Algselt postitas vandersell
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Kui piinlikult täpne olla ja ka fitti postituse kuupäeva ning kellaaega vaadata, siis võib järeldada, et tegevus toimus 20. detsembril, mis sujuvalt järgmise päeva esimestesse tundidesse kandus.
Ära vaeva oma kaunist korvpallurikolu selliste tühiste asjade peale. Mõte oli lugu veel vana aasta numbri sees kirja saada, aga onu Heinod ja Debelakid vajasid vaatamist ning siga söömist. Mis puutub teksti loetavusse, siis ega ma mõni kohupiimalaadne toode pole, et poole veini pealt lämisema hakkan.Algselt postitas Jasper Vaata postitustvandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustkas Kolme Lõvi (kõvv baar tegelt) sündmus mitte 21.12 ei juhtunud?see tundub olevat kaasus. süvenesid pingsalt, ent alati ei taba ju kõike, terasemad parandavad.Algselt postitas Rein Vaata postitustNagu mina aru sain, juhtus see maailmalõpu päeval ehk siis 21 detsembril.
Ei süvenenud piisavalt?
vandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa ei saa aruhea teema jälle perses.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTore lugu aga aasta parimat posti siit vaevalt tuleb.
kas seda teemat ei võiks ära kleepida. siis ei peaks nominante markeerides alati otsingut kasutama.
Leave a comment:
-
Nagu mina aru sain, juhtus see maailmalõpu päeval ehk siis 21 detsembril.Algselt postitas Jasper Vaata postitusthakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste aastavahetuse baarikülastuse jutustus vandersellilt.
väike kahtlus siiski on, et see on fixed. kuidas on võimalik peale sellist elamust nii sirge postitus kirjutada öösel kell kolm? väga kahtlane. kas oli bet, et kes suudab kõige kiiremini aasta parima posti kirjutada?
Ei süvenenud piisavalt?
Leave a comment:
-
kas Kolme Lõvi (kõvv baar tegelt) sündmus mitte 21.12 ei juhtunud?Algselt postitas Jasper Vaata postitusthakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste aastavahetuse baarikülastuse jutustus vandersellilt.
väike kahtlus siiski on, et see on fixed. kuidas on võimalik peale sellist elamust nii sirge postitus kirjutada öösel kell kolm? väga kahtlane. kas oli bet, et kes suudab kõige kiiremini aasta parima posti kirjutada?
hoiatust? lol. või, mis juhtub?
Leave a comment:
-
hakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste baarikülastuse jutustus vandersellilt aastavahetusel.
hoiatust? lol. või, mis juhtub?Algselt postitas Tanel Vaata postitustTõstsin praegu kuraditosin posti ümber ja kuna mul on veel rummi sees, siis võtke seda kui pool-ametlikku hoiatust.
-e- parandatud.
Leave a comment:
-
Tõstsin praegu kuraditosin posti ümber ja kuna mul on veel rummi sees, siis võtke seda kui pool-ametlikku hoiatust.
Leave a comment:
-
sa ikka norid keretäit vist huntidelt?Algselt postitas Iceman Vaata postitustAndestust Fransesco!
Parandasin oma posti ära.
Leave a comment:
-
Muidugi !Algselt postitas F.Totti Vaata postitustHuntidel kehtib eelkõige põhimõte : üks kõigi ja kõik ühe eest?!
Leave a comment:
-
Huntidel kehtib eelkõige põhimõte : üks kõigi ja kõik ühe eest?!Algselt postitas Francesco Vaata postitustEsieteks, õppige kõik kirjutama FRANCESCO!!! Miks te neid ss-e sinna vahele topite igale poole pidevalt?
Teiseks, nii meelitatud kui ma ka ei ole siis sa ajad mind teise hundiga sassi praegusel hetkel.
Proof : http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1472077
Leave a comment:
-
Mine mölasse francescoAlgselt postitas Francesco Vaata postitustEsieteks, õppige kõik kirjutama FRANCESCO!!! Miks te neid ss-e sinna vahele topite igale poole pidevalt?
Teiseks, nii meelitatud kui ma ka ei ole siis sa ajad mind teise hundiga sassi praegusel hetkel.
Leave a comment:
-
Esieteks, õppige kõik kirjutama FRANCESCO!!! Miks te neid ss-e sinna vahele topite igale poole pidevalt?Algselt postitas Iceman Vaata postitustKõige enam närvidele käiv postitaja: Fransesco oma nõmede piltidega. Eriti närvi ajas see, kus ta postitas kusagil pildi peldikupotist, kus olid need 3junni ja moodustasid naeru smaili...tra kus kohast ta siukseid pilte võtab? Haige tüüp.
Leave a comment:
-
ei tunne end siis kohaliku kupupanija ja klistiiritegijana?Algselt postitas vincent Vaata postituste: meenus, et mul tegelt oli üks küsimus ka.
pm -> search -> "tuuli roosma" -> "01.01.2012 - 31.12.202"
Tuuli Roosma firma teenis pea pool miljonit eurot!
Tuuli Roosma erisoov sundis riiki seadust muutma
Tuuli Roosma: kuppude panemine ja klistiiri tegemine on äge
Tuuli Roosma kolib perega aastaks Siberisse
Tuuli Roosma avalikustas õõvastavad saladused
Tuuli Roosma otse Siberist: ma pole oma jumalat veel leidnud
Tuuli Roosma: oma mehega elaksin ka maailma lõpus!
* kaks esimest: i wish
* viis viimast:

?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: