Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • orbitaaljaam
    Meeskonnaliige
    • Apr 2004
    • 10333

Mõned on viidanud sellele, et vana auhindade formaat on ennast ammendanud. Mis see alternatiiv oleks, mida peetakse paremaks?
    Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    Mina traditsioonilisi auhindu ei jaga, annan ainult eriauhindasid, sest see vana formaat on minu jaoks ennast ammendanud:
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Minu jaoks tundub ka see varasem formaat jube mäda. Suure mässajana siis lähenen ka teistmoodi. Juba jupp aega mõtlesin ka Itaalia omadele eraldi auhindu jagada (nagu eika) ja mõned eripreemiad siis mis kehtivad üle foorumi.

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
      Asjahuviline
      • Feb 2008
      • 2420

SMS hääletus.

Kommentaar

• Katk
        mõh?
        • Mar 2009
        • 5944

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
        SMS hääletus.
        pop ja noortepärane

Kommentaar

• cannuman
          fänn
          • Jun 2004
          • 15044

kategooriaid vähemaks, valida nominendid ja siis hääletus.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

kategooriaid vähemaks, valida nominendid ja siis hääletus.
            Pointless. Mulle meeldib küll vaadata, et kellele minu mürgeldamine meeldib, kes peab mind vaimukaks ja kes irooniliseks. Pole vaja siin mingit missivõistlust teha.

Kommentaar

• cannuman
              fänn
              • Jun 2004
              • 15044

no bikiinivoor oleks ju pädev küll. Mmmera peaks juba täisealine olema ja borati-trikoos markofkin on kindlasti vahvam kui mingi koolilaste aasta jobuks sõimamine.

Loomulikult on huvitav ka praegusi poste auhindadest lugeda, selles suhtes sinuga täiesti nõus.

Kommentaar

• Marek_T
                Eesti koondislane
                • Mar 2009
                • 4073

borati-trikoos markofkin
                Ära kutsu kurja karja. Noor mees, on sulle siis vaja neid unehäireid ja košmaare?

Kommentaar

• Meintz
                  Huviline
                  • Nov 2008
                  • 4272

Mina olen igatahes vana formaadi poolt

E:Pole olnud eriti suur ignoreerimis listi kasutaja, aga viimased leheküljed Chelsea teemas sundisid seda kasutama (mõned on juba veidi pikemat aega seal sees)

Kommentaar

• atleticomadrid
                    Virtuaalne hullumeelsus
                    • Feb 2009
                    • 6195

Vana formaat on ju suht asine. Kui kellegil on äkki ideid täiustamiseks või mõne auhinna välja andmisest loobuda edaspidi siis siin on see koht. Ja milline see uus formatsioon välja peaks nägema? Sms on hea huumor aga reaalselt..
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• mcnamara
                      Möirgav mölder
                      • Nov 2001
                      • 29204

Kogu auhindade teema algne mõte oli ju aidata uuesti avalikkuse ette parimad postitused, mis kellelegi aasta jooksul silma hakanud. Vähemalt minu jaoks. Mul pole küll vähimatki tahtmist mingi kasutaja poolt või vastu hääletada. Egomaniakkide upitamine ei huvita.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• elx
                        Professionaal
                        • Oct 2001
                        • 5828

Nominentide idee ei sobi kohe mitte. Sama hästi võiks siis praegused parimad ritta panna ning teha nende vahel kordushääletuse? Aga see muutub siis ju pikaks lohisevaks reeglitega pärsitud ettevõtmiseks. Praegu on jällegi hea vabas vormis kokkuvõtte tegemine, mis minu arvates siia foorumisse ka kõige paremini sobib.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

• Tofoa
                          cantankerous
                          • Aug 2026
                          • 18350

Kusjuures ma uuendasin seda "vana formaati" mõned aastad tagasi, kus kaotasin mõned kategooriad ning lisasin mõned uued. Siis oli näiteks lisaks kõige vaimukamale postitajale olemas ka kategooria kõige naljakam postitaja.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Andres.
                            Eesti koondislane
                            • Sep 2009
                            • 2786

Mulle igatahes meeldib. Alati võib mõne kategooria juurde mõelda või tühjaks jätta kui miski ei sobi.

a mul nagu meeles, et Mõnuagendil oli üks päris hea jutuke veel Eesti vutist, mida keegi maininud ei ole, aga krt ei oska otsida.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt
                              Mulle igatahes meeldib. Alati võib mõne kategooria juurde mõelda või tühjaks jätta kui miski ei sobi.

a mul nagu meeles, et Mõnuagendil oli üks päris hea jutuke veel Eesti vutist, mida keegi maininud ei ole, aga krt ei oska otsida.
                              http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1431345 see?

Kommentaar

• Tofoa
                                cantankerous
                                • Aug 2026
                                • 18350

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                                See naljake paneb Kamsi naljale pika puuga ära. Kamsi nali polnud imo kõige teravam.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Töötlen...