Algselt postitas elx
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Teiste ja enda harimine tuleb alati kasuks. Lisaks võib seda tõesti elementaarseks pidada, kui isegi minu sugune värdkeele kirjutaja seda teab.Algselt postitas Koopia Vaata postitustNomineerin selle nõmedaima postituse kategooriasse. Milleks on selline postitus vajalik?
Leave a comment:
-
Nomineerin selle nõmedaima postituse kategooriasse. Milleks on selline postitus vajalik?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRahvused kirjutatakse eesti keeles väikese tähega.
Tegusõna mata-vorm on alati ühe t-ga, nt esitamata, halastamata, jagamata, kasutamata, kirjutamata, kleepimata, kuivatamata, lisamata, lugemata, lõpetamata, mainimata, nägemata, olenemata, pesemata, rääkimata, tagastamata, tasumata, tegemata, tulemata, tõlkimata, viivitamata, õppimata.
Eesti Vabariigis eesti keelt isegi teise keelena õppivad noorukid peavad seda hiljemalt 8. klassiks une pealt oskama.
Leave a comment:
-
Salvestame.Algselt postitas ööö Vaata postitustLgp.marcello.Ma olen kunagi väga tihedalt tegelenud hobustega ja nendega midagi ka saavutanud.
Aasta debiilseim postitaja + postitus?Algselt postitas AlfonsoKohtunikule tuleks ikka vale otsuse eest korralikult molli anda ja kui muidu ei aita, siis muud abinõud appi võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustOot ma ei saanud aru nüüd, mis nimekiri see on. Et need on Tofoa varikontod kõik?Algselt postitas Jasper Vaata postitustpostitajad, kelle tasemel Tofoa tahaks olla.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustatleticomadridAlgselt postitas Jasper Vaata postitustpostitaja, kelle tasemel Tofoa päriselt on.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJasperTuleb ka siiaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustpostitaja, kelle tasemel Tofoa ema arvab poega olevat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMillal need homoseaduse rakendusseadused või asjad vastu võetakse? Mingi möll käib salaja suure pagulaskisa varjus? Ma saan aru et aasta lõpuks on vaja vastu võtta ju!?Algselt postitas hofnar Vaata postitust1. jan 2016 vist, jõuad ennast veel Toompeal põlema panna.Algselt postitas shefieldVihakõne.....Nomineerime.Algselt postitas hofnar Vaata postitustTegemist on pigem positiivse soovitusega, et enda seisukohale tähelepanu tõmmata.
Leave a comment:
-
See oli ka minu arust päris ilus.
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustAga minu naaber on kalamaja rahva uue vihavaenlase Prokapital tegevjuht Allan Remmelkoor. Talle meeldib verandal päris valjult naisi nikkuda. Veranda on minu aknast 5 meetrit. Muidu suht igav naaber.Algselt postitas Rudy Vaata postitustPead tihti akent pesema?Algselt postitas Marek_T Vaata postitustSeestpoolt.
Leave a comment:
-
Võib-olla ongi. Mul lihtsalt pole varem sellist "tramisseeon"-emotsiooni ühegi asjaga tekkinud.Algselt postitas cannuman Vaata postitustSellist paska on ju terve foorum täis, ei mõista kuidas see eristub niipalju, et kohe aasta auhinda väärt.
Leave a comment:
-
Sellist paska on ju terve foorum täis, ei mõista kuidas see eristub niipalju, et kohe aasta auhinda väärt.
Leave a comment:
-
Vot-vot-vot, juba tuleb! Ja neid on suisa kolm.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOleks Veerpalul ainult kaksik olnud. Ühele kütetakse rämedalt dopingut ja lastakse sõita. Kui aga tuleb WADA, siis otsitakse õllekast kaksikvend üles.
Leave a comment:
-
Oleks Veerpalul ainult kaksik olnud. Ühele kütetakse rämedalt dopingut ja lastakse sõita. Kui aga tuleb WADA, siis otsitakse õllekast kaksikvend üles.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustjup, inimesed ei mõtle, et OMi normid on küllalt kõrged ja iga
toast välja ja tagasi jooksja sinna ei pääse
samas teemas on veel häid mõtteid,
dna abil nad igatahes õdesid Luiki eristada ei suuda, see on ühemunaraku mitmikutel sarnane
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1709018
Salvestan. Ilmselt kandideerib kõige nõmedama posti kategoorias.
jup, inimesed ei mõtle, et OMi normid on küllalt kõrged ja iga
toast välja ja tagasi jooksja sinna ei pääse
samas teemas on veel häid mõtteid,Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on positiivne, et ainult üks neist sai. Siis saavad teha nii, et Leila alustab, Lily jookseb keskel ja Liina tuleb siis üle lõpujoone. Sünnib Euroopa rekord ja saame umbes 15. koha!
dna abil nad igatahes õdesid Luiki eristada ei suuda, see on ühemunaraku mitmikutel sarnane
Leave a comment:
-
+1Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1709018
Pole ükski aasta kokkuvõtet teinud, aga sellist lollust lugedes, tuleb seda see aasta vist teha.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: