inglise poissmehed piirduvad Vanalinna ja Südalinnaga. Ma ei pretendeeri oma arvamusega absoluutsele tõele, aga minu arvates ei ole Kadriorus restoraniäriga liiga lihtne kasumisse jääda.

NB! Tüüpilise restorani ärikontseptsiooni alla muidugi ei kuulu need söögikohad, kust suur osa klientuurist tellib toitu Wolti, tellitoit.ee-ga jne, ala Peetri Pizza jne.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Parlour Vaata postitust
    Kulla inimene, ei punnita konflikti, vähemalt polnud see eesmärgiks. Kadriorg ongi Kesklinnast üks tükk ja vägagi kesklinn.
    Kesklinn tõesti hõlmab ka Kadriorgu aga mis see siia puutub.

LaRaBla kirjutas, et TEMA loogika ütleb, et söögikohad peaksid kõik olema TÄITSA kesklinnas, muidu TUNDUB klientuur üsna kitsas.

Kulla inimene, mis siin nii keerulist on?
    See pole kindlasti mingi auhinna materjal, vaid vägisi punnitatud/otsitud käsitlus/tõlgendus.

Kui hiilata soovid ja äkki valdkonda paremini tunned, siis võiksidki täpsustada talle, et pelgalt asukoht pole enam määrav ning kõik sõltub söögikoha konseptsioonist, mitte siia lahjat kraami postitada.

Oleme üks suur sõbralik foorumi-pere edasi ja jagame parem teavet, mitte otsi alati põhjust, et norida.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Kulla inimene, ei punnita konflikti, vähemalt polnud see eesmärgiks. Kadriorg ongi Kesklinnast üks tükk ja vägagi kesklinn.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Parlour Vaata postitust
    Sellist jama on raske kommenteerida.
    LaRaBla selgelt annab mõista, et toitlustuses on tema arvates asukoht oluline tegur ning imestab pelgalt, kuidas kesklinnast kaugemale jäävad söögikohad toime suudavad tulla.
    Pikalt see ka oli nii aga viimased 4-5 aastat kolivad restoranid ridamisi kesklinnast kaugemale ning müüvad end rohkem läbi elamuste, milleks võibki olla rahulik või eksootiline asukoht.

Mis seal nüüd nii keerulist on, et kohe vaja punnitada mingit konflikti või arusaamatusi?
    Sellist jama on tõesti raske kommenteerida.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Carramba asub iseenesest päris kummalises kohas, elades sellest ca 150m kaugusel, mõtlen kogu aeg, et kas keegi peale turistide päriselt Kadriorus söömas ka käib? Minu loogika ütleb, et söögikohad peaksid kõik olema täitsa kesklinnas, muidu tundub klientuur üsna kitsas.

Sellist jama on raske kommenteerida.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Parim poolaja jinx ever. Muud seltust ma hetkel üliemotsionaalse peaga ei suuda välja mõelda, kuidas Juve Tottenhamist jagu sai.

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    See mis te see hooaeg näeta, seda 10 aasta pärast vaadatakse kui Inglismaa maailma dominatsiooni algust!

Kõik kunagised "suurklubid" purustatakse. Ainult Barca ja Real jäävad alles ja neil on vahest hea aasta puhul lootust vastu saada. See saab tavaks, et poolfinaalis on kaks inglise tiimi ja kui loos normaalne on siis ei imesta kui neli.

Mänguliselt ollakse lihtsalt kõigist teistest tiimidest ilmselgelt paremad ja lisaks on raha piisavalt, et kohtunikele teha parem pakkumine. Juventus ja itaalia liiga vajuvad mutta ja varsti ei mäleta neid keegi, umbes nagu mingi FC porto kusagilt portugalist.

Pange tähele, see on kõigest algus mida te see hooaeg näete! Enam pole klubid sellises mõõnaseisus, mis lasi näha nagu teistel oleks võimalus.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Mõistlik mees!
    Algselt postitas coco Vaata postitust
    Pigem see, et nüüdseks on vist küll 99% fännibaasist lõpuks jõudnud ühisele arvamusele. Ei ole enam mingit Wenger-in vs Wenger-Out debatti. Päris raske oleks praegusel hetkel Wengeri kaitsekõne koostamine. Pole enam mingeid argumente järgi. Vaidluspunktiks paistab nüüd olevat vaid see, kas kohe või suvel.

Ma kirjutasin kuskil aasta aega tagasi siin teemas, kui me siin ühe foorumlasega antud teemal veel vaielda viitsisime, et see lõpp läheb veel inetuks ära ja et on kahju Wengerit näha sellises positsioonis. Päris inetu on juba aga kahju pole enam ammu. Kui jäärapäine vanaisa ise oma pärandile laia kaarega pähe kuseb ja reaalsust ignoreerib, siis kaasa talle tunda küll ei maksa.

Kui algselt arvasime, et Wengeri ajastu võib laias laastus jagada kaheks - Esimene üliedukas ~10 aastat ja sellele järgnev teine kümnend mis polnud küll sportlikus mõttes edukas aga hoidis meid tipu lähistel ja alati Euroopas ja seda kõike net-profitis opereerimisega - omamoodi edulugu. Siis nüüd paistab, et on moodustumas uus ajajärk Wengeri ja Arsenali ajaloos - ideetu, sihitu, tagasiminev ajajärk täis jäärapäisust ja enese saboteerimist.

The Great, the Good and the Ugly.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Ei ole teaduses mingeid ühtesid ja kõiki määravaid ja paika panevaid uuringuid, mis numbriliselt kõigile vastuvaidlematult ära tõestavad. Teadus on vähe teistsugune ja eelkõige nt sotsteadused tegelevad tõenäosuste, tõenäoliste seoste ja tendentsidega. Paljuski on sellistel juhtudel nagu tarbimine ja psühholoogia tegemist juba sotsteaduste ja nn neuroteaduste kokkupuutepunktiga, kus veel (?) ei ole jõutud sinnamaani, et suudetakse nn füüsikaseadusi avastada. Mis on, on teatud hüpoteesid, mis pigem leiavad kinnitust või mitte ja mida pidevalt ka püütakse vaidlustada. Küll on aga üks hüpotees, mida pigem teaduses kinnitatakse, et reklaamil on tarbimisele ikkagi piisavalt oluline mõju ja alkoreklaam ei ole siin kindlasti mingi erand. Ei piirdu see mõju ainult nn margieelistusega. Sigaretireklaami puhul püüti ka seda aastaid lobistide poolt väita, aga siis saadi ise ka aru, et vist ei ole enam mõtet. Ka siis oli üks klassikalisi väiteid, et näidake aga see konkreetne üks põhjapanev uuring ette....
    Aasta parima postituse kandidaat 2018.

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ma mõistan väga hästi sinu seisukohta ja miks sa seda diveks pead.
    Ka mina arvan, et nii kerget puudet ei tohiks penaltiga premeerida aga hetkel on reeglid sellised, et igasugune ebasobiv kontakt kastis (#metoo) karistatakse kohe ära.
    Ütle mulle palun milline reegel ütleb, et kellelegi käe selja või õla vastu panemine on viga? Tõugata/Tirida jah ei tohi.

Leave a comment:

Working...
X